Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pattisliborek said:

Fenerbahçe'ye tebrikler. Bu sezon hakettiler. Iyi top oynamasalar da istediler maçları.

Bizim takım da ayık olsun 4. yıldız için. Fark 1 e indi. Seneye işi bitirmek lazım.

1?
Mesaj tarihi:
applevodka çok iyi cidden ya.

Yahu maçı az düzgün izleseniz de düzgünce yorum yapabilseniz. Karabükspor özellikle Eneramo sürekli yere attı kendini. Sürekli faul yapıp durdular ama burdaki bazı beyzadeler iki pozisyona bakıp hakeme rağmen diyor. Serbest vuruşlarda elele tutuşup Burak'ı itip kakmak filan çok normal şeyler. İlker Meral zaten en dandik hakemlerden biri dombili ama genel olarak yetersiz gerçi.

Tolunay, Samet, Mehmet Özdilek gibi adamların teknik direktörlük lisansları askıya alınmalı. Her gittikleri takımlarında aynı pislik futbolu oynatıyorlar.
Mesaj tarihi:
serbest vuruşta el ele tutuşup burak itildi mi ?

adamlar el ele tutuştu burak açmaya çalıştı açamadı lol.
el ele tutuşmak yasak mı futbolda öyle bir kural mı var bilmiyorum ? orda gidip müdahale yapan burak.

drogba'nın vine burda dururken başka birine yere atıyor kendini demek çok iyi gerçekten.

garip kararlar verdi hakem, taç pozisyonunda elle oynama, sabrinin yaptığı faulu sabriye yapılmış gibi verdi.

adamlar tertemiz topa müdahale ile melodan topu aldığında ataklarını falan kesti. baya kötüydü yani.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

serbest vuruşta el ele tutuşup burak itildi mi ?

adamlar el ele tutuştu burak açmaya çalıştı açamadı lol.
el ele tutuşmak yasak mı futbolda öyle bir kural mı var bilmiyorum ? orda gidip müdahale yapan burak.

abi şu adamı ban'layın lan. adam böle bir laf edebiliyor...

bence burak'ın pozisyon penaltı bu arada. ona hiç laf edilmiyor. orta sahada biri yere atmış kendini de faul almış, o tartışılıyor ama hsdufdhas
Mesaj tarihi:
1 kelime eksik bold yapmışsın. orda bilmiyorum ? da yazıyor.

ki gerçekten bilmediğim için sordum, hakemin gözü önündeydi sonuçta beyler futbolda böyle bişey yok ayrılın falan demedi..

yasak değilse seni banlasınlar mı ?
Mesaj tarihi:
ya yabancı sınırı abv.buna göre transfer yapmayan yönetime de abv.burak a en büyük abv

sabri,burak ve umut ile maç kazanmaya çalışıyoruz
  • Yeni Oluştur...