darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 said: PS4'ü satmayı planlıyorum. 1450 1500 tl. geldiği gibi elimden çıkarmak zorunda kalıyorum ama neyse. ekstra aksesuar bulunmuyor. açılmadı kutusunda temiz garantili faturalı bilmemneli. elden teslim edebilirim taksim/şişli/beşiktaş hattı. kargo olursa alıcıya ait. ilgilenen olursa öm. ps: evet daha yüksek fiyata satabilirim dh de vs farkındayım ancak şu an için o kadar da önemli değil. sonraki postalarda yine uygun fiyata alıyor olacağım. buradan birine gitsin daha memnun olurum. hafta sonu ya da haftaya teslim ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ben düşünmüyorum ama nereden ne zaman alındı yazsan detay olarak iyi olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 öm ile cevap verebilirim. kimseyi kazıklamak niyetinde de değilim bu arada. daha önce alışverişimiz(kinda) olan copry hanımefendiye sorabilirsiniz. öcü olmadığım konusunda bana katılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 niye öm ile cevap verebiliyorsun la, yaz işte millet okusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ya iki öm yi çok gördünüz he. belki mesaj kutumu şenlendirmek istiyorum bu vesileyle, iki öm görsem de sevinsem çok mu. :( gizem yaratıyroum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Bu neyin kafası la. Gizemi ikinci el bölümünde alıcılara değil, okul kantininde kızlara yaratman lazım hacı, sen hatları karıştırmışsın :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 türkiyeden alındı. iki gün önce saat 14.35 sularında sanırım. rahatladık mı? ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 gizem kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 forumda kız mı var??? merhaba gizem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 yanında tv de mi veriliyo bunun en son ps1 almıştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 tv yok. konsol ve ds4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 totemic said: forumda kız mı var??? merhaba gizem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 yet another pazar alanı topic is being trolled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 o değil de yemin ediyorum veresim yok. odanın bi köşesinde ööyle hüzünlü hüzünlü duruyor verme beni diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 gizem, satıyor olman doğru tercih. İyi satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 gizem seninle bir sex karşılığı alırım ps4'ü bundan daha iyi teklif verende çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 ben iki seks veririm gizem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 ben iki seks bi de ayak bas parmagi veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 öm atın dedim çocuklar neyini anlamıyorsunuz cık cık *kıps* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 aquilanın teklifi çok iyi. ben çekiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollsavar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 troll var dediler geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 istanbul'da mısın ? bugun gelip alayım nerdeysen sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Gizem olunca elden alma teklifide geldi. Dikkatli olmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 trollsavar said: troll var dediler geldim. askldjakldj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Dworgian said: trollsavar said: troll var dediler geldim. askldjakldj harbiden güldün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar