Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

abi süper olay olmuş lan
resmi retailerlardan birinden öğrendiğim kadarıyla; bu Nuuvem (nuuvem de resmi retailer) vpn vs. yöntemlere gerekli önlemleri almamış (bunu zaten biliyoruz gidip aldık rahatça sdf), işlerine geldiği için bu kadar rahat bırakmış. bunun sonucunda steam'in 50m$ olarak öngördüğü gta cirosu 10m$'e kadar inmiş. steam de bunun üzerine nöörüyonuz lan çekmiş ve bunun üzerine retailerların çoğuna bir süreliğine key vermeyi bırakmış rockstar. nuuvem'de satışların daha 22 saat indirim devam edecek diye gösterilirken bıçak gibi kesilmesinin sebebi de key bitmesi değil buymuş. nuuvem'in başı da güzel belaya girebilir ama hayvan gibi para kaldırdılar ehuhe
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

steam'ın TR pazarı umurundaysa çok iyi olmuştur. yanlış fiyatlandırmanın sonuç vermediğini görsünler. boy eymesinler arala.

abi o kadar pahalıya satmaya çalıştılar ki ben bile vpn'den korkan/taksit isteyen yurdum insanına 40'tan fazla key sattım sdfkj. neyse monitör alacaktım zaten iyi fırsat oldu.

tr'de başka resmi retailerlar var, 140'a çekmişti onlar da fiyatı mesela. bildiğimiz türk kafası bile steam kadar acımasız olamadı adam beni ucuza satıyorum diye tehdit etti hatta ehuehue.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Dworgian said:

biri bana;

2) high-end evler arasında fiyatın ne fark ettiğini

Millet konsolda bitireli 2 sene oluyor şu soruyu şimdi görmek tebessüm ettirdi.

Herneyse, 25 milyon dolar + 3 garaj dolusu araba (1 garaj full klasik arabalar), marquis, luxor, buzzard, rhino, hydra, lan yapıcak bişi kalmadı

abi şu bold yorum bayağı gereksiz yannız yahu?

konsolu olmayan pc kullanıcısı olarak ille google lamak mı lazım :)

italic olan yer de böbürlenmeden ibaret. yani soruma cevap vermeden konsolfanboi lik yapmaya gelmişsin aferin =)
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

axedice said:

Nuveem olayı kötü patlamış ya haftasonu alırım diyordum =/ Bide neogaftan önce haberimiz oluyor, derin pati sdf

Ve konsolcu butthurtü bitemiyor topikte

http://i.imgur.com/Gt3fqu8.gif

nuveem patladı mı? vpn falan yapsak yemiyo mu :(

nuuvem'in kendisi patladı direkt abi key yok sitede rockstar supportu kesti.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...