Remus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Benle uğraşmayın bunla uğraşın. http://onedio.com/haber/turkce-imla-testi-246600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 hebzini yalnış yabtım ama de hale ayrı yazılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 yanlız bence bu test baştanayağa yalnışlarla dolu olmuş doğru oladabilir ama herkez bunları bilmek zorunda deyil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Bir soru hariç hepsi doğru. Bir ikisi de yazım yerine göre değişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 de yi da yı nasıl ayıramazsınız abi oysaki de mademkide kafanız karışabilir eyvallah da de da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Benim en gıcık olduğum bir tür de, ayrı yazdığını sanıp, de da yerine te ta yazanlar. Misal; çok ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 4 yanlış yaptım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 egzoz muymuş ya asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 lan ki li soru da pislik var! tek yanlışım ordan çıktı yaa! ne bilim ben onun öyle yazıldığını kendime yediremedim şu an pffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 hastanedeki h düşerken dershanedekinin düşmemesi resmen ikiyüzlülük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 en çok kullanılanlar da h kayboluyor eczane pastane hastane gibi az kullanılanlar mesela dershane daha kaç yıllık bi kelime, ya da yemekhane fln onlarda kaybolmaya yetememiş h ler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 O diilde bu sipikere noluyo? aldıı bi habere falanmı uzulüyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Evet, asıl yukardaki mesajımda kaç tane imla hatası yaptım, onu söyleyin arkadaşlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 10 yıl sonra düşürecekler dershanenin h'sini... B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 DA2019 said: O diilde bu sipikere noluyo? aldıı bi habere falanmı uzulüyo? Bu süperdi ya. Dershaneler kapatılıyor haberi verirken samanyolu TV'de bayılan spiker bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 sadece orijinali bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Dershanesi mi var, ya da birine mi ortak, içine inmiş adamın. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Bu Noyan mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 yalnışlıkla 2 tane doğru yaptım hepsini yalnış yapacaktımki göreceklerdi... haksızmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ilk soruda rastgele tıklamıştım, test olduğunu algılayamadım, bir de püskeviti seçtim. onun için yanlış dedi. yoksa bütün deleri daları ayırmayıda biliyorum. benim dilbilgisim beşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 15/4 dogru would bang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 15/14 dershane yanlış oldu dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 2 tane bildim.. hepsine c desem 3 olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 15/12 çok cahilim keşke ölsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Ben de 12 yapmıştım da o hastane falan direkt yanlış. TDK sonradan â harifinin kullanımı misali "hastahane"yi "hastane" diye değiştirdi, "dershane" "dersane" olmadı falan. Gerzek gerzek işler döndü... Testi hazırlayan bildiğin yetememiş :D "espri", "egzoz" vs. de türkçe kelimeler değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar