Feamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Rotweiler said: Bazı basit kurallara(yönetimin değil, forumun koyduğu, misal başlığı ilgili bölüme açman gibi) uymaman ve sadece uçağa bindiğin için tüm havacılığı çözmüş gibi davranman beni rahatsız etse de, böyle bir WoT yazdıracak adamlar var evet. Bakma biz de can sıkıntısından 3-5 yazıyoruz. Yoksa tadı yok yani, artık bişey öğrenmiyoruz şu forumdan. En önemli nokta bu, yani paylaşılan bişey yok. Ben "aaaaa lan bak adam ne yazmış. Aaa bak lan ben bunu bilmiyodum" diyebiliyordum 10 sene önce o döneme göre birçok şey bilmeme rağmen ama, şuan resmen dubai çölü buralar. Uğurlar olsun. eksiden ne güzeldi,... oyun bölümü ve anime ile fark yaratıyor şu anda forum, en azından ben o yüzden buradayım birde can sıkıntısından
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bazıları eşittir bazıları daha da eşittir. şunu söylemeyen kalmadıysa kapatalım konuyu.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 galiba bazi uyelere daha fazla tolerans gosteriliyo gibi geliyo bana, sizce de oyle degil mi, yoksa ben mi komplo teorileri uretiyorum?
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 yok abi haklısın sonuç olarak bazıları eşittir bazıları daha da eşittir
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Feamer said: Rotweiler said: Bazı basit kurallara(yönetimin değil, forumun koyduğu, misal başlığı ilgili bölüme açman gibi) uymaman ve sadece uçağa bindiğin için tüm havacılığı çözmüş gibi davranman beni rahatsız etse de, böyle bir WoT yazdıracak adamlar var evet. Bakma biz de can sıkıntısından 3-5 yazıyoruz. Yoksa tadı yok yani, artık bişey öğrenmiyoruz şu forumdan. En önemli nokta bu, yani paylaşılan bişey yok. Ben "aaaaa lan bak adam ne yazmış. Aaa bak lan ben bunu bilmiyodum" diyebiliyordum 10 sene önce o döneme göre birçok şey bilmeme rağmen ama, şuan resmen dubai çölü buralar. Uğurlar olsun. eksiden ne güzeldi,... oyun bölümü ve anime ile fark yaratıyor şu anda forum, en azından ben o yüzden buradayım birde can sıkıntısından oyun bölümü şuan paticiğin en iğrenç yeri olabilir heralde. "ben kırmızı rengini severim,kırmızı rengini sevmeyen zevksizdir, plebdir (bunlar da yabancı forumlardan öğrendikleri laflar)" şeklinde bir özeti var şuan.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 havalı çocuklar hep küfrediyorlar biz de küfretmek istiyoruz
moncici Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 all animals are equal but some animals are more equal than others dendi mi?
Cons Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 sonuç olarak bazıları eşittir bazıları daha da eşittir
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 işte bu yüzden oyun ve birkaç daha bölüm kaliteli sadece, tartışma tutarsız ve komik de olsa bir silsile olarak ileriyor
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Kim kimden hoşlanmıyor bunun chart ını çıkarsak ya? Misal Black-ice Exodustan nefret ediyor, exodus kimden? Çetin abi bakma sen bu yetolara. Yaşlısın diye uğraşıyorlar. Bak Denoya kimse bişey diyor mu, yaşı küçük kimse takmıyor bile. Gel abi sen geri. Foruma renk katıyorsun. Keşke Ninja Noyan da gelse. Sequonun LSD geyiğine kalakaldık.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 sanirim bu duruma en uygun laf, "herkes esittir, ama bazilari daha esittir." -yunus emre-
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 aslında herkese hak vermek lazım bu gibi durumlarda. sonuç olarak bir sürü insan burada boş vaktini geçirmek için bulunuyor. tarih din tartışanlar bile artık dalga geçmeden tartışamaz olmuş. bir sürü yeni üye geliyor ve amaçları hep insanlarla dalga geçmek. futbol bile konuşamaz olduk artık. kimse karşıdakinin görüşüne saygı duymadan ağzına geleni söylüyor. hep kendi haklı durumda olmak istiyor. bir kerede ben haksızım diyen olmuyor. küfür değil ama hafif argo kelimeler kullanılıyor. bence hafifleri bile yasaklanmalı. eğerki moderasyon üstüne düşen görevi güzel bir şekilde yerine getirirse ve kurallar tekrar yazılırsa bence paticik çok güzel bi yer olur. şaka lan şaka sonuç olarak bazıları eşittir bazıları daha da eşittir
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 çetintaş noyan ve sequo'dan bile daha kötü bence. hayır yani forumda hakaret etmediği kalmamış bir adamı çetin abi vs diye nasıl savunuyorsunuz lan sdfs 40 yaşına gelmş ergen gibi davranan biri.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bence meme ve popo bölümü açılsın bu sorunlar biter
moncici Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 http://skullsinthestars.files.wordpress.com/2008/12/2equals1.png yani bazıları daha eşittir
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Red said: çetintaş noyan ve sequo'dan bile daha kötü bence. hayır yani forumda hakaret etmediği kalmamış bir adamı çetin abi vs diye nasıl savunuyorsunuz lan sdfs 40 yaşına gelmş ergen gibi davranan biri. sey de iyi ya, bikac kere banlenip bikac yeni nickle gelmis adamin ben gidiyom ya konusunda, banlenip banlenip yeni nickle gelenler var qqsu yapilmasi.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 siz yinede meme ve popo bölümünü bi düşünün derim
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bütün renkler aynı hızla kirleniyordu birinciliği beyaza verdiler arkadaşlar bi şiir yazdım ama olmuş mu sizce ilk denemem
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Çeto kendi dünyasında sıkışmış boğuluyor. Çık şu gerçek olmayan yaşamdan çetoooo Spirütüel yaşamda gerçekleri keşfet. Git noyanla takıl
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 http://img02.alkislarlayasiyorum.com/ayrshots/115/devrekli-amca-burayi-terk-et_115423-14330_640x360.jpg
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 moncici said: http://skullsinthestars.files.wordpress.com/2008/12/2equals1.png yani bazıları daha eşittir oha bu ne lan
Remus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Giovanni said: moncici said: http://skullsinthestars.files.wordpress.com/2008/12/2equals1.png yani bazıları daha eşittir oha bu ne lan a-b=0, zımbırtıyı a-b'ye bölersen sonsuz çıkıyor.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bütün panpalar eşittir ama bazı panpalar daha eşittir dogru mu şimdi?
Öne çıkan mesajlar