Certhas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 diğer konu 100 sayfayı aştı. http://elderscrolls.wikia.com/wiki/The_Elder_Scrolls_Online çeşitli bilgiler var wiki sayfasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Nooluyo aşınca anlamadım. Çok mu gerekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 forum bozuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 beta'da high rock civarında redguard olarak takılacağım. benimle birlikte khajitlerden sucuk yapmak isteyen varsa beraber takılalım cyrodiil'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 high rock redguard kajit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Exodous said: Nooluyo aşınca anlamadım. Çok mu gerekli? totem yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 100 sayfami 2000 postmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Hakikaten nerede ve hangi faction ile başlayacağız? Ben sanırım dark elf olup, atalarımın olan doğuştan gelmiş haklarımı ve haklı gururumu geri alacağım diğer duzenbaz ırklardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 etkilendiğim oyunlardan birisiydi elder scrolls adventures. o zaman yokluk yılları olduğundan sadece demosunu oynayabilmiştim levelın verdiği cd den. kasabanın arkasındaki çölü ezbere bilirim. sırf oraları tekrardan gezmek için beta'da takılacağım. çok fena düellolar dönerdi o çölde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bende fork elf olayim bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Certhas said: beta'da high rock civarında redguard olarak takılacağım. benimle birlikte khajitlerden sucuk yapmak isteyen varsa beraber takılalım cyrodiil'de. kanks bana bi key ayarlasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Auto correct ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 napıyoruz şimdi aldınızmı sizde CE ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 iyi bari anlamissin :D araya post girince korktum kayniycak diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ne zmn açılıo bu saati fln belli mi ki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 evet CE aldım ben iki tane, kız arkadaşımda belki bir gün oynamak isteyebilir diye ona da aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Cuma akşam 7de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Yeni topik açmayı biliyorsunuz ama eskileri okumayı bilmiyorsunuz. Cuma 19.00 TSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 http://uo.stratics.com/hunters/Pics/ev.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 burası elder scrolls online ne güzel burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 oyunun clientını kodlayan adamı sopalamak lazım. dün 42gb birşey çekmiş ama patlamış hdd de yer yok diye. bugün sıfırdan çektiriyor bir beta için 80gb dosya çekmek zorunda kaldım. client bile ümit vermiyor ama önyargılı olmamaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Beta client farklı olabilir belki. 45gb cok fazla zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 2 dak. arkaya dönmeye kalmiyor hemen olay olmus, kacirdim yine :( adamlar almadan once bir dusunun diye beta yapmislar, girecez deneyecez begenirsek alacaz. kimse de begenmedigi halde bingila giciklik olsun diye de almaz herhalde (kanuni haric :D) beta da gorusmek uzere, optum o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bingila inat 100 tane siparis verip dagiticam burdan :P o degilde standart alin, imperial versiyonu standartin 5 kati hizla satiyormus, it gibi imperial dolacak ortalik. biz ezileniz ezilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar