Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Babam tutturdu harici HDD alacagım diye, bilgisayar donanımı dendimi en uzak oldugum parçadır denilebilir. hangi marka ve hangi model önerirsiniz paticik donanım guruları olarak merak etmekteyim aradada external hdd nin şusu iyidir busu kötüdür, iyisi kötüsünden söyle ayrılır diye biraz cehaletimi giderirseniz sevinirim. cünkü internete bakınca wd daha iyidir cünkü e-peen i daha uzun, seagate daha iyi cünkü amcam böyle dedi tadında yorumlar var, yabancı kaynaklarda bundan azıcık daha iyi durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 western digital ya da seagate hangisini alırsan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 babana alıyosan toshiba al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 kermit said: babana alıyosan toshiba al o nerden çıktı en kalitelisi neyse alıcaz artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Babana alıyorsan kesinlikle Toshiba al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 gerçek babalar toshiba kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 he tabi babaya alınıosa toshiba almalısın, ben kendine alıon die şeyettiydim üsttekini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 toshibaya alıyosan babanı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 aldınmı toshiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 babanıda al toshibaya git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 benim babam olas hiç düşünmeden gider direk toshiba alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Ben babama Toshiba aldım çok mutlu ama WD yada Seagate alsaydım mutlu olamayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 hepsib birbirinin aynı dandik rig'inde zaten farkını anlamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Babama aliyosan toshiba al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Şundan almıştım ben HB den , gayet memnunum :) http://reviews.cnet.com/laptop-hard-drives/silicon-power-armor-a15/4505-9997_7-35621269.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Darksun said: Şundan almıştım ben HB den , gayet memnunum :) http://reviews.cnet.com/laptop-hard-drives/silicon-power-armor-a15/4505-9997_7-35621269.htmlBi Toshiba değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Ama yere düşerse sekiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Top al olm o zaman, babaya hdd alcaksan Toshiba alcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ucuz olsun diyorsan wd, seagate sağlam olsun diyorsan samsung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/seagate-expansion-2-tb-25-usb-30-tasinabilir-disk-stbx2000401/productDetails.aspx?productId=bd801062&categoryId=100225 şundan aldım ihtiyacı olan varsa yazayım 29 adet kalmış 2TB 2.5" Seagate HDD avea woops üyesiyseniz 25 tl indirim de var. 234 tl'e geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 mybook diye bişey aldım ben 99 tl, 500gb bi de fişli olanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar