Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dio UO (IPY-vari)

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
pazar saat 15:00 gibi open beta başlıyor, karakterler silinmeyecek. işin betası ne o zaman derseniz, olası stabilite sorunları, ayarlar, eklemeler çıkarmalar olmasından dolayı.
Mesaj tarihi:
neymiş ne değilmiş diye ilk 2 sayfayı okudum. artariel'in olaya bakışı, tespitleri falan çok yerinde, çok doğru laflar etmiş.

çok uo oynayasım yok bu ara ama bi şans vermek gerekiyor şu servera.
Mesaj tarihi:
indirmekteyim, bakalım bakalım.

treasure hunter giricem galiba,

cartography
detect hidden
lockpicking
remove traps
magery
meditation
x

olarak dusunuyorum skilleri, ama gorucez bakalım detect hidden ve remove traps nası kasılabilicek.
Mesaj tarihi:
red olm sen geymof başlığında her hafta kitaptaki gibi olmamış meh diyen adam değil misin ya da akila mıydı o

son dakika failları yaşamazsak 15:00'da betayı açıyoruz. beta ne kadar açık kalır bu konuda hakkında pek düşünmedik, muhtemelen new haven'da yapılacak şeyler bittiğinde veya sunucuyu crashe, ekonomiyi de patlamaya sürükleyen açıkları bulunca beta da kapanır. sonra "ipy'de şu vardı güzeldi, uof'deki şundan var mı, osi'ye şu yılında şu eklenmişti" tarzı önerileri inceleyip asıl açılıştan önce ekler, düzenleriz.

tekrar belirteyim, beta'dan sonra karakterler silinmeyecek. stratics'e x nasıl kasılır rehberlerini henüz eklemediğimiz için türlü pre-aos yabancı kaynaktan herhangi bir şeyin rahatça geliştirme yöntemini bulabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
uo straticse bakarız bittabi ama ordaki kaynaklar osinin binlerce residenti olan, dinamik user generated ekonomisi, uretimi falan olan serverlarda gecerli cogunlukla.
yeni acilmis sifir bi serverda benim t.hunt icin 3 ay beklemem gerekmesin sora?

nebilim yani benim bi tinkerın trapped box yapmasını veya locked chest yapmasını beklemem gerekmeyecek mi?
Mesaj tarihi:
genel olarak hızlı lockpicking guide'ı şu şekilde;

0 - 30 Buy from NPC
30 - 50 Use a 30/30 tinker box (create a new char with 30 tinker/30 carp)
50 - 76 Use a 50/50 tinker box (create a new char with 50 tinker/50 carp)
76 - GM Use GM tinker box

tinker boxlar haricinde dungeon chestler de bir alternatif tabi doğal olarak zor yol. new haven'da da türlü yerde düşük seviye bu chestler bulunuyor ama tavsiyem 50/50 tinker box yaratıp 76'ya kadar geliştirmek.
Mesaj tarihi:
hide stealth nasıl çalışıyor?
at üstüne kullanılabiliyor mu?
hide veya stealth kullanınca delay var mı? zınk diye saklanıyor mu?
gm stealth ile yürüme koşma nasıl? ipy deki gibi yürüdükçe sürekli hidden kalabiliyor muyuz?
Mesaj tarihi:
şu uo ya hala çözünürlük gelmedi ya

24inç monitorde uo oynamak hakkaten çekilecek dert değil. razorla mazorla değiştirsen dahi yetmiyor. bide bozuluyor falan.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

hide stealth nasıl çalışıyor?
at üstüne kullanılabiliyor mu?
hide veya stealth kullanınca delay var mı? zınk diye saklanıyor mu?
gm stealth ile yürüme koşma nasıl? ipy deki gibi yürüdükçe sürekli hidden kalabiliyor muyuz?

http://stratics.uodio.com/Stratics.aspx?id=42
  • Yeni Oluştur...