deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Şimdi gitar çalsam, tab versem youtube'da onda da "la sen smoke on the water çaldın, copyright" diyebiliyorlar mı? Yoksa hazır müzik mi problem yaratıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 zipzip said: Mathias said: Your acc. is not eligible for monetization'ı sadece ülkeyi USA yaparak mı geçtiniz yoksa Türkiye için var mı ? başka ülke seçiceksin, yok türkiye için OK bakalım başvurduk ama ben oyun içi anlatım yapıyorum genelde Gene de 55k view ve 350 subscriber'ım olmuş https://www.youtube.com/user/Ohzmann/featured Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ben de gidip programlama tutoları hazırlayayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 sdeceokuyangenç said: yaptım oldu izleyin para kazandırın bana https://www.youtube.com/watch?v=qTOxZiUEOJ8 Not Available on Mobile diyor izleyici kaybedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ya youtube garip bi ordam pewdiepie dediğin garip garip sesler çıkarıp oyun oynayan bi adamken alttaki videoda eleman ciddi bir yorum yapıyor oyuna dair ama 80k view'ı var. Biraz görsel bir ortam olduğu için belki güzel kız ve erkeklerin olması videoda gereğinden büyük bir etken olacağını düşünüyorum. http://www.youtube.com/watch?v=q-3gcVICiCs&list=TLIAYb1k_LZ3IxPGRy_eiVOz7U1xnHpi-k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Mathias said: OK bakalım başvurduk ama ben oyun içi anlatım yapıyorum genelde Gene de 55k view ve 350 subscriber'ım olmuş https://www.youtube.com/user/Ohzmann/featured şu yaptığın videonun yapımcısı youtubeda monetizea izin veriyor mu?her oyunu yapamazsın, ben de yeni yapmaya başladım mesela, her oyunu monetize edemiyosun.bazısından maille izin alman gerek, bazısı hiç vermiyor, bazısı sitesinde faqlarda falan direk veriyor izin. sen enable ettiğin zaman bakıyolar videoya, sonrasında iznin var mı diye yazılı bişey istiyolar.ondan sonra monetize oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 zipzip said: Mathias said: OK bakalım başvurduk ama ben oyun içi anlatım yapıyorum genelde Gene de 55k view ve 350 subscriber'ım olmuş https://www.youtube.com/user/Ohzmann/featured şu yaptığın videonun yapımcısı youtubeda monetizea izin veriyor mu?her oyunu yapamazsın, ben de yeni yapmaya başladım mesela, her oyunu monetize edemiyosun.bazısından maille izin alman gerek, bazısı hiç vermiyor, bazısı sitesinde faqlarda falan direk veriyor izin. sen enable ettiğin zaman bakıyolar videoya, sonrasında iznin var mı diye yazılı bişey istiyolar.ondan sonra monetize oluyor. Özel izni var, daha geçen konuştum modlarla. Zaten eski modum ben de sıkıntı yok license imzalandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ben sanırım gider tarafındayım ... zaman olarak hep benden gidiyor ... biri detaylı anlatsa ya şu youtube den para kazanmayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ben de senin gibiyim, oyun videoları yapıyorum anca 40 subsım var daha. şimdi öncelikle videonu yüklüyosun, ülke olarak abd, ingiltere falan seç çünkü türkiyede açamıyosun monetize.videonu yüklerken monetize bölmesi var, onu enable ediyosun. sana aitse tüm içerik sorunsuz monetize olur, oyun için yazılı izin istiyolar, şarkı falan hiç bilmiyorum nasıl oluyor.fair use nedir ne değildir öğrenirsen anlarsın. monetize olduktan sonra, reklama tıklanma başına para alıyosun ama eğer çok subs veya izlenmen olursa networklere katılıyosun, asıl para o zaman geliyor, tıklanma başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Peki şu çok subs sayısı olan yabancıların , alt yazılı videosunu yayınlasak? Atıyorum epic meal time türkçe alt yazılısını falan yapsak ? Atarız bir mail epic meal time ekibine EĞER kabul edilirse çat diye yapar yayınlar alırız paramızı , bu tarz tabii illa şu olacak bu olacak yok , herkese atarız mail belki biri onaylar :D Adamlardan onay aldıktan sonra bunu yapmamızın bir sakıncası olur mu sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 bence olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 baskasinin videosundan para kazanamazsin.ustune sikayet ederse bi de onla ugrasirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Zıpzıp okuma yazmanın %75i tamamlanmış. Yazma tamam o direk %50 , bi de okuma tamam fakat okuduğunu anlama sıfır, o da %25 falan olsa %75. Tekrar dene okumayı bakalım bu sefer anlayacakmısın , yalnız tane tane oku ki rahat anlayasın yazılanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 kavga var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 oo rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 helalin var mithat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 yazdigin seyde mantik yok.ukala dangalak cevap yazmissin bi de.orijinal icerikten anladigin baskasinin isine alt yazi koymak. ya sen cok zekisin ya da ben cok aptalim.soyle bi durumda basina gelecekleri soyluyorum.santralde telefonlari yanlis bagladin diye cok sinirlisin herhalde. her neyse, mantik cercevesinde su dedigin isten para kazanamazsin.adamlara onay msji at guzelce reddedil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Bak dayanamamış okumuşsun , demek ki öyle wot döşemeye falan gerek yokmuş , son cümleni direk atsaymışsın boşuna dalga geçilmeyecekmişsin. Ben adamlara mesajı atarım , he reddedilirim o ayrı. Kimse demedi ki hepsi onaylar , illa biri onaylar dedim ben. Şimdi kalkıp ; zipzip said: baskasinin videosundan para kazanamazsin.ustune sikayet ederse bi de onla ugrasirsin. Demiş adamın 'okudum ben senin yazdıklarına bu cevabı verdim' deme ihtimali yok. Ben onay almaktan bahsetmişim sen 'şikayet ederse' demişsin , onay aldığım şeyin ne şikayeti kuzum? Bu arada orjinal içerik olma zorunluluğu var diye bir durum yok , orjinal içerik yaparsın yayınlarsın , yok orjinal içerik olmayan bir iş yaparsan sana sorarlar iznin var mı diye varsa orjinal içerik olmadan yayınlamanda serbest , hatta aynısını yayınla adamlardan iznin varsa yayınlarsın. Okuma yazma %100 completed , aferim benim zipzipima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ordaki cevap ilk cümlene zaten.kendin de dayanamamış editlemişsin.hadi ben hatalıyım onu geçtim de bu ukalalık, dallamalık nerden onu anlamadım? ilk cümleni oku, benim de verdiğim cevabı oku. hadi yine cevabı geçtim, benim verdiğime cevap olarak verdiğin cevabı bi oku sonra neden wot döşemişmişim belki anlar da insan gibi konuşmaya karar verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 İnternet burası , forumdayız , grammer nazi insanlara şaşırmıyorsun senin hatalı olduğun cümleyle dalga geçmeme şaşırıyorsun. Bravo. Yarın öbür gün de da ayrı yazınca dalga geçen çıkarsa yine bu şekilde şaşır olur mu? Konuya dönecek olursak , insanlardan izin aldıktan sonra direk aynısını bile paylaşın sıkıntı olmaz arkadaşlar. edit : Ayrıca benim ilk edit bir kelime düzeltmeyeydi , tek cümle yoktu orada , tamamı vardı sadece tek kelimenin yazılışını düzelttim. Şimdi kalkıp bana 'sen böyle bişi yazmamışsın bana laf etmek için düzeltip yazıp öyle laf atmışsın' falan tarzı yalanlara sakın girmeye kalkma dalga geçmeye ağır devam ederim bu sefer. Bildiğin tek kelimeydi. He dersin ben hata yapmışım , sen benim hatama öküzce cevap vermişsin , onu yazdım zaten , internet burası , duyguların hiç umrumda olmadığından ağır girdim. Öküzlükten bahsedeceksek , ben özel hayatı ele almadım , sen santral falan dedin , hadi ben iplemem ancak senin çırpınmaların olarak görürüm ama o da aklında bulunsun hani sende az öküz değilsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 bak ben sana derdimi anlatamıyorum, bu işin ciddi yaptırımları var, azcık youtubeda dolaşırsan izinsiz iş yapmaktan, başına neler gelicek yazıyor. ben seni uyarmak amaçlı kibarca 'g*tünden kan alırlar' yazıyorum, sen bunu anlamayıp aklın sıra benle dalga geçiyosun. şu yazdığımı alıntılayıp her insan gibi 'kardeş izin alırsan diyorum' yazmak yerine, annene küfretmiş gibi cevap yazıyosun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Tamam orasını kabul ettim , dedim ki hatalı olduğun kısmı inkar etme , hatalısın , okumamışsın veya anlamamışsın. Bende öküz gibi girdim direk , napiim bi de kendimi izahla mı uğraşcam biraz stres atiim zipzip üzerinde dedim adsfadsgfg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Mithat said: He dersin ben hata yapmışım , sen benim hatama öküzce cevap vermişsin , Nesine öküzce girmiş yahu? Başkasının videosunu yayınlayamazsın demiş o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Bi de sen çıkma , baştan oku şu iki sayfayı öyle gel , yoramayacağım kendimi daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Kendini yormak yerine yetmeye çalışırsın o zaman bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar