bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 lanetim hepinizin üzerinde torrent'tan 60 gb çekiyor şu an iş yerinde dasasd hele bir çalışmasın, zehir gibi yayılacam damarlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 abi süper olay olmuş lan resmi retailerlardan birinden öğrendiğim kadarıyla; bu Nuuvem (nuuvem de resmi retailer) vpn vs. yöntemlere gerekli önlemleri almamış (bunu zaten biliyoruz gidip aldık rahatça sdf), işlerine geldiği için bu kadar rahat bırakmış. bunun sonucunda steam'in 50m$ olarak öngördüğü gta cirosu 10m$'e kadar inmiş. steam de bunun üzerine nöörüyonuz lan çekmiş ve bunun üzerine retailerların çoğuna bir süreliğine key vermeyi bırakmış rockstar. nuuvem'de satışların daha 22 saat indirim devam edecek diye gösterilirken bıçak gibi kesilmesinin sebebi de key bitmesi değil buymuş. nuuvem'in başı da güzel belaya girebilir ama hayvan gibi para kaldırdılar ehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 steam'ın TR pazarı umurundaysa çok iyi olmuştur. yanlış fiyatlandırmanın sonuç vermediğini görsünler. boyun eymesinler arala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Dworgian said: biri bana; 2) high-end evler arasında fiyatın ne fark ettiğini Millet konsolda bitireli 2 sene oluyor şu soruyu şimdi görmek tebessüm ettirdi. Herneyse, 25 milyon dolar + 3 garaj dolusu araba (1 garaj full klasik arabalar), marquis, luxor, buzzard, rhino, hydra, lan yapıcak bişi kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Şimdi steami açınca yazı geldi . 3 seçeneğiniz var biri refund almak diye , e o refundı nasıl alabileceğimizide yazsaymış paşam keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 neden ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bingildak said: steam'ın TR pazarı umurundaysa çok iyi olmuştur. yanlış fiyatlandırmanın sonuç vermediğini görsünler. boy eymesinler arala. abi o kadar pahalıya satmaya çalıştılar ki ben bile vpn'den korkan/taksit isteyen yurdum insanına 40'tan fazla key sattım sdfkj. neyse monitör alacaktım zaten iyi fırsat oldu. tr'de başka resmi retailerlar var, 140'a çekmişti onlar da fiyatı mesela. bildiğimiz türk kafası bile steam kadar acımasız olamadı adam beni ucuza satıyorum diye tehdit etti hatta ehuehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Lord_Argos said: Dworgian said: biri bana; 2) high-end evler arasında fiyatın ne fark ettiğini Millet konsolda bitireli 2 sene oluyor şu soruyu şimdi görmek tebessüm ettirdi. Herneyse, 25 milyon dolar + 3 garaj dolusu araba (1 garaj full klasik arabalar), marquis, luxor, buzzard, rhino, hydra, lan yapıcak bişi kalmadı abi şu bold yorum bayağı gereksiz yannız yahu? konsolu olmayan pc kullanıcısı olarak ille google lamak mı lazım :) italic olan yer de böbürlenmeden ibaret. yani soruma cevap vermeden konsolfanboi lik yapmaya gelmişsin aferin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ben de dikkat cekecektim. Alıntıyla cevap niteliğinde bir şey yok asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 tek fark fakirlik işte git 1story gettoda femnaziyle yaşa franklin ol sene 2015 gerçi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ahahahha şimdi oyuna iade aldım , fakat steam wallet oldu sana 179 tl , kaldı orda :D parayı geri banka hesabıma atamıyom emenike :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Nuveem olayı kötü patlamış ya haftasonu alırım diyordum =/ Bide neogaftan önce haberimiz oluyor, derin pati sdf Ve konsolcu butthurtü bitemiyor topikte http://i.imgur.com/Gt3fqu8.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Mithat said: ahahahha şimdi oyuna iade aldım , fakat steam wallet oldu sana 179 tl , kaldı orda :D parayı geri banka hesabıma atamıyom emenike :D nereden aldın, ne seçeneği çıktı, ne kadar vermiştin 179 TL refund etti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 @axedice: beni tehdit edip ayarı yiyince geri basan retailer söyledi ya eheuh 1000'den fazla siparişi havada kalmış onun da böyle olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 axedice said: Nuveem olayı kötü patlamış ya haftasonu alırım diyordum =/ Bide neogaftan önce haberimiz oluyor, derin pati sdf Ve konsolcu butthurtü bitemiyor topikte http://i.imgur.com/Gt3fqu8.gif nuveem patladı mı? vpn falan yapsak yemiyo mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 konsol oyunu oynayan adamlarin itin gotune sokuldugu forumda adam da 2 yillik oyunu yeni oynayanlar ile eglenmis iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 mokoko said: axedice said: Nuveem olayı kötü patlamış ya haftasonu alırım diyordum =/ Bide neogaftan önce haberimiz oluyor, derin pati sdf Ve konsolcu butthurtü bitemiyor topikte http://i.imgur.com/Gt3fqu8.gif nuveem patladı mı? vpn falan yapsak yemiyo mu :( nuuvem'in kendisi patladı direkt abi key yok sitede rockstar supportu kesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 yapma ya o neymiş abi öle adamlar alın terletiyle oyun satıyolar. fena üzdü bu haber valla :( şimdi herkes basar zamı fiyatlara :((( dl ederken sorun oluyo falan diye haftasonu alırım diyodum içimde patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 son keyim 10 dk önce gitti abi bilsem sana verirdim 90'a falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 abi sıkıntılar geçince alırım diye bekliyodum nuuvemden off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 hayır madem alacaksın, al dursun illa hemen indirmen mi gerekio lksajdlksaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 akşam ben birinize satabilirim yeniden çektiğim halinde aynı problemi yaşarsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 o keyden kimseye hayır gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 hayrını şerrini ben bilmem valla ahsduıasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bingildak, abi istiosan bi hdd yolla kargoyla, çeker dosyaları sana yollarım. ist te olsam zaten çeker elden teslim ederdim fln valla üzüldüm çektiğin işkenceye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar