Bright Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Kanuni said: evet bingildak laneti benide buldu lol. nvidia asus strix 980 geldi bugun taktim herseyi full full vsledim sehirde mutlu mesut giderken crashladi.. bir ayar sanirim dengeyi bozuyor onu bulmak lazim. grafiksel olarak baya gercekci oldu oyun ama :D hangi ayarda sorun var bilen varmi bir ara birisi nvidia panelden ayarladim demisti. Clean driver install'ı yap yapmadıysan: önceki driver'ı ve ekstralarını uninstall'ladıktan sonra safe mode'da DDU çalıştırıp son driver'ı yeniden kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Kanuni said: evet bingildak laneti benide buldu lol. nvidia asus strix 980 geldi bugun taktim herseyi full full vsledim sehirde mutlu mesut giderken crashladi.. bir ayar sanirim dengeyi bozuyor onu bulmak lazim. grafiksel olarak baya gercekci oldu oyun ama :D hangi ayarda sorun var bilen varmi bir ara birisi nvidia panelden ayarladim demisti. ne zaman crash yiyorsun? online'a gir veya story mode'da story ile ilgili şeyler interact etmeden dene bakalım crashliyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Dworgian said: bingildak a laf da etsen yardım da etsen oyunun bozuluyor arkadaş. banlayalım ltfn kendisini öncü kişiliğimden dolayı öldürecekseniz öldürün. problemleri daha oluşmadan görüp sizi uyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 akşam olsa, eve gitsem, önce dns olmadı vpn le denesem, oyun kurulsa. mutlu mesut kapatsam gitsem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Bright said: Kanuni said: evet bingildak laneti benide buldu lol. nvidia asus strix 980 geldi bugun taktim herseyi full full vsledim sehirde mutlu mesut giderken crashladi.. bir ayar sanirim dengeyi bozuyor onu bulmak lazim. grafiksel olarak baya gercekci oldu oyun ama :D hangi ayarda sorun var bilen varmi bir ara birisi nvidia panelden ayarladim demisti. Clean driver install'ı yap yapmadıysan: önceki driver'ı ve ekstralarını uninstall'ladıktan sonra safe mode'da DDU çalıştırıp son driver'ı yeniden kur. suymus sorunum takar takmaz karti oyuna girince afallamis sanirim ortam. reset attim alete, driver sildim yukledim, gorev yaptim baya baya bir sehri dolandim son surat, masallah sikintim yok su an. oyunda arkada acik windowed fullscreen su an bunu yaziyorum yavaslama yok pcde. arti kart saolsun oyundaki surus hissi hizlandi normal olarak. i5 2500k 8gb ram 560ti vardi simdi 980 var. sanki barajin kapaklari acilmis gibi oldu. thx axedice ve bingildak cok iyi bir upgrade oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 oyunu steam'den şimdi indirdim. steam'de oynaya basıyorum, hiçbir şey olmuyor. oyuna girmiyor. bunun çözümü ne? windows kullanıcı adının yol açtığı problemi bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 tihihihi online da bir elemana pusu kurdum :D silah dukkanindan cikar cikmaz siktim kafasina :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 mouse la oynamak nası ? fark yaratıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 arkadaş, bir soru sorduk kimse iplememiş. kalbimi kırdınız. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ben ps3 de oynamisim en basitinden arabayla giderken silahla ates edip hedefi tutturmak bir cileydi benim icin. beceri aliskanlik neysem ney iste. mouse bambaska acikcasi. ben daha rahatim ama kontrollerlada oynanir yani. bu arada ps4 - ps3 controlleri inputmapper ile kablo veya bluetooth ile pc ye tanitip oynayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Istari said: oyunu steam'den şimdi indirdim. steam'de oynaya basıyorum, hiçbir şey olmuyor. oyuna girmiyor. bunun çözümü ne? windows kullanıcı adının yol açtığı problemi bu mu? benim bu proplemi yaşayan arkadaşım format attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Istari said: arkadaş, bir soru sorduk kimse iplememiş. kalbimi kırdınız. (td) steamde degil benim oyun bilmiyorum. bir aralar vpn vs konusuluyordu arka sayfalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 indirdim laptopa pc ye aldım basıyorum basıyorum bir şey olmuyor :) launcher dan küçük bir indirip üzerine atayım bakalım, yoksa cinnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 http://i44.tinypic.com/24b701t.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 dreagloth said: indirdim laptopa pc ye aldım basıyorum basıyorum bir şey olmuyor :) launcher dan küçük bir indirip üzerine atayım bakalım, yoksa cinnet abi vpn ya da google dns fln dene bakalım ne olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ben oyuna niye giremiyorum arkadaş? hata filan da almıyorum, hata alsam ona göre çözüm arayacağım da öyle mal mal ekrana bakıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 istari ile aynı olabilir sorunumuz, tekrar atıyorum şimdi ilk kurulanın üzerine, gogle dns zaten varda, vpn le de deneyeyim olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 xlaidehlevar said: kami said: nereden alabiliyoruz en ucuza şuan :/ allahsız steam 180 tl çekiyor :X anasını satayım ilk geldiğinde god tier gaben di şimdi allahsız.. görende ekmeğe zam yaptılar sanacak. abartmayın bu kadar ilk zamanlardaki steamle şimdiki steam bir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 dns 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yapınca girdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 oyun resmen fakirlere oynatmıyor kendini gerek kendi fiyatı gerek sistem gereksinimleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 steam 3-5 amatör eğlendiren oyun dışında zaten diğer her yerden iyi fiyat çekiyo ki. ne bu gözyaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ben girdim siz derdinize yanın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Revangelis said: dns 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yapınca girdim ben ben de 2 gündür bu dns ile vpn'siz sorunsuz oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 dreagloth said: istari ile aynı olabilir sorunumuz, tekrar atıyorum şimdi ilk kurulanın üzerine, gogle dns zaten varda, vpn le de deneyeyim olmazsa çözüm bulursan bir zahmet bana da haber ver. böyle orjinal sorunlar hep bana denk gelir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Revangelis said: dns 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yapınca girdim ben Dün akşam ben de aynı şekilde girebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar