Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 aldım şimdi nintendoya daha fazla para vermemek için ne yapıyoruz? (:D elimde eski ds lite dan kalma DSTT ve yeni aldığım şundan var. https://www.gizala.com.tr/page.php?act=urunDetay&urunID=55&name=r4-kart-gold-pro-11-2-0-35-3ds-dsi-ds-oyun-2017 direk custom firmware mi atayım yoksa flashcart ı mı kullanayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 freeshop diye bir şeye denk geldim istediğim bu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 https://3ds.guide/ Bazı firmwarelerde kırılmış bir 3DS'den legit bir DSiWare yüklemeni istiyorlar. İstanbuldaysan çok önceden almıştım onların birini, sana yollarım, gelirsin bu tarafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 teşekkürler gerek kalmadı 11.4 geliyormuş new 2ds xl lar. dstt ve ya r4 ile halledebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 O zaman sana tavsiye, Mario Kart hala çok aktif online olarak. Mario Tennis Open da yıllardır elimden bıraymadığım başka nir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 r4 kartlara para vermeyin, time bomb var icinde 1 sene sonra cop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 cfw yüklemek için aldım, dstt den tam emin olamadım 10 yıldır elimde nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Supercard DSTwo var bende, ciktigi gibi almistim. DS Lite ile onu kullanarak SNES, GBA emule ediyordum. 8 sene oldu alali, hala sorunsuz icinde SoC'a ragmen. DSTT vardi ondan once, 2 sene cikarmamisti. DSTwo'nun yaninda gelen USB MicroSD okuyucusunu da hala kullaniyorum. Bir suru boyle okuyucu vardi elimde, hepsi bozuldu, bir bu saglam 8 senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 R4’lerin tamaminda yok time bomb. 3ds.guide’dan bakin ordaki tabloda var hangilerinde olup olmadigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 2019 heralde benim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 sahteymiş kart fsd gerçi işimi gördü, o yüzden çok hönkürmeyecem satıcıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 ucuza 3ds nereden bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 2 ay sonra satayım 600 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 ben de güzel bi bundle var oynamıyorum sdf 3ds xl yoshi edition ilgilenirsen ve nerde oldugunu bulabilirsem dönüş yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 New 3ds mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 eskidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 https://www.amazon.com/Nintendo-3DS-XL-Yoshi/dp/B00IIFTY7E/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Öyleymiş, evet. Neyse hazir yurtdisindayken onceki sayfadaki new 2ds'i kovalayayim ya madem. Switch alasim vardi aslinda ama surekli orasi burasi bozuldu diye postlarini görüyorum milletin hic garantiyle uğraşamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 switch'in neresi bozuluyormus ya. yok oyle bisi, bir tane tempered glass almak yeterli ekrani korumak icin. ekrana koruma almayan ya da joy con kizaklarini yanlis takmadan dolayi yalama yapan mallar, alet bozuggggg diye aglamasindan ote bisi degil o yorumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Facebooktaki nintendocu adli gruptan takip ediyorum, software sikintisi yasayan da oldu blue screen of death tadinda. Joycon'u bozuldu vs diye amazon.de'ye makineyi yollayip iade/değişim alan da oldu. Onlari okudukça darlandim ben de, ne guzel kafaya koymuştum aleti aslinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 knox said: switch'in neresi bozuluyormus ya. yok oyle bisi, bir tane tempered glass almak yeterli ekrani korumak icin. ekrana koruma almayan ya da joy con kizaklarini yanlis takmadan dolayi yalama yapan mallar, alet bozuggggg diye aglamasindan ote bisi degil o yorumlar. switchi hava alamiycak sekilde dar bir mekana tikip, air ventleri komple kapatip sonra sicakliktan yamultan mallari ve israrla uyarilari dinlemeyip cinden ucuz usb-c aksesuarlari, alternatif docklar filanalarak portu yakan, sonra nintendo quality diye aglayan mallari unuttun :D https://i.ytimg.com/vi/oxTxo6LAqAY/maxresdefault.jpg buda combo misal, hem alet isinsin hem dandrik cin mali dock power portunu yaksin kafasi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Şu an cfw yüklü bende, sanırım 11.4. Konsolu her açtığımda "update edeyim be abi" diye soruyor. Şimdi güncellesem sorun çıkartır mı cfw ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 cikartir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Eger B9S ve Luma3DS dogru yuklendiyse cikartmaz. Guncelliyorum ben hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Adamlar hala 3ds e yeni oyun cikartiyorlar. Her nekadar remake olsada bana uyar. Altin cagini yaşıyor 3ds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar