fizban Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 of maci izledim de, bu cenabetlik ne ya. ama herseyden ote ontivivivivivi nin oyuna girememesi cok aci lan. cok aci........
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 facebuk yorumlarına bakiyim dedim de. işimiz zor sdfs mançini aysal istifacılar başlamışlar göreve.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 "Tatar Ramazan" said: http://im.htspor.com/2014/03/29/934231_htmansetyeni.jpg?1396123929 Aynı günde 2 ayrı Avrupa Şampiyonluğu! Tarihte bir ilk! Fenerbahçe hem kadınlarda hem de erkeklerde Avrupa Şampiyonu oldu... kıskanma noolur çalış seninde olur sdf Kardeş bizim topiğe böyle bir resim koymak ? Git kendi topiğine koy amacın ne ?
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 mancininin ne kadar kötü bir tekni direktör olduğunun kanıtıda bu konya maçıdır ya. hatta son maçlardan sonra yaptığı konuşmalardır
ExtraJudical Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Şu Fenerliler bizimle alay ediyor ya helal olsun, bu günleri de görecekmişiz meğer gadsfa
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 chelsea assasindan alay kabul etmiyoruz, fenerli etse nolur.
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 yalniz baya puan farki yedik. fakat guzel yedik. iyi yedik haa.
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 bizim adamlar kaleye bir metre boş kaleye kaçırıyor adamlar 5-10m dönüp atıyor....
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Akhlaur said: "Tatar Ramazan" said: http://im.htspor.com/2014/03/29/934231_htmansetyeni.jpg?1396123929 Aynı günde 2 ayrı Avrupa Şampiyonluğu! Tarihte bir ilk! Fenerbahçe hem kadınlarda hem de erkeklerde Avrupa Şampiyonu oldu... kıskanma noolur çalış seninde olur sdf Kardeş bizim topiğe böyle bir resim koymak ? Git kendi topiğine koy amacın ne ? olm siz bizim topiclerden çıkmadınız yıllarca bırakta azda biz eğlenelim
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 eee so what demezler mi adama, yıllarca "uefa kupasıda neymiş, meh meh meh" diye lakırtı yap sonra, iki kupa alınca her yere resim yapıştır... fener takımı taraftarı şöyledir böyledir diyince bana sarıyorsunuz sonra
Cons Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 kimsenin izlemediği sporlar ve fenerbahçe
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 gs'nin fena bir kadrosu yoktu bu sene. bu denli büyük bir başarısızlık kime ait?
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 burak ya.bildiğin sıçtı her maç 3-4 net pozisyon kaçırıyor adam. bir de kankisi selçuk ta küstü nedense.adam bu sene selçuk şahin tier top oynuyor
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 6+0+4'e hazır olmayan bir takım. Geleceğe hazır olmayan bir takım. Mesela Fener bu sene yerli takviyesi yapmazsa yeni gençler almazsa seneye patlar
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 geleceğe hazır ama 6+0+4 e hazır değil :D geleceğe yatırım olarak hep yabancı alırsan,asıl ihtiyacın olan bölgelere oyuncu almaz isen elinde böyle patlar işte. birde burak faktörü çok farketti bu sene.tamam kötü oynuyoruz ama her maç 3-4 net pozisyon yakalıyoruz ve onlarıda hiç ediyoruz burak sayesinde.drogba olmasa şuan ki bulunduğumuz sırada bile olmayabilirdik
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 fenerbahçe nası patlar ya 6+0+4'ten? kaleci dahil defansın hepsi türk olabilir. zaten gerekte yok defansta 1 yabancı olarak alves yada başka biri oynayabilir. öyle hakan balta gibi solbekten stoper yada sabri gibi bi adamda olmaz kadroda illa hepsi türk olsun dersek. bekir'le herkes dalga falan geçiyo ama adam gayet iyi oynuyo. fazlasını beklemek saçma zaten. orta sahada salih-topal-alper-emre var. burayada 1 yabancı koyysak etti 2 yabancı sahada. forvette oynayabilcek türk yok evet. 3üde yabancı. yedek bi türk forvet alınabilir ama ilk 11 için gerek yok. etti mi sana 5 yabancı. gördüğün gibi 5+0+3 e bile hazır olabilcek bi kadro var fenerbahçede. bu kadro avrupada başarılı olabilir mi dersen, bu saçmasapan kadro kısıtlamasıyla kimse kolay kolay başarılı falan olamaz avrupada ama lig için gayet yeterli bi kadro şu saydığım.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Gelecek derken onu demek istedim. Kurallar belliydi genç yerli almamızlazımdi, Abi başta tüpçü varken gidiyosun 10m verip bruma alıyosun varmi böyle birşey. Sen neye güvenip alıyosun onu.
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Sadece Bruma da değil. Gittiler Burdisso diye bi stoper aldılar. Nerde bu adam? Ontivero 3M € değil miydi? Ben mi yanlış biliyorum? Hajrovic ne kadara alındı? Umut Gündoğanlar vs onlara da az para verilmedi. Salih Dursun alındı mesela. Komik komik adamlar. Salih'ten bi cacık olmaz, boşuna beklemeyelim. Veysel'den ümitliyim.
barbu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Wishmaster said: Sadece Bruma da değil. Gittiler Burdisso diye bi stoper aldılar. Nerde bu adam? Ontivero 3M € değil miydi? Ben mi yanlış biliyorum? Hajrovic ne kadara alındı? Umut Gündoğanlar vs onlara da az para verilmedi. Salih Dursun alındı mesela. Komik komik adamlar. Salih'ten bi cacık olmaz, boşuna beklemeyelim. Veysel'den ümitliyim. veysel baya iyi adam.
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 burdisso ya tutarsa diye kiralandı zaten. nitekim selçuk şahin tier çıktı adam. sezon sonu yolcu. drogba yolcu elmander gg melo sneijder hayrovic telles chedjou (yolcu olabilir deniyor) musli eboue (yolcu olabilir) onti bruma nitekim atladığım biri kalmadıysa durum o kadar kötü değil. takımın gençleşmesi gerekiyordu mancini gayet güzel bir şekilde yaptı bence. çecu eboye ikilisinden biri de giderse 2 kişilik kontenjan kalıyor 6+0+4'e göre. oraya da iki tecrübeli adam yamanır gayet.
Öne çıkan mesajlar