Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:

evet bingildak laneti benide buldu lol.

nvidia asus strix 980 geldi bugun taktim herseyi full full vsledim sehirde mutlu mesut giderken crashladi.. bir ayar sanirim dengeyi bozuyor onu bulmak lazim.

grafiksel olarak baya gercekci oldu oyun ama :D

hangi ayarda sorun var bilen varmi bir ara birisi nvidia panelden ayarladim demisti.

Clean driver install'ı yap yapmadıysan: önceki driver'ı ve ekstralarını uninstall'ladıktan sonra safe mode'da DDU çalıştırıp son driver'ı yeniden kur.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

nvidia asus strix 980 geldi bugun taktim herseyi full full vsledim sehirde mutlu mesut giderken crashladi.. bir ayar sanirim dengeyi bozuyor onu bulmak lazim.

hangi ayarda sorun var bilen varmi bir ara birisi nvidia panelden ayarladim demisti.

ne zaman crash yiyorsun? online'a gir veya story mode'da story ile ilgili şeyler interact etmeden dene bakalım crashliyecek mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

Kanuni said:

Clean driver install'ı yap yapmadıysan: önceki driver'ı ve ekstralarını uninstall'ladıktan sonra safe mode'da DDU çalıştırıp son driver'ı yeniden kur.

suymus sorunum takar takmaz karti oyuna girince afallamis sanirim ortam. reset attim alete, driver sildim yukledim, gorev yaptim baya baya bir sehri dolandim son surat, masallah sikintim yok su an. oyunda arkada acik windowed fullscreen su an bunu yaziyorum yavaslama yok pcde. arti kart saolsun oyundaki surus hissi hizlandi normal olarak.

i5 2500k
8gb ram
560ti vardi simdi 980 var.

sanki barajin kapaklari acilmis gibi oldu. thx axedice ve bingildak cok iyi bir upgrade oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ps3 de oynamisim en basitinden arabayla giderken silahla ates edip hedefi tutturmak bir cileydi benim icin. beceri aliskanlik neysem ney iste.

mouse bambaska acikcasi. ben daha rahatim ama kontrollerlada oynanir yani.

bu arada ps4 - ps3 controlleri inputmapper ile kablo veya bluetooth ile pc ye tanitip oynayabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

xlaidehlevar said:

kami said:

nereden alabiliyoruz en ucuza şuan :/

allahsız steam 180 tl çekiyor :X

anasını satayım ilk geldiğinde god tier gaben di şimdi allahsız.. görende ekmeğe zam yaptılar sanacak. abartmayın bu kadar

ilk zamanlardaki steamle şimdiki steam bir mi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...