hattok Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 BeqLiyoque büyüque bir heyec4n |1e xD
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 pazar saat 15:00 gibi open beta başlıyor, karakterler silinmeyecek. işin betası ne o zaman derseniz, olası stabilite sorunları, ayarlar, eklemeler çıkarmalar olmasından dolayı.
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 VAAAY. gg. deneyelim hazır full boşuz
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 http://gamerlimit.com/files/2012/06/my-body-is-ready.png
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 moriarty'i almayın servera hemen çeteleşip tek ele alırlar serverı adsad
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 ultima hangi versiyon yuklemek lazım bi de varsa o versiyona link alayım. oo connector temiz uo indiriyo. guzel begendim
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 neymiş ne değilmiş diye ilk 2 sayfayı okudum. artariel'in olaya bakışı, tespitleri falan çok yerinde, çok doğru laflar etmiş. çok uo oynayasım yok bu ara ama bi şans vermek gerekiyor şu servera.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 UO oynayasım var da vakit bulamama korkum var. Yine de el atar test ederiz yea Hem bakarsın her zamankinin aksine, sırf nostalji için oynayıp 1 haftada bırakmayız sdf
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 indirmekteyim, bakalım bakalım. treasure hunter giricem galiba, cartography detect hidden lockpicking remove traps magery meditation x olarak dusunuyorum skilleri, ama gorucez bakalım detect hidden ve remove traps nası kasılabilicek.
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 red olm sen geymof başlığında her hafta kitaptaki gibi olmamış meh diyen adam değil misin ya da akila mıydı o son dakika failları yaşamazsak 15:00'da betayı açıyoruz. beta ne kadar açık kalır bu konuda hakkında pek düşünmedik, muhtemelen new haven'da yapılacak şeyler bittiğinde veya sunucuyu crashe, ekonomiyi de patlamaya sürükleyen açıkları bulunca beta da kapanır. sonra "ipy'de şu vardı güzeldi, uof'deki şundan var mı, osi'ye şu yılında şu eklenmişti" tarzı önerileri inceleyip asıl açılıştan önce ekler, düzenleriz. tekrar belirteyim, beta'dan sonra karakterler silinmeyecek. stratics'e x nasıl kasılır rehberlerini henüz eklemediğimiz için türlü pre-aos yabancı kaynaktan herhangi bir şeyin rahatça geliştirme yöntemini bulabilirsiniz.
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 uo straticse bakarız bittabi ama ordaki kaynaklar osinin binlerce residenti olan, dinamik user generated ekonomisi, uretimi falan olan serverlarda gecerli cogunlukla. yeni acilmis sifir bi serverda benim t.hunt icin 3 ay beklemem gerekmesin sora? nebilim yani benim bi tinkerın trapped box yapmasını veya locked chest yapmasını beklemem gerekmeyecek mi?
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 genel olarak hızlı lockpicking guide'ı şu şekilde; 0 - 30 Buy from NPC 30 - 50 Use a 30/30 tinker box (create a new char with 30 tinker/30 carp) 50 - 76 Use a 50/50 tinker box (create a new char with 50 tinker/50 carp) 76 - GM Use GM tinker box tinker boxlar haricinde dungeon chestler de bir alternatif tabi doğal olarak zor yol. new haven'da da türlü yerde düşük seviye bu chestler bulunuyor ama tavsiyem 50/50 tinker box yaratıp 76'ya kadar geliştirmek.
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 lp iyi hoş, benim sorum zaten remove ve detect icin :) neyse bakalım bi craft bi treasure bi warrior açarım betaya
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 hide stealth nasıl çalışıyor? at üstüne kullanılabiliyor mu? hide veya stealth kullanınca delay var mı? zınk diye saklanıyor mu? gm stealth ile yürüme koşma nasıl? ipy deki gibi yürüdükçe sürekli hidden kalabiliyor muyuz?
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 sitede uo linki yok. nerden hangi sürüm indiricez?
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 razor calısmıyo bi turlu. 800*600 oynamıyacagıma gore gg.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 şu uo ya hala çözünürlük gelmedi ya 24inç monitorde uo oynamak hakkaten çekilecek dert değil. razorla mazorla değiştirsen dahi yetmiyor. bide bozuluyor falan.
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 neyse oyun razorla calısır hale gelirse yazın ozaman denerim
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 connector kendisi indiriyor uo'yu. razor kullanmak için önce oyna tuşuna basın, sonra razoru açın 127.0.0.1 1818 girin çalışır
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 imamizer said: hide stealth nasıl çalışıyor? at üstüne kullanılabiliyor mu? hide veya stealth kullanınca delay var mı? zınk diye saklanıyor mu? gm stealth ile yürüme koşma nasıl? ipy deki gibi yürüdükçe sürekli hidden kalabiliyor muyuz? http://stratics.uodio.com/Stratics.aspx?id=42
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 okudum. kısaca stealth yalan denmiş.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 neyse yukledim bi archer-bard kasarım sdfs
Öne çıkan mesajlar