Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 aynen asfkşjafs bıyık troll dü zaten döverek yollandı
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 jacabo said: lan ne güzel oynuyor memelerA SSADFDSDS
Marty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 alintiya basinca post editlenmisse editli hali geliyomus teknolojiye bak a alinti yapiyorum biyiksiz, geri yapiyorum biyikli. beynim yandi
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bu mu? bu mu? şunu da bi aradan çıkarıverin sevabına, sipariş vermem lazım 17 ye kadar
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Marty said: alintiya basinca post editlenmisse editli hali geliyomus teknolojiye bak a alinti yapiyorum biyiksiz, geri yapiyorum biyikli. beynim yandi yok yafs bıyık ı istemeden yazmışım :P giderken de bi dolu laf etmiştim zaten
0ne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Patinin ilk kurali. Tum uyeler esittir. Ama bazi uyeler daha eşittir. O uyeler istediklerine kufur hakaret ve asagilama yapmakta serbesttir. Sikayet olursa postlari silinir. Kiclarina saplak atilip baska bi bokta yapilmaz. Sonracigima tekrar tekrar acc acip gelirler (bkz: xunn) kimse bisey yapmaz yine falan fıstık. Tek savunmalari ise -yhaa burasi sanal ortam niye ciddiye alip aliniyosun falandir. He canim. O zaman bende senin anani saapiyim sende alinma diyesi geliyo insanin ama. Bide postlarinda ne kadar silkerlerse anlayin ki irl de o kadar otmuyo kuslari. Orgazmlarini forumda yasiyolar.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 akboylar ve yetmez ama evetçiler kutlamalara başladı >:D<
yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 daha önce kaç kere okuduk bu topiklerden kim bilir hep aynı terane gidecek olan adam ses çıkarmadan gider öbür türlü ilgi arayışından başka bişey değil okumadım da gerçi ama helalleşiyo falan di mi
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 navyamphs said: bu mu? bu mu? şunu da bi aradan çıkarıverin sevabına, sipariş vermem lazım 17 ye kadar gskill
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Esnaf said: aynen asfkşjafs bıyık troll dü zaten döverek yollandı Bıyık'ı pek tanımıyorum. Zira bu forumda gündem takip etmiyorum. Ama anladığım kadarıyla gündem müdavimlerinin zıt görüşlerine sahipti. Bundan dolayı mı troll deniyor, yoksa gerçekten öyle olduğundan mı ?
marksman Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 http://cdn.listelist.com/wp-content/uploads/2013/08/hyuga-captain-tsubasa-ag-delen-sut.gif
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Suark said: xunn da kral gibi adamlardan ya neyse Ya işte kimsiye sen kral değilsin demiyor. Ben de kralım. Sor arkadaşlarıma, benim gibi kral, bilgili, mütevazi, komik v.s adam tanımamışlardır. Ama sorun şu, niye xunn ve xunn gibiler kral muamelesi görürken, sen, ben, öteki göremiyor. "İşine gelmiyorsa git" diyen küçük kız çocuklarına da şunu söyleyeyim. Çok istiyorsanız kaparsınız patiyi public'e, verirsiniz on, on beş kişiye özel şifre, almazsınız yeni üye, biriniz çalar diğeriniz oynarsınız. Yoksa, genel bir forum sitesinde "beğenmiyorsan git" muhabbetti anca ilkokul çağlarında yapılır. Çünkü ozaman "git" dediğin adam da kalkar sana "sen beni beğenmiyorsan sen git" der. Sidik yarışına gerek yok.
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 kermit mesela giderse tam gider ses seda çıkarmadan geri de dönmez adam gibi azıcık feyzalın kermitten
0ne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 jacabo said: kermit mesela giderse tam gider ses seda çıkarmadan geri de dönmez adam gibi azıcık feyzalın kermitten tam tersi bence dasaaaam gibi forumun boku çıktı dedikten sonra ağzına gelen tüm küfürleri sarhoş kafa edip ağlana ağlana gider. 2 gün sonra da panpalarından birine "şu benim postları sil de dönem be, hadi gözünü sevdiğimin" diye yalaklana yalaklana gelir.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 0ne said: Bide postlarinda ne kadar silkerlerse sikerlese anlayin ki irl de o kadar otmuyo kuslari. Orgazmlarini forumda yasiyolar. fixed ayrıca i loled
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 0ne küfür etmis sikayet ettim. Yonetimden gereginin yapilmasini rica ederim.
Öne çıkan mesajlar