yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 tanıştığımız günden beri (4 ay) arkadaş gözüyle baktığım bi kıza acayip gönlümü kaptırdım sanırım giderayak kendi kendime lan olm diyip duruyorum 3 gündür yalnız kaldım mı suratım acayip düşüyor itiraf da edemiyorum kendime olayı yani buraya yazıyorum da bak gene sanırım dedim ama acayip dert oldu duygusal anlamda bi weirdo'luk var bende böyle napcam bilmiyorum işin pis tarafı da bundan sonra daima farklı yerlerde ikamet edecek olmak ya da böyle olduğu için böyle bişi var bende belki de bu hesabımı anonimlikten alakasız kullandığım için fazla detay da vermek istemiyorum ama bi iki tesis geçin tokatlayın falan siz en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Abi dikkatini başka şeylere ver unutursun derim. Kendine bunun bir yanılgı olduğunu telkin et (lan olm gibi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 karıya git, unutursun. %100. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 tek derdin bu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bişeyi istiyosan git ve al!! zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 yüreğinin götürdüğü yere git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 uyanınca geçer... yok lan trollücem. liseyi başka şehirde mi okuyacak kız ondan mı ayrı şehirlerde olcaksınız.. zaaaaaaxD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Cozum eskort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Yürü bence kiza, sonra hep pismanlik yasarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Kızı hamile bırakırsan bence yanında kalmak zorunda kalırmış gibi me geliyor ama yinede bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 hahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 "bugüne kadar bir şey için pişman olacaksam bu yapamadığım bir şey için olmamalı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 uzak mesafe ilişki yaşamaya karar verme aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bi sevişsen birseyin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 onu piknikte çalılara çömelmiş kol gibi sıçarken hayal et... hadi geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ahahahahahahaha hahahahaahahahah oha lan şu an bütün duygusal bağ kurduğum kadınları unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 imam allah cezanı versin içimdeki don juanı öldürdün. ahahahahahahahahsdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bence acele et sonra kızın kasığında yeni erkek arkadaşının dövmesini görebilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 editörden zehir zembelek açıklamalar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 imam sağolsun cinsellikten soğudum aseksuel oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 imamizer said: onu piknikte çalılara çömelmiş kol gibi sıçarken hayal et... hadi geçmiş olsun. yada moda sahilde asfasfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paticik seviyeyi iyice düşürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuya dönersem, kavurma said: "bugüne kadar bir şey için pişman olacaksam bu yapamadığım bir şey için olmamalı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Lord_Argos said: Paticik seviyeyi iyice düşürdü http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/esh4363_4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar