zeper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 iyiymiş....Boğaziçinde yıllardır bunu yapmak istedim lisansta...7.30 9.00 arasını hep hocalara ayırdılar, şevkimi kırdılar. 9.00 da giidnce çıkmam 11 oluyordu çünkü. dersti şuydu buydu uymuyor. çok kıskandım tekrardan.şimdi doktora için gideceğim ünv'de böyle bişi olmasını umuyorum sabahları yüzebilceğim sonra ofise geçebilceğim... öğlen yorulma kısmı normal bence, biraz enerji yapıcı dinç tutucu şeyler atıştır havuz çıkışında-kahvaltı harici- elma said: universite seysi pzt cars cuma 07.30-08.30 hiit yuzup dusumu alip ofisime geciyorum efendim, oglen uyku bastiriyo ama alisicam insallah ehe http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2015-06-22%2008.57.39_zpsiwmsf012.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 ben zaten sabahları gidiyorum genelde spora, ama biraz göbek var bende, o yüzden biri görür diye yüzmüyorum. karnı flat yapayım abanacam ama yüzmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 o ne yahu, tek göbekli sen olmazsın merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 senko said: ben zaten sabahları gidiyorum genelde spora, ama biraz göbek var bende, o yüzden biri görür diye yüzmüyorum. karnı flat yapayım abanacam ama yüzmeye. bebişim seni özel yapan o göbeğin, göbeğinden utanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 göbek herkeste var neyi özel sffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 herkesin göbeği parmak izi gibi farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 herkeste varsa utanılacak bir şeyi yok demektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 elma said: universite seysi pzt cars cuma 07.30-08.30 hiit yuzup dusumu alip ofisime geciyorum efendim, oglen uyku bastiriyo ama alisicam insallah ehe http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2015-06-22%2008.57.39_zpsiwmsf012.jpg Sen 1 saat yüzebiliyorsan bravo. Ben olsam fitness yerine bir süre yüzmeye yüklenirim. Yüzmek kadar güzel spor yok hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Editor said: kanyon var... Sex yapmıştım bikere orda sahunasında sahuna matata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Masticore said: elma said: universite seysi pzt cars cuma 07.30-08.30 hiit yuzup dusumu alip ofisime geciyorum efendim, oglen uyku bastiriyo ama alisicam insallah ehe http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2015-06-22%2008.57.39_zpsiwmsf012.jpg Sen 1 saat yüzebiliyorsan bravo. Ben olsam fitness yerine bir süre yüzmeye yüklenirim. Yüzmek kadar güzel spor yok hocam. 2-3 saat yüzüyorum, üstüne 3-4 bira içip uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar