Namessar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 GTA-V SLI setuplarda iki ekran kartini bagimsiz calistirabiliyor. ornegin 3gb vram lik 780gtx SLI var bende, 2 sene once alinmis ekran kartlari. 6gb VRAM olarak gordu ve ona gore grafik detayina izin verdi. hic bir takilmam da yok. skyrim gibi oyunlar ornegin iki ekran kartinin da vram ini ayni bufferla dolduruyor. ayni anda ayni isi iki ekran kartina yaptirip performans ya da goruntu kalitesi arttiriyorlar. 3gb vram li iki karti sli yaptiginizda tek 3gb lik vram bellek olarak kullanabiliyorsunuz. bunda oyle degil. 6gb vram mi gibi kullaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 oyuna giremiyoruz senin dediğine bak :| =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ben cirit atiyorum valla :P hatta karakteri pasife almayi unutmusum, kafama caktilar demin sniper ile :P once single player hikaye modunu bitireyim. ondan sonra donecegim online alemlere. hikaye modu daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 zaten hikaye modunu oynadıkça açılan şeyler varmış online da. karakteri pasife almak ney acep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Dworgian said: zaten hikaye modunu oynadıkça açılan şeyler varmış online da. karakteri pasife almak ney acep :D para veriyon 15 dk boyunca ne olduruluyon ne oldurebiliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 amaan vermem ben para mara. bankacıyım çok paragözüm. görev bitirince hemen bankaya atarım paramı alt f4 yapar giderim salkdjhsalkdjsalkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 para vermedim yahu pasife almak icin. menuden pasif modu aktif ettim sadece. verdim mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 para yok dakka da yok zaten. sallamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ben kendi sorunumun çözümünü buldum. https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203290098-gta-v-pc-does-not-start Aygıt yöneticisinden nvidiayı devre dışı bırakıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Aynen o pasif olayı nasıl oluyor ya öteki karaktere geçiyorum bi bakıyorum ayrı bir dünyaya gitmiş üstü başı değişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Istari said: ben kendi sorunumun çözümünü buldum. https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203290098-gta-v-pc-does-not-start Aygıt yöneticisinden nvidiayı devre dışı bırakıyoruz. valla ben onu yaptım ama olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 hata kodu alıyor musun? ben hiç hata almıyordum, sadece oyuna girmiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 yalnız böylede çok sıkıntılı oluyor, her defasında devre dışı bırak tekrar etkinleştir yapmak. yaptığım grafik ve çözünürlük ayarı ayarları sabit kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Red said: para yok dakka da yok zaten. sallamış http://gta.wikia.com/Passive_Mode This feature can be activated through the Interaction Menu, is free to activate. Entering Passive Mode originally cost $100, but since Title Update 1.07 the fee was waived so that "players could have more options with friends". As of Title Update 1.10, any player who kills a passive player who is not in a vehicle must now pay their hospital bills, and vice versa. degismis lan ne bileyim bide zamani hakketten uydurmusum. Uzun zaman oldu ps4'de oynadigimdan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Red said: para yok dakka da yok zaten. sallamış ha lan burda okudum http://www.ign.com/wikis/gta-5/Passive_Mode_%28GTA_Online%29 At any time after your first death, GTA Online offers the option to enable Passive Mode. Passive Mode makes your character immune to PvP firearm and melee damage in the open instance of your GTA Online world, and likewise prevents you from dealing damage to others. However, this only applies to when you are on foot. Be careful as you can also be damaged by others running over you in a car. Passive Mode costs $100 to activate and lasts 15 minutes. IGN sallamis ben sallamisim cok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Failed zlib call problemi yaşayan olursa çözümü: http://www.reddit.com/r/GTAVpc/comments/32k6ub/gta_v_failed_zlib_call_fix/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 PS4'te GTA V'in frame rate'i ne? 30 fps @ 1080P mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 1080p30, PC'de oynayınca aslında kiliti kaldırsalar rahat 50-60 çalışır diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 30 fps çok can sıkar ya. Hep böyle sanki donacakmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 gleoddyn said: Failed zlib call problemi yaşayan olursa çözümü: http://www.reddit.com/r/GTAVpc/comments/32k6ub/gta_v_failed_zlib_call_fix/ benim yasadigim problemin çözümü için adamlar bişey yazmis. Ben sadece ana klasordeki rpf leri kontrol etmistim kesin x64 un icindeki fln corruptti neyse artik gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 bu arada 30+ saattir yanıt yok supporttan "please make a ticket, we will help you" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 bu code2 error TR iplerini banlamışlarmı napmislar ne zaman düzelecek bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ticket ı olanlar düşünsün hahaayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 main problem solved. google dns çalışıyor mis gibi. online karakterim de gitmemiş oooh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar