barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 girdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Golden bloodmage thalnos çıktı. Bunu kırdırıp; Nat Pagle Lord Jaraxxus Ysera Ragnaros Hangisini yapmak mantıklı ya? Ragnaros ile lord jaraxus arasında kaldım gibi :S Warlock,Mage,Paladin destem iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 kırma. Thalnos her decke giriyo. Kırcan da eline ne geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 sunun tablet versiyonu ciksada arada ipadde oynancak bisey olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Mart ortası getireceklerini söylemişlerdi de sağı solu belli olmaz Blizzard'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Second half of 2014 dedilerdi ya onun için? Ben iPad almak için bunu bekliyorum yani yalan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Abi bu arena tamamen rng mi ben mi bazen hiç yetemiyorum anlamıyorum. 6 defa girdim, ya 0-3le çıktım ya da 7-3le 8-3le falan ne iş anlamadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ya craft için bir tutorial var mı hiç anlamadım nasıl olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 bazen saglam deck kotu rakıpgelıyo 8/3 falan oluyo ıste rng var tabı ama ıste eldekılerle oyunu kotarma halı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Tabii ki RNG. Daha 1/30'da Ragnaros Ysera Tirion, 9/30'da Bloodmage Pagle Cairne gelen draft da oluyor, 4 rare gerisi full common gelen draft da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 RNG ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Sorieno said: Second half of 2014 dedilerdi ya onun için? Ben iPad almak için bunu bekliyorum yani yalan yok. Bir yazılarında iPad için sürümün hazır olduğunu belirtmişlerdi. Sanırım Android ile aynı anda release etmek için bekliyorlar. Valla sağı solu belli olmaz adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Aslında arena deck yaparken rng'yi biraz kısıtlasalar daha iyi olur. Yani arena deck'te sallıyorum garanti 1 legendary, 2 epic olsa daha iyi olur. Geçen günlerde gene arena deck yaparken 1 epic dahi gelmemişti. Karşıma çıkan adamlara epicler, legendaryler yağmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 inyormaynd said: RNG ne? Random Number Generation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 edit: ustte verilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Hee şimdi anladım. Abi o muhabbet çok leş. Her arenaya girişimde bir epic koyabiliyorum deck'e. El atması lazım Blizzard'ın acilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Selamisahin said: Aslında arena deck yaparken rng'yi biraz kısıtlasalar daha iyi olur. Yani arena deck'te sallıyorum garanti 1 legendary, 2 epic olsa daha iyi olur. Geçen günlerde gene arena deck yaparken 1 epic dahi gelmemişti. Karşıma çıkan adamlara epicler, legendaryler yağmıştı. Aynen böyle olmalı 30 kart : 1 legendary, 4 epic, 10 rare, 15 common olmalı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 dün arena deckimde angry chicken almak zorunda kaldım. diğer iki kart daha da boktandı. uymuyordu mana zımbırtıma. bari 1 manaya 1 e 1 alayım dedim. arenada acayip şanssızım ben ya. karşımdaki tam istediği kartlları çeker. benim zaten daha en iyi oynadığım arena decki 1 legendary vardı. ondan sonrakinde de 1 epic vardı filan. o derece kotu sansım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Oyunda zaten RNG ögesi var. Topdeck muhabbeti başlı başına RNG ama bu game mechanics tamamen, beklenen ve kabul edilen bir şey, ayrıca oyunu bu kadar güzel kılan nokta da burası. Arena'da bu RNG'yi karmaşıklaştırıyorsun. Mesela limited değil aynı karttan bulundurmak gibi bir şey yok, tamamen random gelen kartlardan oluşturuyorsun deck'i tamam bunlar zaten herkes için mevcut olan RNG durumlar. Ama bir adama bir draft'ta 3 legendary geliyorken diğerine diğerine 3 tane epic bile gelmiyorsa o zaman sıkıntı var. İyice çorbaya dönüyor iş. En azından alt limit-üst limit belirlemek zorundalar bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Niye zorunlu olsunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Sen bu soruyu sorama diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Sorieno hislerimi açıklamış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Çok mantıklısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar