Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

bir şey sorucam ben böyle durdur başlat durdur başlat yardırıyorum ama yeni rpf dosyası oluşmuyor. download şu an 45 gb görünüyor, rpf dosyaları 37 gb. fakat oyun klasörü 45 gb. endişelenmem gereken bir durum yoktur di mi? downloader'ı tamamen kapatıp, tekrar açtığımda da en son kaldığı yerden devam ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

BioHazarD said:

oh 80 liraya aldim mis gibi nuveemden sdf
da oyunu indirmeyi birak launcher bile inmiyor sdf

Dnsten o

yurtdisindayim abi :P

S-H said:

BioHazarD said:

oh 80 liraya aldim mis gibi nuveemden sdf
da oyunu indirmeyi birak launcher bile inmiyor sdf

siteyi ingilizceye çevirmenin bi yolu var mı ?

google translate addonunu kullandim ben

edit:
torrent falan da hizlanmadi bi turlu, launcher da dandik.
surdaki megadownloader programiyla indiriyorum megadan ama onda da hizlar 5ten baslayip 1-2lere dustu. normalde ~50mb/s ile indiriyo olmam lazim sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

pause-resume yapınca full speed gidiyor birkaç dk. sabah falan 15-20 dk gidiyordu, işteyken teamviewerla arada sırada yapıyordum ama artık çok daha hızlı düşüyor hızı.

bu arada yeni başladıysanız hiç launcher'a girmeyin, normal download ile bitmez yani. ortalama 20 kbps ile fln geliyor asdasd. torrent çekin.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak senin baglandigin serverlarda falan bi problem var sanirim

basindan beri launcherla cektim hep tam hizda devam etti. aralarda isim oldugunda pause ettim 20-30 kere falan. sorunsuz devam etti hep.

bi de nuuvem'de translator kullanmak gerekli degil zaten 3-4 tane kutu var hepsinin ne oldugu belli yahu :)
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

bingildak senin baglandigin serverlarda falan bi problem var sanirim

basindan beri launcherla cektim hep tam hizda devam etti. aralarda isim oldugunda pause ettim 20-30 kere falan. sorunsuz devam etti hep.

bi de nuuvem'de translator kullanmak gerekli degil zaten 3-4 tane kutu var hepsinin ne oldugu belli yahu :)

kaçla dl ediyorsun abi? bu arada bütün internet ağlıyor download hızından. server seçimi falan yapmıyorsun ki kendi atıyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:

Namessar said:

Seru said:

namessar bi 4k 60 fps glorius master race ss'leri görsek diyorum. bi içimiz ısınsın canına yandığım.

monitor 2k benim malesef.

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bd802104&categoryId=3002879&sku=BD802104&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.urun.pla&gclid=CKrOwLDW9cQCFW7KtAodBQQA-g

ya sundan cok istiyorumda cok pahali meret

konudan cok sapmayalim ama kampanyadan almistim. o yazanlardan cok daha ucuza.

yeni seriler gelecek, gysnc yuzunden bu kadar pahali. daha budget modellere de gysnc destegi yolda. bunun fiyat bir iki aya inecektir.

ayrica modelin ciddi bazi uretim hatalari var. alirken bilmiyordum. bende henuz bir sey olmadi ama text blur den gysnc sorunlarina tonla problem raporlamis internette millet. kumar oynamaya gerek yok. biraz daha otursun beklemek lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...