df Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 tek kartlı sistemde amd beta driveri deneyen oldu mu? bi artısı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 DL'de insanlar ne problem yaşadı bilmiyorum ama 6mbps geliyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Sabahlamayalı baya olmuştu. O kadar bekledik bir şeyler yazalım bari. Gece 2 gibi girebildim oyuna, tabi sunuculara bağlanmak mümkün değil, story modda başladım. Sunuculara ancak saat 5 gibi bağlanabildim. 2 team deathmatch, 1 motorsiklet yarışı yaptım. FPS, bağlantı ve benzeri sıkıntı yoktu, gerçi sabah 5, bakalım bu akşam ne olacak. Yarış iyi gitti de deathmatchlerde aldılar aşağı hemen. 2 round, ikisinde de birilerine şarjör boşalttım öldüremedim, ben iki kurşunda gittim. Karakteri yaratırken sağlık, silahlara falan az puan verince böyle oluyor demekki, tabancayla, başka silah yoktu zaten henüz. Nedense kim konuşursa, her cümlesinde mutlaka "nigger" veya "mthrfck.." geçiyordu. Bilmiyorum millet kendini oyuna fazla kaptırmış gibi, bir iki kişi olur da herkes bu kadar karaktere uyum sağlamaz herhalde, roleplay yapmıyoruz sonuçta. Bir de yolda biri sizi gördü mü direk bana yan baktı diye ateş açıyor. Sürekli ölüm mesajları geçti durdu oyun boyunca. Bir ara biri beni helikopterle kovalıyordu, nasıl kaçtığımı ben de anlamadım. Diğer yandan bir an önce garaj almak önemli. Helikopterden kaçtım ama bir yerde biri otomatik ile bir taradı, direği öptüm. Araba en ucuzlardan, yine de 1000$ tamir masrafı çıktı, o kadar upgrade yapıp uğraşıyorsun, vahşi batıda çok paran yoksa arabayı garaja alman lazım. Ev alabilmek için de lvl5 olmak gerekiyor. Neyse ilk birkaç saati ölmeden atlattım (deathmatch hariç), bakalım akşam ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 adamlar GTA 5 için özel driver çıkarttı bir zahmet yükleyin. ben nvidia için demiştim, amd mı kaldı ya 2015 yılında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 df said: tek kartlı sistemde amd beta driveri deneyen oldu mu? bi artısı var mı? beklerim diyorsan akşam gelince denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ben de akşama denerim eve gidince de merak ediyorum şimdi ofiste =) baktım crossfire profile yazmışlar sadece detaylı bir şey yazmamışlar. tek kartta etkisi çok olmayabilir o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 şu update olayı patlamazsa gece oyuna akayım heyecan yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 nuveem'den alanlarda bir sorun var mi nasil durumlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 son 50mblık update olayında olay şuymuş lol dedirtti düzeltirler hemen umarım https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/204772198-How-to-Fix-Problems-Installing-or-Playing-GTAV-PC-On-Windows-User-Accounts-Containing-Certain-Characters hani benim account namein karakterleri için bir sıkıntı yok yine de yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 BioHazarD said: nuveem'den alanlarda bir sorun var mi nasil durumlar? holayla aldım keyi rockstar socialda aktive ettim sorun yok, ingilizce indiriyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 guzel, ben de aksama alayim ordan. steamde 60 euro, kutulu 47 euro, nuveem'den 28 euroya denk geliyo, mis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 dl patladı ya 3gb'dan sonra 20 kbps lelel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 o yüzden kutulu gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 arala sikseler o parayı vermem afedersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 shopto falan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 mokoko said: pattisliborek said: 8giga ram 970m olan laptop cayır cayır oynatıyor fullde. monster <3 bende alıcam galiba ya. ama şu download suresi acayip düşündürüyo. kutulu mu alsam acaba? Fiber ile aktı gitti benim download. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Old but gold http://i.imgur.com/8XB84NV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bu DL bir daha hızlanıyor mu 30 kbps'lere düştükten sonra yoksa bir şeyler mi yapmak gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bingildak said: dl patladı ya 3gb'dan sonra 20 kbps lelel eğer dl tamamen patlarsa, dosya silme ve sonradan yükleme yöntemini kullanabilirsin. yani? 1kb lık bir part dosyası o an yüklemeye çalıştığı dosya x64q.vsvs neyse işte mesela o adda bir normal dosya, bir part bir de hash dosyası oluyor. sen part ve hash i siliosun, oyun o sorunlu dosyayı yüklediğini sanıp diğerlerine geçiyor. en son herşeyi yükledim dediği zaman o sorunlu olan dosyayı tamamen silip client ı yeniden açıosun, sadece o dosyayı çekiyor ve işlem tamam kafa karışmadı işalla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Ben torrentten çekiyom şimdi çünkü launcher olacak gibi değil. Hem yavaş hem kopuyor hem arkanı dönünce retry ekranı çıkarıyor. Torrentle 2.1 mb hızla iniyo şu an gece 3te falan açtıydım. %80'e geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 hiçbi şey anlamadım ya, pause-resume dedim yine 4mbps 'e çıktı, arada böyle gazlarım olmadı, hiç uğraşamam partmış dosyaymış, öyle hevesli değildim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 axedice said: Old but gold http://i.imgur.com/8XB84NV.jpg neresi old daha 2 gün önce oynamaya başladı master race lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 BioHazarD said: guzel, ben de aksama alayim ordan. steamde 60 euro, kutulu 47 euro, nuveem'den 28 euroya denk geliyo, mis :D steamde 40dolar bende. oynamasam da alirim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Mmmmhhh master race i çekemeyenler bir bir dökülüyor http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/masterrace2_zps1bc052ff.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 iyiymis ya, euro kullanmayan avrupa ulkesinde yasamak zor online alisveris icin sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar