Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oha demek istiyorum / Eve erkek alma fiyaskosu

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

fenn said:

tiLi said:

dimi abi nasi umursamaz bi hal ile hayatina devam eder? bu olaydaki gibi balkondan atlamaliydi

Olayı sulandırmaya gerek yok. Genç kızın namusunu korumak bize düşmez. Zaten kızın eline asla erkek eli değmeyecek falan demedim. Bu işlerinde bi üslubu var.

Bu konuda dünya görüşlerimiz farklı olduğundan sayfalarca tartışmanın zemini hazır bekliyor. Şunu bilelim ki senin kafandakileri bu saatten sonra ben, bendekileri de bu saatten sonra sen değiştiremeyiz.

Benim kız kardeşim, ablam, kızım yan odada erkek arkadaşıyla sevişme işi bana ters. Bu konu bana ters değil vs vs değişik düşüncelere de karışamam.

uslubu var ne demek be ? Sana mı sorucak millet sevişmeden önce nasıl yapalım doğrusu nedir diye ?
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Kız kardeşin yan odanda sevişmesin diyebilirsin hadi tamam, zaten çok ekstrem macera aramadıkları sürece yan odanı aramaz kimse de kızı aşağı atarım, oğlanı da bıçaklarım tribine girmek hakikaten çağdışı.

Çağdışı değil insanlık dışı

+1

Canı onlar vermedi ki alsın.
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

tiLi said:

dimi abi nasi umursamaz bi hal ile hayatina devam eder? bu olaydaki gibi balkondan atlamaliydi

Olayı sulandırmaya gerek yok. Genç kızın namusunu korumak bize düşmez. Zaten kızın eline asla erkek eli değmeyecek falan demedim. Bu işlerinde bi üslubu var.

Bu konuda dünya görüşlerimiz farklı olduğundan sayfalarca tartışmanın zemini hazır bekliyor. Şunu bilelim ki senin kafandakileri bu saatten sonra ben, bendekileri de bu saatten sonra sen değiştiremeyiz.

Benim kız kardeşim, ablam, kızım yan odada erkek arkadaşıyla sevişme işi bana ters. Bu konu bana ters değil vs vs değişik düşüncelere de karışamam.

senin kafan yokki bisey degissin
bu islerin uslubu mu var? sanane lan kizin ozel hayatindan dingil sen anca eline diye kiz da mi oyle olsun?
senin gibi tipler yuzunden turklerden soguyorum lan almanyadaki turklerin aynisisin
degisik dusunceler diyo farkli dusunceler yerine vurguya bak caktirmadan laf koyuyo aklinca muslim ya gercekligi algilama yerine anca kelime oyunu yapar
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

anne odaya geliyo
oğlan friendly? diyo
anne nope diyip bıçakla koşuyo sallıyo bitane
oğlan kaçarken tişörtünü yırtıp ragleri basarken gg oluyo
oğlan uzakta spawn olduğu içinde kız balkondan atlayıp intihar ediyo yakın biyerde çıkmak için

ahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

incdarkness said:

senin kafan yokki bisey degissin
bu islerin uslubu mu var? sanane lan kizin ozel hayatindan dingil sen anca eline diye kiz da mi oyle olsun?
senin gibi tipler yuzunden turklerden soguyorum lan almanyadaki turklerin aynisisin
degisik dusunceler diyo farkli dusunceler yerine vurguya bak caktirmadan laf koyuyo aklinca muslim ya gercekligi algilama yerine anca kelime oyunu yapar

Bu saatten sonra okumayı öğrenemediysen ben ne yapayım sana. Nasıl cevap versem ki bilemedim. Lan Almanya ya rezil ediyorsun bizi eğer sosyal hayatta böyle isen. Yazık. Sonra türkler şöyle böyle diye adımız çıkıyor

Yada okuduğunu anlayacak kafa yoksa bir şey diyemem ki sana.
Sosyal ağlarda paylaş

veled-i zina herif suana kadar 1 tane aileden bile niye geldin lan almadim hep duzgun iliskim oldu
tek gecelik olursada kizin kendi evi olunca anca

ne namusu ne racinu var gibi salak salak seylere girmedim hani yakalanmis tanitmadan anlarim ama en fazla olucak giyin deyip evden atmaktir

popo uzerinde tum gun oturmaktan error vermeye baslamissin

@fenn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...