Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hakikaten nerede ve hangi faction ile başlayacağız? Ben sanırım dark elf olup, atalarımın olan doğuştan gelmiş haklarımı ve haklı gururumu geri alacağım diğer duzenbaz ırklardan.
Mesaj tarihi:

etkilendiğim oyunlardan birisiydi elder scrolls adventures. o zaman yokluk yılları olduğundan sadece demosunu oynayabilmiştim levelın verdiği cd den. kasabanın arkasındaki çölü ezbere bilirim.

sırf oraları tekrardan gezmek için beta'da takılacağım. çok fena düellolar dönerdi o çölde.

Mesaj tarihi:
Certhas said:

beta'da high rock civarında redguard olarak takılacağım. benimle birlikte khajitlerden sucuk yapmak isteyen varsa beraber takılalım cyrodiil'de.

kanks bana bi key ayarlasana
Mesaj tarihi:
oyunun clientını kodlayan adamı sopalamak lazım.

dün 42gb birşey çekmiş ama patlamış hdd de yer yok diye. bugün sıfırdan çektiriyor bir beta için 80gb dosya çekmek zorunda kaldım.

client bile ümit vermiyor ama önyargılı olmamaya çalışıyorum.
Mesaj tarihi:
2 dak. arkaya dönmeye kalmiyor hemen olay olmus, kacirdim yine :(
adamlar almadan once bir dusunun diye beta yapmislar, girecez deneyecez begenirsek alacaz.
kimse de begenmedigi halde bingila giciklik olsun diye de almaz herhalde (kanuni haric :D)

beta da gorusmek uzere, optum o/
Mesaj tarihi:
bingila inat 100 tane siparis verip dagiticam burdan :P

o degilde standart alin, imperial versiyonu standartin 5 kati hizla satiyormus, it gibi imperial dolacak ortalik.

biz ezileniz ezilelim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...