ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 bir de priest'ın en sevdiğim kartı kesinlikle şu http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/37/933/147.png 2/7 lik berserkeri çekip almak süper bir his
BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 irenc bi kart o arkadasımın bi priest decki var tyiksindirdi oyundan ama rogue ile yenmek daha kolay olması lazım alcak targetlıcak creature yok cunku
lucretia85 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 ulan arenada priestin biri 3 defa fireballumu bir de deckimdeki tek legendı kopyaladı.Benim elime ise hiç fireball gelmedi
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Ne kadar çok priest sever varmış da haberimiz yokmuş. Priest kadar kalleşi mi var? Kendi kartları ile oynamıyor adam. Minion koymasına gerek yok, senden çaldıkları ve shadow of bilmem neler yetiyor da artıyor. Spell'leri ve de bütün minion'ları silence'laması da cabası.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 inyormaynd said: Ne kadar çok priest sever varmış da haberimiz yokmuş. Priest kadar kalleşi mi var? Kendi kartları ile oynamıyor adam. Minion koymasına gerek yok, senden çaldıkları ve shadow of bilmem neler yetiyor da artıyor. Spell'leri ve de bütün minion'ları silence'laması da cabası. abi işte o sebeble arenada felan silencedan etkilenmeyen yeti boulder fist gibi kartlar cok degerli silencelasanda 6 7 silencelamasanda
Aceace Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 BonePART said: imp master arenada iyi constructedda hic gormedim ama warlock decklere girebilir belki Token druidler çok sık kullanıyolar. Amma karın ağrınız varmış ha priestten. Ya priest constructedta hakkatten kötü. Pardon düzelteyim. Priest constructedta çok görülen bazı deckleri dövmekte çok başarılı. Yani rahatlıkla anti-zoo ya da anti-hunter decki yapıp çok abartı winrate'e ulaşmanız olası. Ancak priest kartları o kadar spesific amaçları olan kartlar ki aksi bir durumda hık diye gidiveriyo :D Bi de yukardaki rogue decki ile ilgili. hacı spell power rogue iyi değil ya. Gerekli olan çoğu kartında varken hazır neden tempo rogue oynamayı denemiyorsun? Hem ucuz hem oynaması çok zevkli hem de gayet başarılı bir deck. Spell power rogue ile işkence çektiğine değmez bence.
Masticore Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 bir de amerika'da oynamaya basladım ne güzel 2 arena yapiyorum şimdi... Niye daha once dusunemedim bunu (2 account'la ugrasmazdım da tek account'la 3 region cok iyi olmus)
BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 doğru düzgün weenie druid hiç göremedim ben bu aralar belki 2 kart olmassa sıctıklarından olabilir ama fikişr cok zevkli 1 1 creatureları biriktir savagery bas soul of forest bas felan onyxialı öle bi deck vardı cok elenceli
tunca Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 asd http://www.youtube.com/watch?v=juhdu4-ewBk
tunca Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 4dk! http://www.youtube.com/watch?v=eY3RE2aWPVc
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 abi arenada havada son vuruş fireball atarken serverlar gitti ya. EH YA
Tori Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Abi priest RNG bir yürü ya kulum dediği zaman cozurtuyor, sorun orda bence :p > 5. turn gurubashi berserker > 6. turn double hp*2 + attack equilazer, 1nb4 28/28 minion ready to attack. > 4. turn mind games > 4. turn -insert dragon name here- hatta içlerindeki en seksisi > 2. turn 0/5 lightwell > 3. turn double hp+attack equilazer 10/10 lightwell > ...
BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Tori said: Abi priest RNG bir yürü ya kulum dediği zaman cozurtuyor, sorun orda bence :p > 5. turn gurubashi berserker > 6. turn double hp*2 + attack equilazer, 1nb4 28/28 minion ready to attack. > 4. turn mind games > 4. turn -insert dragon name here- hatta içlerindeki en seksisi > 2. turn 0/5 lightwell > 3. turn double hp+attack equilazer 10/10 lightwell > ... abi o işte tamamen bal yane direk ilk cektiği elde 2 tane double hp bi tane iner fire gelirse yapcak bisi yok kısmet dicen geccen yada elindeki 2 mana baykuş reisi atcan aglıcak
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Inner fire ve Divine Spirit kombolamaya çalışarak oynanıyor mu hala adam gibi rank'lerdeki maçlarda? Yani her heroda böyle kritik şeyler yakalamak mümkün; Injured Blade Master - > Blessing Of Might - > Blessing Of Kings - > Divine Champion: 22 / 7 De oynanmaz yani böyle, saçmalık tamamen.
aente Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 o kombonun güvenilir bir yanı yok pek, şans olması lazım. başka türlü yaşatmıyorlar.
quixef Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Sorieno said: Inner fire ve Divine Spirit kombolamaya çalışarak oynanıyor mu hala adam gibi rank'lerdeki maçlarda? Yani her heroda böyle kritik şeyler yakalamak mümkün; Injured Blade Master - > Blessing Of Might - > Blessing Of Kings - > Divine Champion: 22 / 7 De oynanmaz yani böyle, saçmalık tamamen. Senin dediğinin farkı toplamda 3+1+4+5=13 manaya mal olması oysa, 20/20 bir Lightwell yapmak 2+2+2+1=7 mana
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Bu arada bu gece mi yarın mı sezonlar sıfırlanıyor ve cardback'ler geliyor. Bir de yeni sisteme geçildiğinden artık 25'ten başlamayacaksınız ladder'da.
Tori Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Cardback gelmicek, bu oynadığınız son test sezonuydu cardback yok dediler.
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=h7-ZEEb_yto Abi ahahahahahaha çok epic hareketler var izleyin.
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Tori said: Cardback gelmicek, bu oynadığınız son test sezonuydu cardback yok dediler. http://www.aliveingames.com/haberler/6849-hearthstone-un-ilk-resmi-dereceli-sezonu-basliyor/
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 E tamam işte bu sezon ile kazanmayacak mıyız?
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Yarından itibaren başlayan sezonda kazanacaksın, mayısta sahip olacaksın.
Madcat Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 tunca said: asd http://www.youtube.com/watch?v=juhdu4-ewBk adamın herşeyine bir cevabın gelmiş eline ahuaha süper :D gratz
Öne çıkan mesajlar