KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ne kadar nefret edersen et ölüye bile bunu yapmayı benim midem kaldırmıyor o_O http://dunya.milliyet.com.tr/orta-afrika-da-kan-donduran-iskence/dunya/SonDakikaGaleri/1832475/default.htm?PAGE=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 e bunu canlıyada yapıyolar.. neden ölüye yaptıkları haber olmus anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 sadece ölüye yapılma olayı değil, linç edilmiş öldürülmüş. dün hürriyetteki karelerde adamın canlı hali de vardı benzer şeyler yapılırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 abi ne ölüye ne diriye illa öldüreceksen sık kurşunu öldür de bu kafa ezme bacak kesme noluyo abi geçenlerde de suriyeli militanlardan biriydi galiba adamın kalbini söküp yemişti lan nası bi madde bu insanlara bunu yaptırıyor?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 din Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Bak gayrimüslüme, adamı öldürmüş öyle parçalamış en azından. Biz bide hayattayken parçalıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 hep müslümanlarmı yapacaktı. birazda hristiyanlar yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/u_3050.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 tam burda olmuyo sanki dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bizde de oluyor döverek öldürmek hele ki oğlun yaşındaki adamı.. ancak kendimi şöyle avutuyorum: en azından öldürdükten sonra parçalara ayırma kalbini sökme kafasını elektrikli testereyle kesme gibi şeyler "henüz" olmuyor umarım hiç olmaz.. abi tiksiniyorum bazen insanlığımdan başkası yapsa bile benim gibi insan lan insan nası bu kadar yoldan çıkabilir?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Esnaf said: din Din deme ya din deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 linki açmıyorum, kim kimi niye öldürmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 kız meselesi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 SDFHSDFJH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Dünyada sevgi diye bi bok kalkmadı artık iğrenç bir yer oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 hep öyleydi. sizin algınız açıldı. görmeye başladınız demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 belki hep öyleydi de son zamanlarda biraz boku çıkarıldı? vahşet kan savaş hep vardı ama böyle kalp sökmeler elektrikli testereyle kafa kesmeler varmıydı hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 olur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Lithran said: Dünyada sevgi diye bi bok kalkmadı artık iğrenç bir yer oldu slm sinem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 KidLazer said: belki hep öyleydi de son zamanlarda biraz boku çıkarıldı? vahşet kan savaş hep vardı ama böyle kalp sökmeler elektrikli testereyle kafa kesmeler varmıydı hatırlamıyorum eskiden internet yoktu çünkü.yazılıp çizilirdi ama o kadarda olmaz derdik şimdi internete anında düşüyor görüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Yeni bir şey değil ki.. Bu tarz videolar yıllardır var. Aşağıdaki video daha kapsamlı ve daha açıklayıcı.. 18+ bir video ve hassas olanlar kesinlikle izlemesin.. http://www.youtube.com/watch?v=KzSmBlUcRzY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 evet belki de internetten ötürü etkisini daha fazla hissediyoruz. bu arada şu videoyu izlemiştim daha önce gerçekten dayanamayan izlemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 abi akıl devreden çıktığı zaman insan her şeyi yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 doğru da bi gün aynısnın başına gelceğini düşününce vazgeçmez mi insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 off video karnimi nasi bi aciktiridysa kfc'den kova soyledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar