Lectre Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 AHAHAHAHAH hatta not bıraktım çektim gittim çok mutluyum lan, öyle böyle değil rahatladım. zaten skndrk bir işti meheh ^^ 1 ay yatayım şurada :) wow mu lol mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 mk ben iş bulamıyorm millet iş bırakıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 tarafımıza hoşgeldin günde 8 bira 3 günde bir jager 6 bira öneriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 salona kova kurma zamanı geldi demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 nyse sn işi brkmşsn glba .s hyatta bşrlr .s diye mesaj atacak patron şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 asgashgsdjhdf cla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Claiborne said: nyse sn işi brkmşsn glba .s hyatta bşrlr .s diye mesaj atacak patron şimdi yok lan engelledim. @gondar: irtibat kenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 helal abi, ben üstüne para verip çıkmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 1. Onerim cogu isten cikan arkadasim hayvan gibi biseyler aliyor o donemde yapma derim. Genelde aldiklari playstation gibi seyler. 2. Eger kenarda biseyler varsa 1-2 biraz kendi uzerine calis ilgi alanina gore. 3. Is ararken ince ele sık doku 4. Bi daha is bulmadan isten cikma dsafadsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 lan hangi akustik gitarı alayım diye konu açacaktım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 SenariouS said: Onerim cogu isten cikan arkadasim hayvan gibi biseyler aliyor o donemde yapma derim. Genelde aldiklari playstation gibi seyler. hah sonunda kendi ağzınla itiraf ettin. Evet ps almasınlar, xbox almak varken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 JestersTear said: hah sonunda kendi ağzınla itiraf ettin. Evet ps almasınlar, xbox almak varken.. hayir abi hicbir sey almasin. boyle sacma bi sekilde mutsuzken alisveris yapma egilimi var insanlarda. Sadece hatunlar icin gecerli degil bu bu sirada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 is iste bulunur,isten cikmayin lan oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 GONDARCENGIZ said: salona kova kurma zamanı geldi demektirssdfdafdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 bende dün istifa ettim, tüy gibiyim. ayın 5'inde diğer projeye başlıyorum. işe giriş evraklarını önceden görmüş olsaydım belki istifa etmezdim. 27 tane madde var. bir de altına "BUNLARI GETİRMEZSENİZ İŞE GİRİŞİNİZ YAPILMAYACAKTIR" yazmışlar eşşek kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ha at yüküyle parayı bıraktım bir de adamlar çıkarken istifa etmeyim diye maaş artışı önermişti ama what can you do sometimes, yeni projede 1/2 para alacam ama geleceği http://20px.com/wp-content/uploads/2013/02/unicorn_pooping_a_rainbow_20px.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 cus 27 madde ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 baya risk/gain yaptım, umarım patlamaz. özel sağlık sigortası yapıyorlar diye herhalde o kadar çok bende anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Lectre said: lan hangi akustik gitarı alayım diye konu açacaktım ben :D arkadaşım godin aldı. çok memnun. bunu aldı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Fin said: is iste bulunur,isten cikmayin lan oyle ahaha nası bi rahatlık var lan sizde hakketen ben bile o riski almam bak ben bile dedim. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 İŞSİZ ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Bazen alıp başımı bu diyarladan gitmek istiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 JestersTear said: SenariouS said: Onerim cogu isten cikan arkadasim hayvan gibi biseyler aliyor o donemde yapma derim. Genelde aldiklari playstation gibi seyler. hah sonunda kendi ağzınla itiraf ettin. Evet ps almasınlar, xbox almak varken.. xbox'u çalışırken de almasın, para israfı boşa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 askere gidicem cebimde 3-5 kuruş kalsın diye şubat ayında da çalışcam ama yani hiç istemiyorum ya. ha sorsan günde 15 dakka ya çalışıyorum ya çalışmıyorum ama o atmosfer beni geriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar