Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 df said: o torrent sana torpil geçmiş ya. bana ortalama 400kb/sn verdi ama onla devam ettim. 3 gün vardı başlarken diye. şimdi %80. akşama iner artık =) abi en son 15k leecher, 7k mi ne seeder vardı , 400kb ile indirmen için ya bağlantının çok kötü yada sürekli 5-10kb/s ile upload eden seeder/leecherlara bağlanmış olman gerekiyor ki o da imkansız sanırım.Ha bu arada maximum peer connection number gibi bir ayar olması lazım onu 250 civarı birşeye set edersen full hızda indirebilirsin,defaultu 50 falan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 edit: ben bu 1kb lik dosyayı sildim falan bu yukardaki reddit linkindeki dosya boyutlarından genelde benimkiler daha büyük ama download bitmiş. ekranda bu var, endişelenmeme gerek birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Geri sayiyo iste cikacagi tarihe kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Launcher güven vermiyor. Launch date gelince bozuk derse hos olmaz Redditde md5ler vardı. Kontrol edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 md5 leri kontrol ettim sikintim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Steamsiz, sorunsuz indirdim de o kadar çok sorun yazan var ki tırsmaya başladım çalışmayacak diye.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 bu dosyalar inmediğinde de placeholder olarak yer kaplıyor ya, doğru inerlerse md5 leri tutar değil mi? çünkü ben de md5 kontrolü yapıp bırakanlardan olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Xenus said: Seru said: Xenus said: ne var ki oyunda dediğin oyun gta abi lol http://www.esrb.org/ratings/synopsis.jsp?Certificate=33073 o esrb, çin'de geçmez o. şeriat ülkesinde isveç hukuku geçmez gibisinden birşey olmuş bu. adamlarda facebook ve youtube kapalı lol milliyetçi adamlar kendi ürünlerini kullanıyorlar o yüzden kapalı. anlayamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Dark_Soul said: df said: o torrent sana torpil geçmiş ya. bana ortalama 400kb/sn verdi ama onla devam ettim. 3 gün vardı başlarken diye. şimdi %80. akşama iner artık =) abi en son 15k leecher, 7k mi ne seeder vardı , 400kb ile indirmen için ya bağlantının çok kötü yada sürekli 5-10kb/s ile upload eden seeder/leecherlara bağlanmış olman gerekiyor ki o da imkansız sanırım.Ha bu arada maximum peer connection number gibi bir ayar olması lazım onu 250 civarı birşeye set edersen full hızda indirebilirsin,defaultu 50 falan sanırım. 50'ymiş evet 200 yaptım şimdi bakalım değişecek mi. normalde torrentte 1.4mb/s ile indiriyorum bağlantıdan değil yani. şimdi artmasa da olur gerçi. %90 oldu zaten. 4-5 saat diyo yavaş hali ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 bu gece 2'de mi açılıyor şimdi tr saatiyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 http://mafro.ca/v/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 sanırım kutulu alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Ben hala dlyi bitiremedim 10 saat kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 ben de kutulu alcam, steamde 60 euro preoder cash bonuslu, kutulu 47 euro bonussuz. konsolda oynayan arkadas para kolay kasiliyo gerek yok dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 nerde kutulu 47=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 taksitle falan almak isteyen olursa şu an en ucuza ben satıyorum pm atın fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Seems legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Cin'den ucuza alma olayi yokmus artik bu arada. Alcaksaniz Pru'dan alcaniz en ucuz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 nuuvem'den alırlar abi paticikteki insanları kandıracak halim yok sdjfh. taksit isteyen ya da uğraşmak istemeyen varsa diye söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Uzantisi .br olan site mi olurmus. GG iyidir. dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 nuuvem sorunsuz abi merak etmeyin genelde piyasada en ucuza oyun alabileceğiniz en güvenilir sitelerden biri, o region fiyatlarının düşüklüğünden dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=MtAISrl-eOM sooon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 benim 20 saat kaldı. daha 3 gb inmişken falan 3mbite düştü internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 bastım 100gb kota 20tl ye uydunette. 3mbitle inmez o oyun. akşam eve tgittiğimde hazır olur elektrik gitmemişse falan. gerçi bu şansla bilgisayar bile ynabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 steam den aldıysan hazır olur. rockstar dan indiriosan oturup ağlaman olası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar