Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Eee bize pound'dan pahalı satacak kuru nereden bulmuşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 aral kuru o, 1$ = 4 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 abi yuh ya bu adamlarda aral modasına uydu, bu firmadanda oyun moyun alınmaz. 199 ne be. Civ e de 40% indirim yapmış anca 102 lira olmuş ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Yok mu şunun kanunda yeri şikayet etsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 görelim Master Race'i şimdi, konsol'da bile daha ucuz oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 50 dolara satılan yerin linkini verdim. Master race enayi mi değil mi kendi karar versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Bi tek steam store mu var. Konsolcular ağlamaya devam edebilir beklenti yaratmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Ben zaten hep $60lik alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 valla bana hiç yaramadı şu 199 tl olması,havadan gelen itemleri satıp alıyodum oyunları,şimdi gerçek para vercez 50$ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 aral'ın binası en son istoç'daydı, taşınmış sanırım. gidin basın abi yerlerini, şaka yapmıyorum. haberlere filan çıkarsınız belki, ilgi çekersiniz. kim abi aral? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ps3 te oynamıştım zaten sırf online modu için alacaktım ama 200 tl NE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 sonra niye korsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Özel mesajla soranlar olmuş. Cevap yazdım ama sitede bir süredir bir aptallık var. Mesaj yollarken resolving host diyip siteden düşürüyor. Reflesh atmak gerekiyor. Özel mesajlar gidiyor mu bilmiyorum. Greenman'deki büyük ihtimalle steam keyi vermez. Çünkü rockstar oyunları zaten kendi rockstar club mıdır ne zıkkımdır o drm'la piyasa sürülüyor. Greenman falan genelde zaten böyle ağır drm'ı olan(login falan gerektiren) bir oyuna bir de steam drm'ı yapıştırıp satmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Steam keyi varsa steam amblemi oluyor zaten. Bunlar Rockstarın kendi uygulaması için key veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 http://www.aralgame.com/beta/index.php?route=product/product&product_id=3253 Abi bu herifler tam ibiş. Steame 200 liraya satmaya zorlayıp kendileri 180 tlye satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 UK Steam de 40 pound, 1 Şubattan önce order geçersen de oyun içinde 500000 para veriyor sdf. Bu ne abi, hile yapıyorsun resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 toplamda 1 milyon o. 500k single 500k online için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 alacak olanlar ne steam'den, ne aral'dan alsın. ben böyle bir rezillik görmedim, dünya'da en pahalı gta 5 türkiye'de. gidin basın diyorum bak şaka değil, haber olursunuz ilgi çekersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Şimdi gördüm 200 lirayı. Delirmiş bunlar. g2ada maksimum 90 100e satılır. edit: 128 liraya var g2a'da. Daha da düşer. 200 lira ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Adamlar diğer oyunlarada aynı muameleyi çekti, 200 lira ama biz 180 e veriyoruz ehehe diyip steam e indirimsiz fiyatı yapıtırtıyorlar direk danışıklı dövüş :) Face sayfasına bakarsanız alan bir yığın keriz var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Biz ps4 icin 55TL ye almistik siz de uzulmeyin Greenmangaming bu kodu girince SAVE23-PEROFF-MOSANT 38.5$ satiyor oyunu bir arkadasiniz ile paylasirsaniz tutari 45TL ye geliyor ah pardon pcde ayni keye sahip oyunu ayni anda oynayamiyordunuz :P Neyse 38.5$ da iyi fiyat g2a ile fln ugrasmayin. http://i.hizliresim.com/l0qqJl.jpg This game will be delivered as a Rockstar Games Social Club redemption code. Customers will require a free Rockstar Games Social Club account to play. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Other DRM yazıyor greenman gta da yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Rockstar'ın kendi drm'ı. Greenman'le alakalı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Steamsiz de bi boka benzemez şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 şu oyunu steame eklenebilecek şekilde ve banlanma risksiz ucuza alabilen varsa yazsın lütfen, nereden, nasıl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar