Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 banka önü boks keyfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 alla alla ghost mouse her şeyi kaydediyor fakat launcher üzerindeki butona tıklamayı kaydetmiyor. başka yerdekini kaydediyor. dafuq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 BioHazarD said: oh 80 liraya aldim mis gibi nuveemden sdf da oyunu indirmeyi birak launcher bile inmiyor sdf Dnsten o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 BioHazarD said: oh 80 liraya aldim mis gibi nuveemden sdf da oyunu indirmeyi birak launcher bile inmiyor sdf siteyi ingilizceye çevirmenin bi yolu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 google translate site içi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bir şey sorucam ben böyle durdur başlat durdur başlat yardırıyorum ama yeni rpf dosyası oluşmuyor. download şu an 45 gb görünüyor, rpf dosyaları 37 gb. fakat oyun klasörü 45 gb. endişelenmem gereken bir durum yoktur di mi? downloader'ı tamamen kapatıp, tekrar açtığımda da en son kaldığı yerden devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ya abi hizli gelsin diye nitro actim 700kb ile geliyor bu ne bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 1.6kb ile iniyor ya napsterdan günde 1 tane mp3 indirdiğim gunleri hatırladım. saka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 zipzip said: BioHazarD said: oh 80 liraya aldim mis gibi nuveemden sdf da oyunu indirmeyi birak launcher bile inmiyor sdf Dnsten o yurtdisindayim abi :P S-H said: BioHazarD said: oh 80 liraya aldim mis gibi nuveemden sdf da oyunu indirmeyi birak launcher bile inmiyor sdf siteyi ingilizceye çevirmenin bi yolu var mı ? google translate addonunu kullandim ben edit: torrent falan da hizlanmadi bi turlu, launcher da dandik. surdaki megadownloader programiyla indiriyorum megadan ama onda da hizlar 5ten baslayip 1-2lere dustu. normalde ~50mb/s ile indiriyo olmam lazim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 pause-resume yapınca full speed gidiyor birkaç dk. sabah falan 15-20 dk gidiyordu, işteyken teamviewerla arada sırada yapıyordum ama artık çok daha hızlı düşüyor hızı. bu arada yeni başladıysanız hiç launcher'a girmeyin, normal download ile bitmez yani. ortalama 20 kbps ile fln geliyor asdasd. torrent çekin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Cidden Rockstar'ı kutluyorum. Acaip optimize oyun. 1-2 tweak sonrası kusursuz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bingildak senin baglandigin serverlarda falan bi problem var sanirim basindan beri launcherla cektim hep tam hizda devam etti. aralarda isim oldugunda pause ettim 20-30 kere falan. sorunsuz devam etti hep. bi de nuuvem'de translator kullanmak gerekli degil zaten 3-4 tane kutu var hepsinin ne oldugu belli yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 BioHazarD said: comodo dnse geçtim düzeldi, bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 DoruK said: bingildak senin baglandigin serverlarda falan bi problem var sanirim basindan beri launcherla cektim hep tam hizda devam etti. aralarda isim oldugunda pause ettim 20-30 kere falan. sorunsuz devam etti hep. bi de nuuvem'de translator kullanmak gerekli degil zaten 3-4 tane kutu var hepsinin ne oldugu belli yahu :) kaçla dl ediyorsun abi? bu arada bütün internet ağlıyor download hızından. server seçimi falan yapmıyorsun ki kendi atıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 abi bende hata veriyor direkt launcher stopped working diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 launcher stopped a çözüm var mı ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ben de ona bakmaya gelmiştim her kafadan bi ses çıkıyor nette :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 http://www.pcgamer.com/if-you-cant-install-or-play-gta-5-right-now-this-might-be-why/ sunu deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Steam peak 300.000 kisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 launcher çökenler aygıt yöneticisinden nvidiayı devre dışı bırakıp öyle açsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 PATİCİK CREW Girmeyen girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 SenariouS said: Namessar said: Seru said: namessar bi 4k 60 fps glorius master race ss'leri görsek diyorum. bi içimiz ısınsın canına yandığım. monitor 2k benim malesef. http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bd802104&categoryId=3002879&sku=BD802104&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.urun.pla&gclid=CKrOwLDW9cQCFW7KtAodBQQA-g ya sundan cok istiyorumda cok pahali meret konudan cok sapmayalim ama kampanyadan almistim. o yazanlardan cok daha ucuza. yeni seriler gelecek, gysnc yuzunden bu kadar pahali. daha budget modellere de gysnc destegi yolda. bunun fiyat bir iki aya inecektir. ayrica modelin ciddi bazi uretim hatalari var. alirken bilmiyordum. bende henuz bir sey olmadi ama text blur den gysnc sorunlarina tonla problem raporlamis internette millet. kumar oynamaya gerek yok. biraz daha otursun beklemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 LathspeLL said: PATİCİK CREW Girmeyen girsin. EKLER MİSİN CNM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 request attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 yok abi local account açtım windowsta nolax karakterlerde uygun genede launcher açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar