senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 redogski yi gordum noluyoruz lan dedim tee 2014 mus
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Bir gülücük uğruna hortlamış konu
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Selam, 'Tarihte bugün' tadında olmuş. Saygılar.
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Peki ben ampül alacağım şimdiki duruma göre ne tavsiye edersiniz? Bari konuyu canlandıralım sdfgdsa
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Selam, Osram'ın Night Breaker Silver veya Lazer modellerinden birini al tak. İyi aydınlatır ama ömrü norm ürünlerden kısa haliyle :) Saygılar.
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 şu bizim burda da çok problem, geceleri sık sık bi bok görmüyorum. eski araçlara beyaz parlak led takan çok var, bulunduğum yerde %50'den fazla falan. buna bi çözüm gerekiyor.
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Bunu astigmat ile kombo ediyorum, ben kafası acayip güzel tavsiye ederim
df Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 ben son kontrole gittiğimde normal miyop numaradan 0.25 eksiltip aynı şekilde 0.25 i astigmat olarak ekledi. inanılmaz farketti gece sürüşünde. belki sende de ufak bi astigmat olabilir o yüzden normalden ekstra etkileniyorsundur. değiştirene kadar bu kadar farkedeceğini düşünmemiştim. bi kontrol ettir bence. insan bilmeyince normali o sanabiliyor. 1
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Aslında doğru ya, 0.75ten 1e artmış astigmat gidip almadım ne farkedecek diye. Camlar da rezil oldu cimrilik etmeyeyim bari.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 (düzenlendi) cok cok cok cok pahalli ancak ben mapping ile lens kestirttim cok yaygin olmadiginin ve de cok pahalli oldugunun farkindayim ancak imkaniniz var ise kontakt lensin verdigi konforu sagliyor diyebilirim. https://www.zeiss.com/vision-care/us/eyeglass-lens-ingredients.html#overlay-item-1697724988 burada (azeristan) turk doktor gozu 0.25 numara buyutmustu ekrandaki yazilari okumakta zorlaniyorum diye. italya'da tatilde iken baktirttim. adam goz numarani ayni tutabiliriz (-5.50) sadece bazi kisimlara bakarken zorluyorsun kaslarini, bunlari azaltmak lazim vs dedi. bu mapping ile kisisellestirilen lensleri yansitacak bir iki deneme yaptik (iste kucuk yazilar olan kagitlari okurken, yandakileri okurken, dik baktiginizda ekranin asagisindaki yazilari okurken vs vs.) hypetrain degil, cidden memnunum. (bu arada mesela goz inceleme icin kullandiklari sistem de bu i.profiler'in en yeni, en guncel versiyonu da degildi.) Aralık 7, 2023 dasaaa tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar