Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

Sabahlamayalı baya olmuştu. O kadar bekledik bir şeyler yazalım bari. Gece 2 gibi girebildim oyuna, tabi sunuculara bağlanmak mümkün değil, story modda başladım. Sunuculara ancak saat 5 gibi bağlanabildim. 2 team deathmatch, 1 motorsiklet yarışı yaptım. FPS, bağlantı ve benzeri sıkıntı yoktu, gerçi sabah 5, bakalım bu akşam ne olacak.
Yarış iyi gitti de deathmatchlerde aldılar aşağı hemen. 2 round, ikisinde de birilerine şarjör boşalttım öldüremedim, ben iki kurşunda gittim. Karakteri yaratırken sağlık, silahlara falan az puan verince böyle oluyor demekki, tabancayla, başka silah yoktu zaten henüz.
Nedense kim konuşursa, her cümlesinde mutlaka "nigger" veya "mthrfck.." geçiyordu. Bilmiyorum millet kendini oyuna fazla kaptırmış gibi, bir iki kişi olur da herkes bu kadar karaktere uyum sağlamaz herhalde, roleplay yapmıyoruz sonuçta.
Bir de yolda biri sizi gördü mü direk bana yan baktı diye ateş açıyor. Sürekli ölüm mesajları geçti durdu oyun boyunca. Bir ara biri beni helikopterle kovalıyordu, nasıl kaçtığımı ben de anlamadım. Diğer yandan bir an önce garaj almak önemli. Helikopterden kaçtım ama bir yerde biri otomatik ile bir taradı, direği öptüm. Araba en ucuzlardan, yine de 1000$ tamir masrafı çıktı, o kadar upgrade yapıp uğraşıyorsun, vahşi batıda çok paran yoksa arabayı garaja alman lazım. Ev alabilmek için de lvl5 olmak gerekiyor.
Neyse ilk birkaç saati ölmeden atlattım (deathmatch hariç), bakalım akşam ne olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

son 50mblık update olayında olay şuymuş lol dedirtti düzeltirler hemen umarım https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/204772198-How-to-Fix-Problems-Installing-or-Playing-GTAV-PC-On-Windows-User-Accounts-Containing-Certain-Characters

hani benim account namein karakterleri için bir sıkıntı yok yine de yapmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

dl patladı ya 3gb'dan sonra

20 kbps lelel

eğer dl tamamen patlarsa, dosya silme ve sonradan yükleme yöntemini kullanabilirsin.

yani?

1kb lık bir part dosyası o an yüklemeye çalıştığı dosya x64q.vsvs neyse işte mesela o adda bir normal dosya, bir part bir de hash dosyası oluyor.

sen part ve hash i siliosun, oyun o sorunlu dosyayı yüklediğini sanıp diğerlerine geçiyor. en son herşeyi yükledim dediği zaman o sorunlu olan dosyayı tamamen silip client ı yeniden açıosun, sadece o dosyayı çekiyor ve işlem tamam

kafa karışmadı işalla?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...