kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ben ilişkiye girmeden önce bi kızı sıçırtıp bakarım zaten hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 hafif hafif beyazlıklar görürsen dikkat et kardeşim. bir parça örnek al bir milka kutusuna iyice sür ve bize getir. uzmanlar olarak anlatırız kız kimle nerde yatmış kaç posta gidilmiş rektum duhulü var mı falan hepsini çıkarıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ahahhaahhahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 şeyi karıştırmayın ama bu soslu mısır var satılıyor heryerde karışık kuruyemişlerde de olur. o tam sindirilemiyor kadınlar tarafından böle parça parça görürsün kadınbudu köfte gibi ondan bişi olmaz o normal yani ona şeyapmayın hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Vingthor said: hafif hafif beyazlıklar görürsen dikkat et kardeşim. bir parça örnek al bir milka kutusuna iyice sür ve bize getir. uzmanlar olarak anlatırız kız kimle nerde yatmış kaç posta gidilmiş rektum duhulü var mı falan hepsini çıkarıyoruz çok teşekkür ederim. özelden adresini verirsen, en yakın zamanda kargoya verip gönderirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 elden teslim. ince konular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 mısır ve kavun karpuz çekirdeklerini ayırt edebiliyorum ya ben problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 tamamdır ya ben zaten bilmeyenlere öğretiyorum. ilim ilim bilmektir ilim kadın bilmektir. sen kadınını bilmezseeeeeeeeeeeeeeeen. neyse hadi bişi demiym çocukların kalbi kırılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Aras senin beynini de hayal gücünü de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Allah belanı versin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Vingthor said: arkadaşlar yirmibeş yaşından sonra bir kadının dışkısı yani kakası katılaşmaya başladıysa hemde aktivia probiyotik yoğurt yemesine rağmen katılaşıyorsa o kız bakire değildir. bakın factler ile geliyorum. -protein ve homojenize inek sütü -yoğurt kültürü -en az bir bilmilyon probiyotik bakteri. hemde türk gıda kodeksi fermante süt ürünleri tebliğine uygun olarak uygun üretiliyor bu meret. erkekler meni denilen varlığı kadın rahmine yolladıklarında kadının ruhunun bekareti önemlidir. eğer o kadın gerçek bakir ise ruhu bu varlıkları zaten reddecektir yani tecavüz gereklidir. çünkü bunu başka türlü anlayamazsınız. türk bilim adamları dalga geçsinler ama yurtdışında anlatıyoruz bu konuları biz. dışkının yüzde 7'i bakteri kardeşim bakteri. boşuna mı bakteri? ne katılaştırıyor bu dışkıyı? ruhun sıkıntıları... günahın ağırlıklarıyla sıkılaşıyor. arkadaşlarım. eğer bir kızın 'oh totemi bıraktım' gibi laflarıyla karşılaşırsanız o kızdan uzak durun. uzak durun ve hemen sorun. sen probiyotik yoğurt kullanıyor musunu diye sorun. ben cevabın ne geleceğini biliyorum ama çok masum çok naif arkadaşlarım sizler bilmiyorsunuz... sorun çünkü sormadan öğrenemeyeceksiniz... bu saatte bu kafa valla hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Bence insanlar aşkın sadece sex den ibaret olmadığını görmeleri lazım. O yaşta gizli gizli aile evi kullanılmaması lazım. Gidin ormanda şey edin ama risk almayın. Gerçi işin içine risk girince aşk daha heyecanlı oluyor. U....u da bu yüzden çok kullanılmıyor mu zaten? Herşey heyecan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Sevişmek dünyanın en güzel şeyi lan, bırakın yaşasın insanlar. Cinsel devrim şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bir insanla yapabileceklerinizi düşünün. sonra sevgilinizle yapabileceklerinizi düşünün. şimdi onu ondan çıkarın bitek seks kalıyor. şimdi bir insanla yapabileceklerinizi düşünün. sonra herhangi bir karşı cinsle yapabileceklerinizi düşünün. şimdi onu ondan çıkarın bitek seks kalıyor. ama elimi tutuyor ama hislerimi anlıyor falan gibi şeyleri geçelim burada kadın değiliz hepimiz. litfin ya litfin. sevildiğini hissetmek duymak tatmak falan gibi eziklikleri olmayan insanlar var. onlara ahlaksız diyorsunuz sizden üstün oldukları için. sizi bir sümük gibi kalbinize soktukları için. beyinleriyle böyle kalbin aortuna aortuna vurdukları için falan. çok üzülüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 JestersTear said: Sevişmek dünyanın en güzel şeyi lan, bırakın yaşasın insanlar. Cinsel devrim şart. herkes herkesle sevişmeyecek ama, isteyenler birbirleriyle rahat sevişebilcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 friends with benefit olayi <3 simdi cikar burda hayir yalan diye sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Şimdi o konuda ben de hassasım, bizim anamız bacımız yok mu sanıyorsun? Biz godoşmuyuz sanıyorsun? Kız kardeşimi kaçırsalar vurmam mı sanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Esh said: JestersTear said: Sevişmek dünyanın en güzel şeyi lan, bırakın yaşasın insanlar. Cinsel devrim şart. herkes herkesle sevişmeyecek ama, isteyenler birbirleriyle rahat sevişebilcek. selam esh seviselim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 piç ettiniz espiriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Bence sen bi süre sevişme darkness, oksijeni çok kısmışsın. Hepsini okudum olayı kakanın içindeki karpuz çekirdeğine bağladığınız zaman oturduğum yerden yavaşça kalkarak alkışlamak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bi bakındım da kimse yazmamış "çocuğu bilerek bıçaklamışlardır" diye? hatta kızı bile atmış olabilirler bi ihtimal. yani en azından türkiye'de geçtiği için bilerek bıçaklanmış olma ihtimali, hırsız sanılmasından daha yüksek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Hırsızlar kızlarınızla sevişmek için eve girmez. Tabii ki o anne hırsız sandım ben diyerek kendini savunmaya çalışması çok doğal. Katil olduğu gerçeğini değiştirmeyecek ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 annesi, eski ninjalardan karıya bak mınaki yuh lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 sabonis said: bi bakındım da kimse yazmamış "çocuğu bilerek bıçaklamışlardır" diye? hatta kızı bile atmış olabilirler bi ihtimal. yani en azından türkiye'de geçtiği için bilerek bıçaklanmış olma ihtimali, hırsız sanılmasından daha yüksek bence. herkes onu yazdı topicte de sonrasında konu mayonez gargarasından "şimdi bizim bacımız da mı sevişecek"'e kaydığı için kaçırmış olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Black-ice said: sabonis said: bi bakındım da kimse yazmamış "çocuğu bilerek bıçaklamışlardır" diye? hatta kızı bile atmış olabilirler bi ihtimal. yani en azından türkiye'de geçtiği için bilerek bıçaklanmış olma ihtimali, hırsız sanılmasından daha yüksek bence. herkes onu yazdı topicte de sonrasında konu mayonez gargarasından "şimdi bizim bacımız da mı sevişecek"'e kaydığı için kaçırmış olabilirsin. iğrenç bi forum lan burası shfuashdfuhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar