Suark Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Noterden tasdiklemek için kağıda bastırmak gerekiomuş :O. var mı bunun için bi program vs? çok saçma geldi bi ya :/ word e kopyalayıp bodoz print mi alıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 O kağıttan mı kontrol ediyorlar başka bi kodla aynı olup olmadığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 vaay neyi register ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 çok saçma aslında ama telif haklarını okudum geçen şöle bişi var, aslında notere falan gitmene gerek yok. Eserin ortaya çıktığı tarihe bakılıyor. Yani ben bişi yaptım sonra sen yaptın, aha bu benden çaldı diyebiliorm. noterin olayıda, "evet bakın bu adam bunu bu tarihte yayınladı" gibi tasdiklemek. ha tabi bu şarkılara, şiirlere falan daha uygun bi konsept, kod olunca saçma sapan bişi çıkıo sdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 http://www.sahiplen.com/?modules=content&key=uzman_gorusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 o siteyi gördüm de, devletin diil ki o? işe yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Amatör/pro şekilde müzik işiyle uğraşan bir arkadaşım var ve bayağı bayağı kullanıyor bunu zamanında bayağı notere para harcamış biri olarak bunu öneriyordu geçenlerde bana. Telefon mevcut ara konuş soruştur noterle kıyaslayınca fiyatlama çok komik ayrıca yazıda kanundan alıntılar var.Bilemiyorum önemlilik arzını lakin notere kıyasla çok çok ucuz.Araştır derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Suark said: çok saçma aslında ama telif haklarını okudum geçen şöle bişi var, aslında notere falan gitmene gerek yok. Eserin ortaya çıktığı tarihe bakılıyor. Yani ben bişi yaptım sonra sen yaptın, aha bu benden çaldı diyebiliorm. noterin olayıda, "evet bakın bu adam bunu bu tarihte yayınladı" gibi tasdiklemek. ha tabi bu şarkılara, şiirlere falan daha uygun bi konsept, kod olunca saçma sapan bişi çıkıo sdsf. eğer tek amacın dediğin gibi erken tarihi sabitlemekse onun için burda ve önceki başlıkta yazdıklarını bile gösterebilirsin. ama şöyle bir durum var, sen itiraz ettin diyelim bunu önce ben buldum diye. adam der ki, abi tamam sen bişeyden bahsetmişsin de içeriği aslında tam benim yaptığım değil, ben şuralarını farklı yaptım seninkinden der. o açıdan tam kodu onaylatman daha doğru olur. ama diğer taraftan adam tam olarak aynı kodu yazmak zorunda da değildir diye düşünüyorum senin yaptığın işi yapabilmek için. o yüzden kodun sana ait olduğunu tescil ettirsen bile adam o kodu farklı bir şekilde yazıp bence aynı işi yapabilir. ve yasal herhangi bir sıkıntıya düşmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 en azından ön koruma gibi bişi olsun istiorm, yani hırsızlar kapıları açabilio sonuçta ama kitliorz =). notere sorduruorm şimdi, baba emekli noter. İlk sorduğumda "ama devletin kurumu değil ki" dediler ama kanun falan varmış dedim. dönücekler şimdi, saçma sapan fiyatlara ulaşıcak yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 kodu degılde projeyı yazsam kagıda onaylatsam olur mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 OHAOHAOHAHA noter 11bin lira dedi. LAN dsfsdd mektupu kendıme atma olayına falan gırıcem bune olm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 madem daha önce yaptığını belli etmen yetiyomuş, evde kendin çıkar yazıcıdıdan altına da tarih at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 sonra getir ben imzalarım 250 ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 dımı o yuzden noter olması lazım. ya aslında kodu korumaya almak sacma, adam aynı fikri başka şekilde yazar olmadı "0" dan. fikri korumaya almak laızm, evet bu. nası yapıcaz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Yaaa yaa baban işte bizden giden o 11 binlerle seni öyle rahat okuttu sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Suark said: dımı o yuzden noter olması lazım. ya aslında kodu korumaya almak sacma, adam aynı fikri başka şekilde yazar olmadı "0" dan. fikri korumaya almak laızm, evet bu. nası yapıcaz bakalım. fikrin ne? bana söyle ben baya iyi korurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 muhım bıse deıl ya, para etmez bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 11 bin lira ona vereceğine çıktısını al, altına tarih ve imza at, bankadan kasa kirala içine koy. senin olduğunu kanıtlama zamanı geldiğinde, kasa kayıtlarından o vakte kadar hiç açılmadığı anlaşılır, gazeteye falan çıkarsın GOOGLE OBUZ'UN KODLARI ESKİ BANKA KASASINDAN ÇIKTI diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ahahah super lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 kendine posta da atabilirsin. paketi hiç açmayacaksın. evinde duracak. mahkemelik olursan postahane kayıtları ve paketin ne zaman kapatıldığı falan incelenebiliyormuş. fikri mülkiyeti en ucuz koruma yöntemleri bu tarz yöntemler. sanırım elektronik posta da kanıt olarak geçiyor artık. güvenilir bir mail servisini kullanarak mail atsan da olur belki. ya da public bir repo'da paylaş. hepimiz biliriz kodun sana ait olduğunu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 bu ne ya kaçıncı büyük yazılım projem benim, bahsi bile geçmedi şimdiye kadar noter fln. belki şirketin olduğu ülkede yapiyorlardır birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Suark said: dımı o yuzden noter olması lazım. ya aslında kodu korumaya almak sacma, adam aynı fikri başka şekilde yazar olmadı "0" dan. fikri korumaya almak laızm, evet bu. nası yapıcaz bakalım. başından beri dediğim bu abi, kod korumaya alsan neye yaricak. başkasının onu ihlal ettiğini bile kanıtlayamazsın. ama illa tarihi belli etceksen koy bi kaç farklı servisin (uluslararası ve yurtiçi) internetteki alanlarına, dursun orda upload tarihi belli vs. mail falan da at istiyorsan ama yapman gereken fikri korumak. onun patentini de alabilirsin varsa öyle bir ihtiyacın. fikrin başkası tarafından kullanılmasını patent dışında engelleyemezsin zaten. sadece başkasının patentlemesini engellemiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 abı zaten şirketinin oluyor onlar direk. senko said: bu ne ya kaçıncı büyük yazılım projem benim, bahsi bile geçmedi şimdiye kadar noter fln. belki şirketin olduğu ülkede yapiyorlardır birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 sdfsdfkjsdfjsldfhsdkjfjsf.com diye web sitesi aç oraya koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 şirketin de bi şekilde bu know how'un kendisinin olduğunu kanıtlaması gerekmiyor mu peki? değişik konular aslında ben bugün EIGRP'nin birebir kopyasını yapsam kim karar veriyor bunu cisco'dan aşırdığıma? veya bikaç eksik yönünü tamamlasam EIGRP'nin o zaman ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar