Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 slut dragonlara ben de güldüm bayağı da bölüm cidden sezonun en az tatmin eden bölümüydü. konuşan kedi mesela aşırı derece anlamsızdı zaman dolsun diyeydi galiba sdf zaten bölümün sonunda da dediği gibi aynen worst adventure ever'di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Kedi olayini sezon finaline baglayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 chachi =\ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 kedi şurdaydı ya bi ara lol. o kadar çok referans var ki ileri geri olacak şekilde bunlar kolay kolay bi yere bağlanmaz ya. hele ki 70 bölümlük anlaşmadan sonra çoğu arada kaynacak gibi geliyor ama hadi bakalım. kedinin zihnine baktıkları sahne de event horizon'a gönderme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 ulaan bunu dün ben koyacaktım unuttum sonra, kaptın repi hadi iyisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 sen de koy olm zaten hareket yok başlıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 (düzenlendi) he bak ben de şunu koyim r&m yaratıcısından geliy, tüm episodelar may 8'de. Mart 30, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 (düzenlendi) "Well this just looks like Rick and Morty with extra steps" ehah, kesin alternatif evrenlerden biridir ya bu. şimdi anlamadığım 2 şey var, adam bunu r&m eşliğinde nasıl yapıyor ve neden Dan Harmon olmadan. bu da izlenir gibi ama bunlar bende endişe uyandırdı. Nisan 1, 2020 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 (düzenlendi) dan harmona karindan mi bagli adam, baskasiyla niye calismasin. vr oyunlari filan da var. Nisan 1, 2020 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 onu biliyorum squanch games ama orda da birlikte çalışıyolar sanıyodum değillermiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 1 bolumu binbir nazla 3 yilda yazanlar ayni cizgifilmden 2.sini mi cikarmis? yoksa copycat'i mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 April foolları şakası da olabilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 https://yourcountdown.to/rick-and-morty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 nasıl meta bi bölümdü ya mindfuck. altyazı gelince tekrar izlemem lazım. efektleri de çoşturmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 izleyeyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 (düzenlendi) meta bölüm ne demek acaip acaip kelimeler türüyor? Mayıs 4, 2020 Luriel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Kendine referans veren, içsel demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 ben bu anlamını bilmiyordum yeni bişi daha öğrendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 orijinal değil diye yapmıcakmıyız diyip dibine vurmuşlar ya konseptin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Canon mu bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Nikon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 oo güzel d.günü hediyesi olacak bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar