JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 ahaha poor kojiroh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 SNA1L said: parayi nereye yatiriyolar?direk kanalina video yüklemek yeterlimi Yine bağlı google accountu ile adsense üzerinde hesabına girip youtube accountunu linkliyorsun. Oraya da herhangi bir tr hesabının ibanını tanımlıyorsun. O kadar. Ay sonunda 100 dolares üzerindeyse gelir yatıyor, az ise bir sonraki ay ile birleştirip 100 üzerine çıktıysa yatırıyor. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 nası açıyoruz bu özelliği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Ya sanki youtube kendisi açıyor izlenirlilik oranına göre. Sen sonrasında seçiyorsun videoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 https://www.youtube.com/account_monetization burdan ama adamlar review sürecine alıyolar falan, uğraşır mıyım bilemedim. Vakti zamanında uğraşsaymışım 6 senede 4-5$ kazanırmışım fena mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 O estimated'e takılma hacı. Benim estimated de 4$ falan gözüküyor ama 127 yatan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 partner olayı için belirli sayıda belirli izleyiciyi geçmiş videon olması gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 o zaman bu youtube ünlüleri baya kazanıyo http://m.youtube.com/user/christellester 300-400 videosu var. ortalama 10k. bazı vidolar 100k üstü ve devamlı izleniyo. aylık 500$ geliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Şu: BonePART said: partner olayı için belirli sayıda belirli izleyiciyi geçmiş videon olması gerekiyo Yani sıfırdan kanal açıp para kazanayım diyemiyorsun. Mesela bende 400 bin mi ne izlenmiş video var, ondan sonra açıldı monetization zımbırtısı. Ha ben bunu yeni keşfettim, o ayrı mesele. En başta açsaymışım şimdi para içinde yüzüyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 benim haftalık 3 like 1 dislikeım oluyo genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 benim bildiğim 1k view başına ortalama 2.5 ila 4.5 dolar alıyosun anlaşmana balı genel olarak büyük parnetlar senelik anlaşma imzalıyo googlela direk işte çok izleyicisi olanlar doğal olarka kornuç paralar kaznaıyo totalbiscuitin sc takımı var lan sponsor olduğu mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 bide normalde original content olmayan selerden para kazanamıyosun ama işte çok incelenmiyo bu aralar ama çılgın banlıyolar milleti 3 strike alırsan ( 3 tane çözümleyemediğin copright notice) direk banlanıyosun felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Copyright'a dikkat edeceksin. İçinde müzik olan video bir tane var, onu da monetise etmemiştim. Youtube zaten inceleme yaptıktan sonra account içinde izin veriyor bu videoda koyabilirsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 bu aralar büyüklerin çoğu özellikle gaming commentatorların çoğu ağlıyo angry joe total biscuit felan hepsinin 100 videodan 50siğne copyright notice gelmiş ayıklamaya çalışıyoalr şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 ezel müziklerinden bi şarkı yüklemiştim youtube'da yok diye o zaman. milyon olmak üzere şimdi. ama bana ait bir şey olmadığından bişi alamam di mi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 hayır yane aslıdna şöle basvurursun biri itiraz edip sikayet edene kadar gider ama bundan önceki viewlardan para alamassın eğer accoutn önemli deilse sansını denersin ama tek videoya genelde vermiyolar izin 3 5 tane video olması laızm sapğlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 başka şarkı videoları da var kendi çektiklerim de var. şu anda uygun gözüküyor hesap bakalım başvuru formunu doldurdum. yollarken internal 500 hatası veriyor en sonda. onu bi geçersem bakalım. firefox'tan yollayınca gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 BonePART said: hayır yane aslıdna şöle basvurursun biri itiraz edip sikayet edene kadar gider ama bundan önceki viewlardan para alamassın eğer accoutn önemli deilse sansını denersin ama tek videoya genelde vermiyolar izin 3 5 tane video olması laızm sapğlam google accountunu falan banlamıyolar di mi böyle bi şeyde? 500 yıllık gmail falan gitmesin amk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 hayır sadece para kazanma sansını banlıyolar mesela benim google ads olayı kapalı main accpountta takıma gelir olsun diye reklam koytmuştuk websiteye 2 haftada 50 dolarlık tıklayınca bizim ayılAR BANLANDIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 he iyi o zaman ben de başvurdum monetizationa ama bi tane 25k'lık vidya hariç adam gibi bi şey yok gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 ya zaten cok izleyicin yoksa ömür billah alamassın o parayı ayda 5 dolar 5 dolar 2 seneye geçer hesabına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 abi zirilyon tane vine videosunu falan toplayıp vericen aslında. nasılsa müzik yok telif hakkı mevzusu zor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Youtube'dan para kazanılır da ameleliği çok fazla yani. Aklım olsa öğrenciyken keşfederdim bu monetization zımbırtısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 3275 dolar + kdv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 e zaten öle çok var best vines felan diye kanallar videodan da copyright yiyosun bu arada video filter olayıda var otomatik olarka youtubeun bide elle kontrol edilmiyo bu olaylar otomatik content filterin var eger sen bi videonun sana ait oldugunu kanıtlayıp youtuba solersen o otomatik olarka filter ediyo kopyalayanları bunun icinde işte insanlar networklere giriyo buyuk olusmlar avukatlı felan sana parandan pay alıp veriyolar ama contentini kotruyolar bilmemne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar