Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Tavla ne kadar yetenek işi ise, bu oyun da o kadar yetenek işi.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ulan bi tane delikanlı çıkıp öğretmicek dimi bana oyunun inceliklerini
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Roqq said: Bu oyunda yetenek işi. Trump sadece basic kartlarla rank 9 oldu. NA'da oynayan tipleri buraya gelip marifet gibi yazmayın ya. Reynad da legend'a yükseldi bir kuruş harcamadan. Fakat EU'da yapmaya kalktı fail oldu. Kendileri bile söylüyorlar EU daha zor diye.
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 valla ben eu'da rank 15 deyim daha ama epicler legendary'ler havada uçuşuyo, bende sadece pyro var o olmadan önce 18'dim 3 sıra ilerletti anca sadfas
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 inyormaynd said: Roqq said: Bu oyunda yetenek işi. Trump sadece basic kartlarla rank 9 oldu. NA'da oynayan tipleri buraya gelip marifet gibi yazmayın ya. Reynad da legend'a yükseldi bir kuruş harcamadan. Fakat EU'da yapmaya kalktı fail oldu. Kendileri bile söylüyorlar EU daha zor diye. NA'da ki HS oyundan sayılmıyor yani ?
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Tekrar repost yaptırma bana da bir kaç sayfa arkalara bak orada yazmıştı birileri örneklerle.
Tori Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Abi son 3 sayfa sırf sebepsiz birbiriyle atışma lan, paticik lisesi. 14 şubatta sevişemediniz di mi itiraf edin hep ondan bunlar.
totemic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 EU'da rank 14'üm (bütün kartlar var.) ama nedense legendary rank gibi her maçım. NA'da tek kuruş harcamadan rank 15 oldum. keşke EU yerine NA da para harcasam kesin legendary rank olurdum.
axedice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 inyormaynd said: Oyun kaç aydır var bende şöyle başına oturup adam akıllı 4 saat oynayabilmişliğim bile yok focus'lanarak. Olay zaman meselesi 4 saat bile oynayamıyorsan neyine legend bekliyorsun? Yok streamerların isimlerini bilecek kadar vaktin varsa hangi 4 saat. Biraz tutarlılık lütfen. Yetenek kazanamasan bile alışkanlık gelecektir bir süre sonra. Bide totemiç NA legendary olmak ne katacak sana? Madem NA bebe işi EU erkek işi, o zaman NAda başarılı olmanın ne gibi bir cazibesi var? Önemli olan EU başarısı zaten.
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 axe haklı ama arena konusunda biraz da şans lazım. benim mesela şu ana kadar attığım tüm arenalarda draftlarım berbattı. 3-4 kere çok iyi geldi onda da 12 gördüm zaten. şans lazım biraz da arena için.
totemic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 zaten boyle giderse para harcamadan da gayet legendary olabılırım. bir de bu rakip galibiyet yüzdesine göre geliyorsa ondan da olabilir. NA'da hep basit desteliler geliyor ama EU'da destesinde en az 3 tane legendary var herkesin.
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 4 saat oynamakla streamer'ların ismini bilmek ile ne alakası var? Mal mal yorum yapmaya ne kadar meraklısınız.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 phuahaha ilk oyunumu kazandım,dalga geçtim herifle asfasfa benden nobuda varmış
Tori Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 EUdan NA'ya geçince kartlar da geçiyor mu? :p
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 totemic said: EU'da rank 14'üm (bütün kartlar var.) ama nedense legendary rank gibi her maçım. NA'da tek kuruş harcamadan rank 15 oldum. keşke EU yerine NA da para harcasam kesin legendary rank olurdum. ben 1 gunde 14 oldum murloc desteyle euda hicte para harcamadim. murlock dediysem tam murlocta degil 2 eksigi var. 14 e gelene kadar 2 mac kaybettim ikiside laga girdim kendisine gelene kadar oyun adam paramparca etmisti zaten. win bonusla yardira yardira atladim lvl.
totemic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 total kaç galibiyet var? bende 600 civarı win var. win rate göre rakip geliyor benim karşılaştıgım adamlarla bire bir aynı destelere sahibiz.
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 200 civaridir heralde su anda bilmiyom
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 inyormaynd said: Millet hayvan gibi çıkarmış legend'ları. Dün turnuvaya gelenler görmüştür zaten. Hayvan gibi kasmışlar. Demek ki millet bizim gibi değil boş zamanı çok. Öhöm.. İnyormaynd'ın palasında yamulmuyorsam 3 tane legendary vardı. Yamuluyor da olabilirim ama :D cairne vardı sylvanas vardı bi de Tirion vardı. Tam emin diilim ama. Sen de çaktırmadan bi ince kasmış olmayasın.. Dünkü turnuvada 4. olan oyuncunun sadece 1 tane legendarysi vardı (hogger) ve yarı finale kadar tek bir mağlubiyet dahi almadan ilerledi. Yarı finalde de yolo ragnaros'a kaybetmese finale çıkıyordu :D
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Evet, 3'ten daha fazla var fakat hepsi arena yapmayarak gold'larla açtığım pack'lerden çıktı.
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Bir de kim birinci oldu harbi o turnuvada? O kadar facebook grubuna falan yazdım kimse bilmiyor.
Öne çıkan mesajlar