Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 SENE BOYUNCA VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Suark said:

hakkat neden banlandı adam yaw =)

bide niye sticky? reskill olsun diye mi?

yav aslında gündemden banlenince konu dışına gündem topici açtığı için banleyecektim ben bunu, ama o sırada kişiselde gidiyorum topicini gördüm, hadi az daha dursun dedim, geldim geyiğe katıldım

o arada biz burada geyikteyken başka bir admin görmüş, olması gerektiği gibi çakmış bani. tam o esnada sae buraya atmış, xae de stikilemiş zannımca veda topiclerine ibret olsun diye

mesaj atınca elimde kaldı tabii, onun farkındayım da, aslında ben de sadece gülüyordum bütün süreçte =P
Mesaj tarihi:
az merak ediverin. ne yapalım, naming and shaming topici mi açalım?

ban sebebini bilmediğin herkesin çaşıt olduğu için banlendiğini varsayabilirsin =P
Mesaj tarihi:
Nefr said:

Suark said:

hakkat neden banlandı adam yaw =)

bide niye sticky? reskill olsun diye mi?

yav aslında gündemden banlenince konu dışına gündem topici açtığı için banleyecektim ben bunu, ama o sırada kişiselde gidiyorum topicini gördüm, hadi az daha dursun dedim, geldim geyiğe katıldım

o arada biz burada geyikteyken başka bir admin görmüş, olması gerektiği gibi çakmış bani. tam o esnada sae buraya atmış, xae de stikilemiş zannımca veda topiclerine ibret olsun diye

mesaj atınca elimde kaldı tabii, onun farkındayım da, aslında ben de sadece gülüyordum bütün süreçte =P

http://forum.paticik.com/thumbnails/b7c/8f0/4cf/969/b45/185/d98/bb5/79c/8bb/75_450xNULL.gif
Mesaj tarihi:
Nefr said:
konu dışına gündem topici açtığı için banleyecektim ben bunu, ama o sırada

ahahaha bu kadar olmaz. yeminlen aklıma geldiydi. şikayet etsem banlamazlar herhalde, en fazla topik gider diye düşündüydüm. o yüzden gol olmaz diye vurmadım.
  • Yeni Oluştur...