applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 yok da deste baya kötü gelmişti, beklemiyordum bu kadar win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 koysana buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Lectre said: gold birikmiyor ki anasını satim arenaya nasıl giriyorsunuz? golda pack yerine arenaya mı girsem pack falan almayın yaw goldla sadece arena girin. stream falan izlenirse boş zamanlarda değişik classlarla ilgili fikirler olusur akılda. arena maçları daha rahat gecer o zaman. zaten 4-5 winin uzerine cıkıldımı deck + gold vs hepsi geliyor arenadan rahat . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 ss alınca deck'in altında 4 kart falan gözükmüyor onu göstermenin yolu yok dimi yazacam direk :D stormpike commando tundra rhino sunwalker black knight core hound var görülmeyen kartlarda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 mana curve bomba olmuş heh ordan alıyosun muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 aynen abi yoksa hunter destesi için beast sayısı falan az, bir arcane shot 1 hunter's mark falan filan yok yani :D hani board'ı kontrol edemiyorum, adamı durdurcak hamle şansım falan az bu deck ile :D 9-3 bitti 175 gold geldi (1 arena hakkı daha+ 25 gold yani)1 pack 1 gold inner fire bu yüzden paranız ile deck almayın arena girin, arena ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 muhtemelen birkaç maçta buzzard ve hyena ile beraber az olan beast kartlarını çekmişsindir, o baya yardımcı olmuştur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 yalan beyler görünmeyenlerde alextrasza nozdurmu falan var hatta photoshop evet abi helal ama iyi gitmişsin o deckle cidden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Nozdormu en kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 sabonis said: muhtemelen birkaç maçta buzzard ve hyena ile beraber az olan beast kartlarını çekmişsindir, o baya yardımcı olmuştur? coğu oyunda buzzard göremiyordum bile :D ama hyena + snake trap combosunu cok iyi kullandım 2 kere falan :D 10+ hyena olunca gg oluyordu direk. komik derecede beast olmayan minionlar ile kazandım coğu oyunu, ama hem güzel kartlar çektim hem full focus oyunu iyi okuyarak oynadım. hunter destesine asla almayacagım kartlar çoğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 bu ranklerin bir ödülü var mı? 22 oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Hediye sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 http://www.twitch.tv/artosis/c/3619188 8:30 dan sonra ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 dreagloth said: http://www.twitch.tv/artosis/c/3619188 8:30 dan sonra ahah ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 ahahahhaaa bu adam ne kadar bahtsız ya böyle şeyler hep başına geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 ahahahahah yüz ifadesi bomba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 güldüm ama üzüldüm ya ahahah chati görmek isterdim o an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 super ya 4-5 kez izledim claw'da bonus olmus lol hani atmasamda alırım tassagi var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 hahaha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Birşey sorcam, mesela bütün questleri bitirip 2-3 gün girmedik oyuna. Girdiğimiz gün 2-3 quest birden geliyor mu? Yoksa quest log ne kadar boş olursa olsun kaç gün girmezsen girme yine de bir tane quest mi geliyor? Eğer gelmiyorsa hiç değilse bir açıp kapatmaya dikkat ediyim de goldlar kaçmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Dün 10-0 iken gittim arka arkaya 3 farklı mage'e yenildim. Deck'i resmini koyucam bir ara ama legendary'im yoktu. 1 tane epic vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 her gün girmen lazım daily alabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Arenada bugu oldu rakip oynamıyor / oynayamıyor ama süre de geçmiyor. Öyle kalakaldık, 2 oyun da kaybetmiştim 3 olacak =/ Ne yapsam aceba 5 dakkadır bekliyorum. Meh alt tablayıp bi 10dk bekledikten sonra turnler tık tık geçmeye başladı ben hiç bi hareket yapamadan adam 7. turnde kesti beni. Sanırım oynadıklarını replay izlermiş gibi izledim ahah. H@xX0r değildir heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Tori said: Birşey sorcam, mesela bütün questleri bitirip 2-3 gün girmedik oyuna. Girdiğimiz gün 2-3 quest birden geliyor mu? Yoksa quest log ne kadar boş olursa olsun kaç gün girmezsen girme yine de bir tane quest mi geliyor? Eğer gelmiyorsa hiç değilse bir açıp kapatmaya dikkat ediyim de goldlar kaçmasın :p farklı günlerde girip alman lazım. aynı anda 3 questin olabiliyor. istediğin zaman yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 evet yeni bir arena maceram. bırak legendary i, epic bile yok gene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar