bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 oyunun bende yaşadığı kafaları anlamadım ya online'a giriyorsun hiç sorun yok story mode'da cruise yapıyorsun hiç sorun yok ne zaman ki mission/side mission ile interaction yaptın, bir close-up girdi 2-10 dk sonra oyun crashliyor support tabii ki geri dönmedi yaklaşık 12 saattir. forumlarda hiçbir şeyin paylaşımına izin verilmiyor. yüzlerce post var bu ve benzeri sorunlarla ilgili, hiçbir patch çıkmıyor. sahibine bağışlıyorum direkt. sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Ben allahtan 60gb dosyayı dün yedeklemiştim. Bağlanabilsem 50 + 350 çekip giricem Ama bu arada umarım preorder param patlamaz storyline da :/ Oyun öyle saçma errorlarla dolu ki, giremememi direk bugün yüklediğim nvidia driver a fln bağladım kafamda :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 find a crew member game kullanip patiden birinin yanina girebilen var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ben ona basarak oyuna girdim ama lobby'de kimler var bakmadım valla almanlar konuşuyordu cır cır türk aksanlı biri "you guys wanna play heist" fln diyordu asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bingildak said: ben ona basarak oyuna girdim ama lobby'de kimler var bakmadım valla almanlar konuşuyordu cır cır türk aksanlı biri "you guys wanna play heist" fln diyordu asdasd sen benim oyuna girdin sonra ciktin sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Hala (code 2) hatası alıyorum. Naptınız da TR'yi bloklattınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Dworgian said: hangi programı öneriosunuz? hotspot sapıtıo bir süre kullanınca fln Cyberghost indirimi devam ediyorsa ona bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 2 saat önce cayır cayır çalışan oyun şimdi social club loading'te kalıyor. Ne yapıyorduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Çünkü Türkiye'den girilmiyor. Can sıkıcı bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 2 dakika evvel girdim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Google DNS'e geçtim. Düzeldi launcher. Giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Google DNS oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ShadowFax said: Google DNS'e geçtim. Düzeldi launcher. Giriyor. Launcher giriyor ama oyuna girmiyor bende DNS değiştirdikten sonra. Loading story mode da bekliyor. Böyle bir sorun sende de var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 df said: kendi radyo kanalımızı/kanallarımızı yapabiliyor muyuz? - Bilgisayarınızda Belgeler klasörüne girin, - Oradan sırasıyla Rockstar Games, GTA V, User Music yolunu izleyin, - Karşınıza çıkan boş klasöre kullanmak istediğiniz parçaları kopyalayın, - Oyunu açın, - Ayarlardan 'Audio' kısmına gelip radyoyu 'Self Radio' olarak seçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Certhas said: ShadowFax said: Google DNS'e geçtim. Düzeldi launcher. Giriyor. Launcher giriyor ama oyuna girmiyor bende DNS değiştirdikten sonra. Loading story mode da bekliyor. Böyle bir sorun sende de var mı? Yok, bir problem olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 jonq said: Hala (code 2) hatası alıyorum. Naptınız da TR'yi bloklattınız. code2 vpn ile asiliyor. ayrica download etmeye calisan varsa o da vpn le hizlaniyor. bariz bir sekilde ya telekom bir halt yedi genel bandwidth i korumak icin, ya da rockstar gostere gostere turkiye ye ayirdigi kaynagin fisini cekiyor arada, baska ulkelere peskes cekmek icin. vpn germany ile catir catir oynuyorum ben online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Certhas said: Google DNS oldu. google dns telekom tarafindan hijacked hala. gercekten yurt disi cikis degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 olmamış zaten hala giremedim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 patinin telekomla imtihani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Story Mode dan Online a atlıyorum oradan geri Story Mode a geçiyorum mmhhmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 LathspeLL,Lord_Argos eyw bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Ben ticket açtım "tr dan girişlerde sorun var, dün oynadık napıosunuz abi" kıvamında Bugün de 1 aylık pia alayım bari ne yapayım arkadaş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 "oyunu oynayamıyorum" öncelikli teknik ticket'a an itibariyle 24 saattir yanıt verilmedi, dün sildim zaten oyunu. allahtan nuveem'den almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Master Race e büyük ayıp şu yapılan yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Master countrysiz master race olmuyormus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar