Mal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 çok underrated bi yiyecek. 1 kilo yapıyorum yarında yerim diye bitiyor anında lokum gibi. alın size iş fikri. tane mısır gibi arabada sat. sosisli garnitürlü cevizli diye çeşitlendir. bide pattiriko diye cins bi isim bul tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 patatesi ezmek zor tozdan yapılanlar da dandik. Hem zaten büyü gibi bişe o toz olanı, toz + su = patates püresi ?? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 türk kadınlarını obez yapmaya çalışan sırp misyoner gibisin amk. cık dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 aşırı yaglı yapmazsan cok kilo aldırmıyor ondan underrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 robotta, blendırla falan yapıcaksın diğer türlü o pütür illa kalır içinde yorulduğunla kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 patates güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 oldun said: aşırı yaglı yapmazsan cok kilo aldırmıyor ondan underrated kiloyu hala yağdan aldığımızı zannediyoruz. 2014 ocak sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 toz değil süt koyuyosun içine. şu tarifle yap birebir oluyor. http://www.klasiktatlar.com/patates-puresi-nasil-yapilir-1660.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Yağ hafif olm kiloyu etten alıyoz.Et et oluyo tüm vücut şap şap böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 kiloyu şekerden alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 yağ koymayıncada oluyor. geçen yağsız yaptım aynıydı tadı. şunu yapın bi avm ye yada yakınına koyun arabayı peynir ekmek gibi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 çabuk bayatlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 günlük yapacaksın zaten. o işler halledilir. kilosu 2,5 lira sen 2 tane orta boy patatesi 2,5 tl ye satacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 tencerede patates közleyebileceğinizi biliyor muydunuz? http://i.hizliresim.com/KDzpBy.jpg tadı aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 tencerenin canına okuduğunuzu da biliyosunuzudur. anne tenceresinde yapılması sonucu çok kötü sonuçlar çıkar. öğrenci işi anca bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Mal said: çok underrated bi yiyecek. 1 kilo yapıyorum yarında yerim diye bitiyor anında lokum gibi. alın size iş fikri. tane mısır gibi arabada sat. sosisli garnitürlü cevizli diye çeşitlendir. bide pattiriko diye cins bi isim bul tamamdır. satılıyor zaten hatta kumpir diyorlar. Patatesi haşlamıyor da fırında püre haline getiriyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 yoo sapa sağlam tencere. orta boy gözü en kısık moda alıp dibini kaplayacak şekilde yağ koyuyosun. 12 dk bi tarafı 12 dk diğeri tekrar 5 dk daha her iki taraf. http://www.yemektarifleri.com/tarif/11940/tencerede-kozlenmis-patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 @adamınbiri sen aşçı değilmiydin abi beni mi trollüyon. pürede süt var çok farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Sirat said: patatesi ezmek zor tozdan yapılanlar da dandik. Hem zaten büyü gibi bişe o toz olanı, toz + su = patates püresi ?? :S Nasıl ya? Patatesi ezmenin nesi zor? Haşlanmış pattisin nesini ezmek zor abi? 22 kilo falan mısınız? kat kütleniz 7 yasındaki cocuk kas kütlesi ile aynı mı ? Nasıl ya. Fattis füresi yağ ve süt ile pamuk gibi oluyor. Ayrıca ezmek için milyarlarca alet hırdavat var. Annelerin mutfağında duran garip tasarımlı şeylerin bazıları patates ezmek için Örneğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 süt katıyon üstte ki alet benzeri şeyle bastırıyon neyi zor püre etmenin? içine sarımsak koyun bide az bişiğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Püre candır. Etin yanında ekmek yerine püre yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Patates püresine taze fesleğen koymayan bizden değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 hattok said: Sirat said: patatesi ezmek zor tozdan yapılanlar da dandik. Hem zaten büyü gibi bişe o toz olanı, toz + su = patates püresi ?? :S Nasıl ya? Patatesi ezmenin nesi zor? Haşlanmış pattisin nesini ezmek zor abi? 22 kilo falan mısınız? kat kütleniz 7 yasındaki cocuk kas kütlesi ile aynı mı ? Nasıl ya. PATATES EZMEK NASIL ZOR YA!!! NASIL?!!! http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/06/mad-at-theinternet.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 kremayla yapin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 ezerken koyulmaz süt. patates sıcakken bıçakla girişin ufak parçalara ayırın. çatalla tencerenin kenarına bastırarak ezin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar