Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

df said:

o torrent sana torpil geçmiş ya. bana ortalama 400kb/sn verdi ama onla devam ettim. 3 gün vardı başlarken diye. şimdi %80. akşama iner artık =)

abi en son 15k leecher, 7k mi ne seeder vardı , 400kb ile indirmen için ya bağlantının çok kötü yada sürekli 5-10kb/s ile upload eden seeder/leecherlara bağlanmış olman gerekiyor ki o da imkansız sanırım.Ha bu arada maximum peer connection number gibi bir ayar olması lazım onu 250 civarı birşeye set edersen full hızda indirebilirsin,defaultu 50 falan sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

Seru said:

Xenus said:

ne var ki oyunda dediğin oyun gta abi lol

http://www.esrb.org/ratings/synopsis.jsp?Certificate=33073

o esrb, çin'de geçmez o.

şeriat ülkesinde isveç hukuku geçmez gibisinden birşey olmuş bu. adamlarda facebook ve youtube kapalı lol

milliyetçi adamlar kendi ürünlerini kullanıyorlar o yüzden kapalı. anlayamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

df said:

o torrent sana torpil geçmiş ya. bana ortalama 400kb/sn verdi ama onla devam ettim. 3 gün vardı başlarken diye. şimdi %80. akşama iner artık =)

abi en son 15k leecher, 7k mi ne seeder vardı , 400kb ile indirmen için ya bağlantının çok kötü yada sürekli 5-10kb/s ile upload eden seeder/leecherlara bağlanmış olman gerekiyor ki o da imkansız sanırım.Ha bu arada maximum peer connection number gibi bir ayar olması lazım onu 250 civarı birşeye set edersen full hızda indirebilirsin,defaultu 50 falan sanırım.

50'ymiş evet 200 yaptım şimdi bakalım değişecek mi. normalde torrentte 1.4mb/s ile indiriyorum bağlantıdan değil yani. şimdi artmasa da olur gerçi. %90 oldu zaten. 4-5 saat diyo yavaş hali ile.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...