forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Suark said: fakir avm si oldugu dogrudur çünkü diğer çakal avm ler, açık otopark bulundurmazken burası eğer aracınız lpg liyle açık otoparkını ücretsiz kullandırır ankara otoparkı paralı avm yi dövüyorlar
Killer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 la yüksek biyere geçip yere para mara atsaydın eğlenirdin
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 izmirde direk kapalı otoparka lpgyle giriyoruz sdlkfjsd
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Titanik batarken fakirlerin olduğu alt kamara bölümlerini kitlemişler lan, üstteki zengin ibnelere filika kalsın diye.
Allure- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 ben de zorlu ve kanyon'a gidip alışveriş yapamadan çıkıyorum, çok fakirim :(
Editor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 outlet ve retail kavramını kavrayamamış seqo
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 kermit said: bu baydöner her fakir avmsinde var sanırım? ordada varmıydı ? acaba nasıl döneri ya. çok merak ediyorum. yicem bir gün.
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 İstinye Park falan da aynı. Ben zenginlerin özel gizli avm'leri falan var sanıyordum meh.
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 istinye park gene dolaşılabilir bir yer olmuş, kanyon dibimde sadece d&r'a gitmek için kullanıyorum bu kadar işlevsiz bir avm daha görmedim sırf elit tayfa avm içinde sigara içebilsin diye yapmışlar
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Sequo said: Zehirli tavuk döner dağıttırıp soykırım yapmak lazım buraya bu ne abiiiiiiiiiiiiiiii asdfghjn güldüm. bu arada dün falan bi şey mi oldu? bi sürü adam uçmuş forumdan.
aeny Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 o yüzden VIAPORT gibin olcak avm açık olacak
fenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Fakirler olarak her yeri işgal ettik zenginler nerede takılacaklar lan. Adamlarda para var ama fark yok. Avm ler aynı, Forumlar aynı, Denizler aynı :D
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 deadwoll said: İstinye Park falan da aynı. Ben zenginlerin özel gizli avm'leri falan var sanıyordum meh. İstinye parkın içine girmiyorum zaten üst taraftaki mağazalara gidiyorum ve çıkıyorum.
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 biri fakir mi dedi? hemen geldim. Ne vereyim abime?
Öne çıkan mesajlar