Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
maçın özetini izledim.
<3 nobre
40 yıl sonra kayseri gs'yi istanbul'da mağlup etmiş.
hakkınız var kayseri adeta 0-0 gidiyo diye gaza gelmiş yoksa 30'da bi gol atsanız maç 6-7 olurmuş.
Mesaj tarihi:
allah gs taraftarına sabır versin.
sen normal oyununu oynasan en tepede kalacaksın ama potansiyelinin anca yüzde 20'sini kullanıyorsun ve bu cl potasından bile çıkıyorsun. ben de olsam çok üzülürdüm, kahrolurdum.
Mesaj tarihi:

bu bratu petre transferlerinin oldugu dönem popescu nun attıgı kazıkdan sonra gs a en büyük kazıgı bu adam atmıştır.

mancini takımı ben kurmadım diyorya adam haklı emre utkucan a bu işleri bırakmasını söylemeli.

9 adam alacan 1 i tutacak tam fiyasko.

Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Özetten gördüğüm kadarıyla yine dünyalar kaçmış.

Bu kadar gol kaçması mancininin suçu değil abi. Girmedi mi girmiyor yapıcak bişey yok.

burak'ın suçu.

sene başından beri içerde dışarda puan kaybettiğimiz tüm maçlarda burak'ın atamadığı sürüyle net gol pozisyonu var. drogba'nın sneijder'in adamı sokmadığı gol pozisyonu kalmadı. bu sene burak'ın attığı gollere bakarsak saçma sapan ve beleş goller. atması gerken hiçbir golü atamadı.

goygoy olacak diye adamı takımdan kesemiyorlar. burak'ı kessen selcuk da ağlayacak.
Mesaj tarihi:
"Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Kayserispor ile oynayacağı mücadele öncesinde twitter yasağı için bir kez daha tepkisini dile getirdi.

Sarı-kırmızılılarda oyuncuların, mücadele öncesinde ısınmak için giydiği tişörtlerin arkasında, Galatasaray'ın twitter hesabının adresi de yer aldı.

Galatasaray, bu hareketini yine Twitter'dan duyururken, sosyal medyada alkış almayı da başardı."
Mesaj tarihi:
Cons said:

"Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Kayserispor ile oynayacağı mücadele öncesinde twitter yasağı için bir kez daha tepkisini dile getirdi.

Sarı-kırmızılılarda oyuncuların, mücadele öncesinde ısınmak için giydiği tişörtlerin arkasında, Galatasaray'ın twitter hesabının adresi de yer aldı.

Galatasaray, bu hareketini yine Twitter'dan duyururken, sosyal medyada alkış almayı da başardı."

Hayrola gemiyi siz de mi terkediyonuz lan haha
Mesaj tarihi:
Hadi galatasaraylı olarak bende akp takımı değiliz falan diim yanlış anlaşılmasın ıslıkladık falan gezide bizde ordaydık falan AMA , fenerde beşiktaşta özellikle taraftarları harbiden çok ama çok fazla tayyibi eleştiriyor ve bunu açık açık yapıyor.

Yani galatasaraylı olarak akp desteklemiyoruz derim çok rahat ama asla fener/bjk akp'yi destekledi/destekliyor diyemem , onlarda baya bir duruş koydular ortaya sonuçta , hatta bizim yönetim onların yönetimden çok daha fazla duruş koymuş olsada onların taraftar bizim taraftardan daha çok iş yaptı bu konuda onu es geçemeyiz.

INB4 FUTBOL KONULARININ KLİŞE RAGE TRİBİ.
Mesaj tarihi:
3 takımında taraftar sayısı çok büyük olduğu için içlerindeki akplilerin yüzdesi aynıdır.
hatta bu 3 takımın taraftar sayısı o kadar büyüktür ki aralarında seçim anketi yapılsa muhtemelen seçim sonucunu tam olarak yansıtır.
baskın taraftar gruplarını(ultraslan, çarşı, gfb cart curt) bütün taraftlarların siyasi görüşünü yansıttığını düşünmek ve türkiyenin her tarafından milyonlarca taraftarı olan 3 klübün taraftarları arasında siyasi görüş farkı olduğunu ima etmek en hafif tabirle mallıktır.

matematiksel olarak anlatmak gerekirse
akpye oy veren gsli/toplam gsli=akpye oy veren fbli/toplam fbli=akpye oy veren bjkli/toplam bjkli=seçimlerdeki akp oyu
Mesaj tarihi:
Burada hani büyük taraftar grupları üzerinden değerlendiriliyor siyasi görüş. ultraslan hükümete yakın duruş sergiliyor ama FB ve BJK'nın taraftarları ise tam tersi. Kulübün duruşunda ise tam tersi var yöneticiler vs bazında.
Mesaj tarihi:
o olay bjk taraftarı arasında bozulur. BJK taraftarı çoğunlukla AKP'ye muhalif, var arada bir kesim ama toplamda %10-15'lik kesime vs. denk geliyor. BJK geçmişte de kulüp olarak sol görüşlüydü, taraftarı da ağırlıklı olarak sol görüşlüdür.

Bizim Fiko stad için lalelik yapıyor sürekli ama o da eski tip BJK'lilerden, stad olmasa o yavşaklıkların hiçbirini de kolay kolay yapamazdı. GS ayarında takılırdı, hem hükümet yancısı gözüküp hem de arada dürtükleyerek. Diğer türlü hep hükümet yancısı olarak gözükmek zorunda kaldı.

Demirören'in zaten ne bok olduğunu artık herkes biliyor. Son iki dönem dışında da BJK'nin yönetim bazında böyle kimliksiz olduğu bir dönem zaten olmadı.
  • Yeni Oluştur...