Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Seq dediğin doğru da onlar sevgili değillermiş durum orada kopuyor. Yoksa kim izin verir sevgilisinin eski sevgilisiyle görüşmesine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=21FHBHPQE94 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 eskiden çıktığım 3 gün benle takılcak.. ABOWW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 lan olm şu kişisele 4S sticky yapın da şu saçı yağlı metalci asosyal gamerlar hayatı öğrensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Dworgian said: Seq dediğin doğru da onlar sevgili değillermiş durum orada kopuyor. Yoksa kim izin verir sevgilisinin eski sevgilisiyle görüşmesine? niye vermesin ki? ben veriyorum gayet. görüşsün görüşmek istiyosa. kadınımızı eve mi zincirleyeh?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Kız deyince okumayı bıraktım Keşke okumasaydım. Başlık sahibi sana tavsiyem sert ol. S.karım onun eski erkek arkadaşına ve arkadaşlarına Felsefen bu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Anelor said: Dworgian said: Seq dediğin doğru da onlar sevgili değillermiş durum orada kopuyor. Yoksa kim izin verir sevgilisinin eski sevgilisiyle görüşmesine? niye vermesin ki? ben veriyorum gayet. görüşsün görüşmek istiyosa. kadınımızı eve mi zincirleyeh?? saygıdan o bence. zamanında sana hissettiği hisleri hissettiği, öptüğü, seviştiği vs kişi ile görüşmesi bana ters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Sequo said: Olm ne derseniz diyin kız kısmı barzo erkek sever. Eski erkek arkadaşıyla 3 gün görüştürmek ne demek. Azcık sert yapaydın hem kız sana daha çok aşık olurdu hem o herifin yanına gidemezdi. Şuanda da siz tavşanlar gibi sevişiyor prezervatifleri sağa sola atıyor olurdunuz. Azcık erkek olun lan. Erkekliğin özünde yok öyle eski erkek arkadaşıyla buluşturmalar falan. Sequo nun bu postunun altına imzamı atarım... Hail you Sequo, gerçek bi üstadmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ya eski erkek arkadaşı zenciyse ? yine de izin verecek misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 "tabii ki de canım eski sevgilinle istediğin gibi görüşebilirsin, hatta dışarda görüşmeyin evde vakit geçirin daha etkili olur, birbirinize doyar - hasret giderirsiniz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 bingildak said: "tabii ki de canım eski sevgilinle istediğin gibi görüşebilirsin, hatta dışarda görüşmeyin evde vakit geçirin daha etkili olur, birbirinize doyar - hasret giderirsiniz" Arada içki ,peçete servisini de yaparız diye cıvıtmanın devamını getireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 abi ben de böyle aşık oluıp konu filan açmak istiyorum. resmen dümdüz yaşıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 fenn said: bingildak said: "tabii ki de canım eski sevgilinle istediğin gibi görüşebilirsin, hatta dışarda görüşmeyin evde vakit geçirin daha etkili olur, birbirinize doyar - hasret giderirsiniz" Arada içki ,peçete bel altına yastık servisini de yaparız diye cıvıtmanın devamını getireyim FTFY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 barbu said: abi ben de böyle aşık oluıp konu filan açmak istiyorum. resmen dümdüz yaşıyorum artık. amacım öyle kas yapmak filan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 fit görünsem yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 yağlarım kasa dönüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Seviyorsan git konuş bence doğru bir tavsiye.Ayy soğudum kızdan mmhhhmmm napsam tribi yerine ben o gün olanlara kızdım ya da böyle böyle hissettim diye açık açık konuşsana karı gibi tripleniyon, yazarken sinirlenmeye başladım amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Rerore said: amacım öyle kas yapmak filan değil senko said: fit görünsem yeter. Black-ice said: yağlarım kasa dönüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Gittim konustum ya. Onun kafasinda birkac soru isareti varmis (ben yurtdisina gidicem uzun sureli, onunla alakali) onlari soyledi. Ben de anlattim durumu guzel guzel. Gayet guzel ve medeni bir konusmaydi. Sonuc? Tabii ki sonuc "su an kafami toparlayamadim zamana birakalim". Sigh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar