Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kozyatağı Optimum AVM

Sequo

Öne çıkan mesajlar

Ayın 17 sinde vizyona girmiş bir cocuk filminin hala devam eden 2 seansından birisi burada olduğu için gelmiş bulundum.

Yemin ederim bu kadar fakir insanı bir arada görmedim. Acayip bunaldım sanki dar ve bunaltıcı bir yerde lsd alıp bad trip'e girmiş gibiyim.

Zehirli tavuk döner dağıttırıp soykırım yapmak lazım buraya bu ne abiiiiiiiiiiiiiiii
Sosyal ağlarda paylaş

Olm tiplerden bile belli oluyor. Sinema en ust kattaymış yemek yerleride orada bir bakayım dedim sırf fast food tamamen fakirlere yönelik herşey

Mağazalar desen 5 sene önce %90 indirime girmiş ürünleri kakalamaya calışıyor. Hiç bişey yok burada gelen insankarda ona göre.

Ve avm çok kalabalıkken mağazalar bomboş. Herkes yukarıda mc donalds da tıkınıyor.

Oehhh
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

sequo bayadır avmlere gitmiyorsunuz herhalde, ülkenin uzun bir süredir durumu böyle. avm kültürü gidip gezmekten ibaret. alışveriş yapan kesim alışverişi yapıp çıkıyor zaten. insanlar gezmeye gidiyor genelde.

Genelde palladiuma gidiyorum bi kaç şey alırım sonra yukarıda polonezde yemek yerim giderim. İstinye parkda da aynı şekilde ama böylesini ilk defa gördüm.

Hani sanki gezmelte değil olay colugu cocugu alalım evde boşuna doğal gaz yanmasın optimumda ısınırız nasılda şekli var
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

sequo bayadır avmlere gitmiyorsunuz herhalde, ülkenin uzun bir süredir durumu böyle. avm kültürü gidip gezmekten ibaret. alışveriş yapan kesim alışverişi yapıp çıkıyor zaten. insanlar gezmeye gidiyor genelde.

hava alayim tur atayım yerleri de çok yok bizde de fakirlerin gezme yeri avmler aynen.
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı avm'ler savaş alanı gibi cidden ama ya. Akustiği de ayarlamıyorlar. Ciyak ciyak bağıraşan çocuklar 100 km öteden rahatsız ediyor. Millet de cidden ısınmak için geliyor herhalde, oturuyorlar bi sandalyeye 120 milyon çocuk ortalığı ateşe mi vermiş, isyan mı çıkarmış iplemiyorlar. Tınmıyolarda, sanki ben doğurdum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...