Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

http://im.htspor.com/2014/03/29/934231_htmansetyeni.jpg?1396123929
Aynı günde 2 ayrı Avrupa Şampiyonluğu! Tarihte bir ilk!
Fenerbahçe hem kadınlarda hem de erkeklerde Avrupa Şampiyonu oldu...
kıskanma noolur çalış seninde olur sdf

Kardeş bizim topiğe böyle bir resim koymak ? Git kendi topiğine koy amacın ne ?
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:

"Tatar Ramazan" said:

http://im.htspor.com/2014/03/29/934231_htmansetyeni.jpg?1396123929
Aynı günde 2 ayrı Avrupa Şampiyonluğu! Tarihte bir ilk!
Fenerbahçe hem kadınlarda hem de erkeklerde Avrupa Şampiyonu oldu...
kıskanma noolur çalış seninde olur sdf

Kardeş bizim topiğe böyle bir resim koymak ? Git kendi topiğine koy amacın ne ?

olm siz bizim topiclerden çıkmadınız yıllarca bırakta azda biz eğlenelim
Mesaj tarihi:
eee so what demezler mi adama,

yıllarca "uefa kupasıda neymiş, meh meh meh" diye lakırtı yap sonra, iki kupa alınca her yere resim yapıştır...

fener takımı taraftarı şöyledir böyledir diyince bana sarıyorsunuz sonra
Mesaj tarihi:
burak ya.bildiğin sıçtı her maç 3-4 net pozisyon kaçırıyor adam.

bir de kankisi selçuk ta küstü nedense.adam bu sene selçuk şahin tier top oynuyor
Mesaj tarihi:
geleceğe hazır ama 6+0+4 e hazır değil :D geleceğe yatırım olarak hep yabancı alırsan,asıl ihtiyacın olan bölgelere oyuncu almaz isen elinde böyle patlar işte.

birde burak faktörü çok farketti bu sene.tamam kötü oynuyoruz ama her maç 3-4 net pozisyon yakalıyoruz ve onlarıda hiç ediyoruz burak sayesinde.drogba olmasa şuan ki bulunduğumuz sırada bile olmayabilirdik
Mesaj tarihi:
fenerbahçe nası patlar ya 6+0+4'ten?

kaleci dahil defansın hepsi türk olabilir. zaten gerekte yok defansta 1 yabancı olarak alves yada başka biri oynayabilir. öyle hakan balta gibi solbekten stoper yada sabri gibi bi adamda olmaz kadroda illa hepsi türk olsun dersek. bekir'le herkes dalga falan geçiyo ama adam gayet iyi oynuyo. fazlasını beklemek saçma zaten.

orta sahada salih-topal-alper-emre var. burayada 1 yabancı koyysak etti 2 yabancı sahada.

forvette oynayabilcek türk yok evet. 3üde yabancı. yedek bi türk forvet alınabilir ama ilk 11 için gerek yok. etti mi sana 5 yabancı.

gördüğün gibi 5+0+3 e bile hazır olabilcek bi kadro var fenerbahçede. bu kadro avrupada başarılı olabilir mi dersen, bu saçmasapan kadro kısıtlamasıyla kimse kolay kolay başarılı falan olamaz avrupada ama lig için gayet yeterli bi kadro şu saydığım.
Mesaj tarihi:
Gelecek derken onu demek istedim. Kurallar belliydi genç yerli almamızlazımdi, Abi başta tüpçü varken gidiyosun 10m verip bruma alıyosun varmi böyle birşey. Sen neye güvenip alıyosun onu.
Mesaj tarihi:
Sadece Bruma da değil. Gittiler Burdisso diye bi stoper aldılar. Nerde bu adam? Ontivero 3M € değil miydi? Ben mi yanlış biliyorum? Hajrovic ne kadara alındı? Umut Gündoğanlar vs onlara da az para verilmedi. Salih Dursun alındı mesela. Komik komik adamlar. Salih'ten bi cacık olmaz, boşuna beklemeyelim. Veysel'den ümitliyim.
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Sadece Bruma da değil. Gittiler Burdisso diye bi stoper aldılar. Nerde bu adam? Ontivero 3M € değil miydi? Ben mi yanlış biliyorum? Hajrovic ne kadara alındı? Umut Gündoğanlar vs onlara da az para verilmedi. Salih Dursun alındı mesela. Komik komik adamlar. Salih'ten bi cacık olmaz, boşuna beklemeyelim. Veysel'den ümitliyim.

veysel baya iyi adam.
Mesaj tarihi:
burdisso ya tutarsa diye kiralandı zaten. nitekim selçuk şahin tier çıktı adam. sezon sonu yolcu.
drogba yolcu
elmander gg
melo
sneijder
hayrovic
telles
chedjou (yolcu olabilir deniyor)
musli
eboue (yolcu olabilir)
onti
bruma

nitekim atladığım biri kalmadıysa durum o kadar kötü değil. takımın gençleşmesi gerekiyordu mancini gayet güzel bir şekilde yaptı bence.
çecu eboye ikilisinden biri de giderse 2 kişilik kontenjan kalıyor 6+0+4'e göre. oraya da iki tecrübeli adam yamanır gayet.
  • Yeni Oluştur...