Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 cocuk elli gram icin öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 fenn said: tiLi said: dimi abi nasi umursamaz bi hal ile hayatina devam eder? bu olaydaki gibi balkondan atlamaliydi Olayı sulandırmaya gerek yok. Genç kızın namusunu korumak bize düşmez. Zaten kızın eline asla erkek eli değmeyecek falan demedim. Bu işlerinde bi üslubu var. Bu konuda dünya görüşlerimiz farklı olduğundan sayfalarca tartışmanın zemini hazır bekliyor. Şunu bilelim ki senin kafandakileri bu saatten sonra ben, bendekileri de bu saatten sonra sen değiştiremeyiz. Benim kız kardeşim, ablam, kızım yan odada erkek arkadaşıyla sevişme işi bana ters. Bu konu bana ters değil vs vs değişik düşüncelere de karışamam. uslubu var ne demek be ? Sana mı sorucak millet sevişmeden önce nasıl yapalım doğrusu nedir diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 yazik ya...bu toplumun basina cuvalla tas dusse genede bi bok degismez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Olorin 84 cevap vermiyorum. Yazımı anlamadığın çok belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bu durumda sen evli degilsen bakirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 "roket adam" said: Kız kardeşin yan odanda sevişmesin diyebilirsin hadi tamam, zaten çok ekstrem macera aramadıkları sürece yan odanı aramaz kimse de kızı aşağı atarım, oğlanı da bıçaklarım tribine girmek hakikaten çağdışı. Çağdışı değil insanlık dışı +1 Canı onlar vermedi ki alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 fenn said: tiLi said: dimi abi nasi umursamaz bi hal ile hayatina devam eder? bu olaydaki gibi balkondan atlamaliydi Olayı sulandırmaya gerek yok. Genç kızın namusunu korumak bize düşmez. Zaten kızın eline asla erkek eli değmeyecek falan demedim. Bu işlerinde bi üslubu var. Bu konuda dünya görüşlerimiz farklı olduğundan sayfalarca tartışmanın zemini hazır bekliyor. Şunu bilelim ki senin kafandakileri bu saatten sonra ben, bendekileri de bu saatten sonra sen değiştiremeyiz. Benim kız kardeşim, ablam, kızım yan odada erkek arkadaşıyla sevişme işi bana ters. Bu konu bana ters değil vs vs değişik düşüncelere de karışamam. senin kafan yokki bisey degissin bu islerin uslubu mu var? sanane lan kizin ozel hayatindan dingil sen anca eline diye kiz da mi oyle olsun? senin gibi tipler yuzunden turklerden soguyorum lan almanyadaki turklerin aynisisin degisik dusunceler diyo farkli dusunceler yerine vurguya bak caktirmadan laf koyuyo aklinca muslim ya gercekligi algilama yerine anca kelime oyunu yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Cons said: anne odaya geliyo oğlan friendly? diyo anne nope diyip bıçakla koşuyo sallıyo bitane oğlan kaçarken tişörtünü yırtıp ragleri basarken gg oluyo oğlan uzakta spawn olduğu içinde kız balkondan atlayıp intihar ediyo yakın biyerde çıkmak için ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 fenn haklı niye kastınız ki anan baban bile sen evdeyken rahat rahat sevişemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 aha kavga http://i.imgur.com/8yvobnO.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 fenn said: İçimizde ne cevherler var arkadaş Galip derviş halt etmiş yanımızda TR de bunu tahmin etmek için alim olmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Yine bir bekaret topigi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 hayir anne baba evde yakalasa cocuga giyin der en kotu ihtimal ben kiz arkadaslarimda kaldigimda 1 kere bile sorun cikmadi orgasm icin agzini kapa kizin tam bagrirken sirtina tirnak ile yuklenmesini sagla hadi sana tavsiyede verdim fenn ;) iyisin yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bu işin kitabını fenn yazmadığı için kendisinden "değişik" düşünceler olarak algıladım. o yüzden taşla sopayla saldırmanıza gerek yok adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 kızını ve sevgilisini öldüren ailenin başka çocuğu yoksa, namus diyede bi ceza almayacaklarsa memleketlerine dönebilirler. midye satan çok fazla var zaten istanbulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 incdarkness said: senin kafan yokki bisey degissin bu islerin uslubu mu var? sanane lan kizin ozel hayatindan dingil sen anca eline diye kiz da mi oyle olsun? senin gibi tipler yuzunden turklerden soguyorum lan almanyadaki turklerin aynisisin degisik dusunceler diyo farkli dusunceler yerine vurguya bak caktirmadan laf koyuyo aklinca muslim ya gercekligi algilama yerine anca kelime oyunu yapar Bu saatten sonra okumayı öğrenemediysen ben ne yapayım sana. Nasıl cevap versem ki bilemedim. Lan Almanya ya rezil ediyorsun bizi eğer sosyal hayatta böyle isen. Yazık. Sonra türkler şöyle böyle diye adımız çıkıyor Yada okuduğunu anlayacak kafa yoksa bir şey diyemem ki sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bekaret = namus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 yapmayın, olayı yine bekaret ve namus konusuna döndürmeyin. ltfn ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 aynen kaliteli midyeci yok hiç kermit said: kızını ve sevgilisini öldüren ailenin başka çocuğu yoksa, namus diyede bi ceza almayacaklarsa memleketlerine dönebilirler. midye satan çok fazla var zaten istanbulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 namus temizlenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 veled-i zina herif suana kadar 1 tane aileden bile niye geldin lan almadim hep duzgun iliskim oldu tek gecelik olursada kizin kendi evi olunca anca ne namusu ne racinu var gibi salak salak seylere girmedim hani yakalanmis tanitmadan anlarim ama en fazla olucak giyin deyip evden atmaktir popo uzerinde tum gun oturmaktan error vermeye baslamissin @fenn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bacak arasına gelinceye kadar insanların önce kafalarındaki zardan kurtulmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Türkler zaten rezil ediyorlar. Almanlar zaten ayri bi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 incdarkness Geri zekalı herif önce okuduğunu anla gerisi kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Eve erkek veya kız alacaksan zorlama zamanda değil, planlı adam gibi rahat zamanda almak lazım özetini aldım hikayeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar