KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Aluriel said: sisteme 900 domi sokulmayınca gayet güzel oynanabildiğini gördük en azından lol slowcat lerin drone ları yani hed de hic lag yapmadı hep cfc ninkiler. lol bukadar olmaz la=) neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Aluriel said: 30-35 titan kaybetti diye PL bitecek diye düşünenler baya uzak kalmış oyundan Bitmez tabi ama zamanında IT'ye 4 titan verdiğinde o zaman için bu rakam epey büyük sayılırdı Pandemic hayalet oldu epey süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 bu arada, sanırım bu savaş BotLRD Accord u bozmuyor. Ama tam emin değilim ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 off casual adam için kabus* lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 KaRa_DaVuT said: Aluriel said: sisteme 900 domi sokulmayınca gayet güzel oynanabildiğini gördük en azından lol slowcat lerin drone ları yani hed de hic lag yapmadı hep cfc ninkiler. lol bukadar olmaz la=) neyse. abi dominixler gelmeden önce niye patlamadı peki sistem ? kendin de söyledin node crash için getirdik domileri diye zaten. yada şöyle diyeyim bugün niye getirmediler subcapleri? sistemi sikertmeye çalışmaya gerek yok çünkü sonuç belli ? bu arada pl'i ben de sevmiyorum en az senin kadar emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 orda casual yok abi zaten. casual adamda capital ne gezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 abi para casual adamda ya öyle deme pvp yapan adam capital için iki yakayı bir araya getiremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 bro benim PL den şahsi kuyruk acım var. Bide no offence, yok bende diyorum node crash e gitti mittens mallığına doymasın. goon ları sevmiyorum ben zaten. o ayrı da beni siz goon shouter olarak görüyorsunuz ona üzülüyorum hani.nese Drea dim olmayınca bende triage carrier la girdim fleet e =D gözüm mete yi aradı herif gene bulur beni dd ler diye de yoktu bir de kim kazanırsa kazansın en büyük zafer CCP nin. Twitch de en cok izlenen yayın oldu CCP Eve Online, dota yı falan solladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 capitalden kastınız sc ve titan ise haklısınız da carrier/dread eskisi gibi az değil artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 KaRa_DaVuT said: bro benim PL den şahsi kuyruk acım var. Bide no offence. Drea dim olmayınca bende triage carrier la girdim fleet e =D gözüm mete yi aradı herif gene bulur beni dd ler diye de yoktu bir de kim kazanırsa kazansın en büyük zafer CCP nin. Twitch de en cok izlenen yayın oldu CCP Eve Online, dota yı falan solladı asakai ile aynı güne denk gelmesine ne diyorsu peki? mittani sends his regards vol 2 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 cerahati attı eve bence şimdi oyun güzelleşir, malum ufaklı fleetlerin sayısı artar sokak savaşları artar güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 aynen carrier / dread çikolata gibi oldu. sc bile bi nevi alınabilitesel eğer vaktin varsa anomaly farmlayabiliyorsan nullda. bir de bi not, fw farmlayarak 1 ayda titan zorlanır alınır vakit varsa. ama işte o vakit. bende yok mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 abi selam,savaşta başarılar demeye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ana asaki ile aynı gün dimi =D hacı ben bunu tesadüf olduğuna inanmıyorum. PL ve Goon sana diyim %100 ccp ile ortak calısıyor. HED den sonraki anti-PR zararını gidermek için oldu bunların hepsi. Demedi deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 mittens zaten para sıcıyor bu oyundan. herif %100 ccp ceo ile birlikte calısıyor. ben PL in de ekmek yediğini düsünüyorum. who controls the wars, controls everything. sana diyim abi, tesadüf değil br- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Damage Control II Status: OVERLOADED!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 N3 yakıcak modülü birazdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 bak şu an griddekiler http://eve-dingo.com/formRecive.php?id=XVDh4jo 15k drone var nerden baksan bomber ve fighter bomberları da sayarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 abi asdfsaadfasf http://i.imgur.com/IMrF745.png hahaha çok iyi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 bence diğer takım kazanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 #rekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Manny: "You know the feels of being the FC responsible for losing 60 titans doesn't feel so great. However we all were part of the greatest battle in gaming history today. Like never before has there been a conflict with the sheer scale of losses before. To be part of this has been a rollercoaster of fun and smith times. The scary & exciting thing is the contemplation of what more will die in this conflict before its over." said: Helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 kermiti vereceksin mekana bir top atılmadan o savaşı bitirmezse şerefsizim, diplomatik olarak silker adamları ventte cesaret edemez kimse sisteme warplamaya bir GOYDUK MU PİÇ e bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 KaRa_DaVuT said: aynen carrier / dread çikolata gibi oldu. sc bile bi nevi alınabilitesel eğer vaktin varsa anomaly farmlayabiliyorsan nullda. bir de bi not, fw farmlayarak 1 ayda titan zorlanır alınır vakit varsa. ama işte o vakit. bende yok mesela abi almak baska bişey hazır üretilmiş titan olucak alması baska bişi 60 titan kayıp komaz adamalra evet, savasın asıl hasarı işin PR tarafı sonucta. eheühüe nası kodualr pl'e eühehüe denicek olması. ama kac tane titan arkada pilot bekliyo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 son 3 avatar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar