Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Icimi dokmem lazim

Deacon

Öne çıkan mesajlar

Anelor said:

Dworgian said:

Seq dediğin doğru da onlar sevgili değillermiş durum orada kopuyor. Yoksa kim izin verir sevgilisinin eski sevgilisiyle görüşmesine?

niye vermesin ki? ben veriyorum gayet. görüşsün görüşmek istiyosa. kadınımızı eve mi zincirleyeh??

saygıdan o bence. zamanında sana hissettiği hisleri hissettiği, öptüğü, seviştiği vs kişi ile görüşmesi bana ters.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Olm ne derseniz diyin kız kısmı barzo erkek sever.

Eski erkek arkadaşıyla 3 gün görüştürmek ne demek. Azcık sert yapaydın hem kız sana daha çok aşık olurdu hem o herifin yanına gidemezdi.

Şuanda da siz tavşanlar gibi sevişiyor prezervatifleri sağa sola atıyor olurdunuz.

Azcık erkek olun lan. Erkekliğin özünde yok öyle eski erkek arkadaşıyla buluşturmalar falan.

Sequo nun bu postunun altına imzamı atarım...

Hail you Sequo, gerçek bi üstadmışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

"tabii ki de canım eski sevgilinle istediğin gibi görüşebilirsin, hatta dışarda görüşmeyin evde vakit geçirin daha etkili olur, birbirinize doyar - hasret giderirsiniz"

Arada içki ,peçete servisini de yaparız

diye cıvıtmanın devamını getireyim
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

bingildak said:

"tabii ki de canım eski sevgilinle istediğin gibi görüşebilirsin, hatta dışarda görüşmeyin evde vakit geçirin daha etkili olur, birbirinize doyar - hasret giderirsiniz"

Arada içki ,peçete bel altına yastık servisini de yaparız

diye cıvıtmanın devamını getireyim

FTFY
Sosyal ağlarda paylaş

Gittim konustum ya. Onun kafasinda birkac soru isareti varmis (ben yurtdisina gidicem uzun sureli, onunla alakali) onlari soyledi. Ben de anlattim durumu guzel guzel.

Gayet guzel ve medeni bir konusmaydi. Sonuc? Tabii ki sonuc "su an kafami toparlayamadim zamana birakalim".

Sigh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...