Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 hakkat neden banlandı adam yaw =) bide niye sticky? reskill olsun diye mi?
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Suark said: hakkat neden banlandı adam yaw =) bide niye sticky? reskill olsun diye mi? yav aslında gündemden banlenince konu dışına gündem topici açtığı için banleyecektim ben bunu, ama o sırada kişiselde gidiyorum topicini gördüm, hadi az daha dursun dedim, geldim geyiğe katıldım o arada biz burada geyikteyken başka bir admin görmüş, olması gerektiği gibi çakmış bani. tam o esnada sae buraya atmış, xae de stikilemiş zannımca veda topiclerine ibret olsun diye mesaj atınca elimde kaldı tabii, onun farkındayım da, aslında ben de sadece gülüyordum bütün süreçte =P
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 banlanan adamların ne sebeple banlandıklarının bir yerde anlatılmasını talep ediyorum, insan merak ediyor sonra
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Feamer said: banlanan adamların ne sebeple banlandıklarının bir yerde anlatılmasını talep ediyorum, insan merak ediyor sonra reddedildi
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 az merak ediverin. ne yapalım, naming and shaming topici mi açalım? ban sebebini bilmediğin herkesin çaşıt olduğu için banlendiğini varsayabilirsin =P
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Nefr said: Suark said: hakkat neden banlandı adam yaw =) bide niye sticky? reskill olsun diye mi? yav aslında gündemden banlenince konu dışına gündem topici açtığı için banleyecektim ben bunu, ama o sırada kişiselde gidiyorum topicini gördüm, hadi az daha dursun dedim, geldim geyiğe katıldım o arada biz burada geyikteyken başka bir admin görmüş, olması gerektiği gibi çakmış bani. tam o esnada sae buraya atmış, xae de stikilemiş zannımca veda topiclerine ibret olsun diye mesaj atınca elimde kaldı tabii, onun farkındayım da, aslında ben de sadece gülüyordum bütün süreçte =P http://forum.paticik.com/thumbnails/b7c/8f0/4cf/969/b45/185/d98/bb5/79c/8bb/75_450xNULL.gif
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Yalniz ridvan geri donecek ama sizden kucuk bir ricasi var
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 arcane said: AHAHAHA ABİ ADAMIN YAVERİ GELDİ pati çok entresan bi ortam oldu lan herkes ikili geziyo yaverler çoğaldı
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 bide benden çeto abiye gelsin http://www.youtube.com/watch?v=YbnoLD8f2Sc
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 moriarty'nin çeto gifleri vardı, onları da eklesenize burada dursun
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 pekaziz said: Merak etme pekaziz tıbbın buna da bir çaresi var ;) http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/679/927/d7b.jpg
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Nefr said: konu dışına gündem topici açtığı için banleyecektim ben bunu, ama o sırada ahahaha bu kadar olmaz. yeminlen aklıma geldiydi. şikayet etsem banlamazlar herhalde, en fazla topik gider diye düşündüydüm. o yüzden gol olmaz diye vurmadım.
Öne çıkan mesajlar