Zikko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 said: Ara Hakkını Memurum Eğer sandıkta oynarsan koyun rolü, İşte yersin böyle kendi kalene golü. Ha yaşamışsın sen bu kafayla ha ölü, Hakettin tüm bunları sen memurum. Gökten mi indi ki bu seni ezenler, Kendin seçtin ya ey ağıt dizenler. Arada yanarız bizim gibi yazanlar, İşte bizi de yaktın sen memurum. Yine sürdürürsen eğer bu kafayı, Rüyanda zor görürsün sen sefayı. Sadaka parasıdır memurun payı, Seçimde sorsana sen memurum. Kimi deve yüküyle alıyor parayı, Bak onlar seninle iyice açtı arayı. Sadaka zammı kapatmıyor yarayı, Dilenciye döndün sen memurum. Emekliyi sorma o sende de beter, Ona diyorlar bu maaş sana yeter. O da senin gibi bu cefayı hak eder, Artık gözünü aç be sen memurum. Bak nasılda rahat yılanlar çıyanlar, Senden itibarlı şehidime kıyanlar. Hep boşta kaldı o verilen beyanlar, Ara be artık hakkını sen memurum. Kazım Bükülmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 TOPIC PROGRESS Tier 1: BEYLER 23 YAŞINDAYIM OKULDA ÇITIRLARA YAZIYOM AMA 19 DİYORUM SORUN OLUR MU BAPS? Tier 2: Bence hiçbiriniz ayakkabı giymeyi bilmiyorsunuz, giyiyorum diyeniniz de tatava, arka sokakta bir esnaf dükkanında ayakkabı denememiştir mesela Tier 3: Quixef döşşek çekti, vurun beyler daha canı çıkmadı. To be continued... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Bir ara polis olmak aklıma gelmwdi de değil ama o da bir kaç saat sürdü.. Memur olacağıma ızgarada hamburger çeviririm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Üstelol zilzurna sarhoş olana kadar memurluk hiç akli Ima gelmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 aquila said: kermit said: olm yattığın yerden 2.5 aldığını düşünsene ? freelance memurluk alsan bide ayda 1-2 tane oh kebap. senin evin önünde sıraya geçerle freelance memurlukta insanlar, sistem bozuldu iş yapamıyoruz der bekletirsin. Paralel devlet memuru daha cok aliyomus. Paralel evrende CEHAPE iktidardaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 abi isterseniz üç milyon dolar kazanın. enine çizgili balıkçı kazağı alırsanız o paraya. bir boka yaramıyor işte. http://www.elitmoda.net/wp-content/uploads/Erkek-bal%C4%B1k%C3%A7%C4%B1-yaka-kazak-modeli.jpg bak adam kıvanç tatlıtuğ. ne olmuş? bayat tulumba tatlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Tulumba tatlısıyla da çıkılırmış ki mis gibi çocuk hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 abi kim o 2.5 alan memurlar bana da gösterin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 örnek veriyim. hatta çok basit olsun. tmo da çalışan 2 yıllık mezunu memurlar 2,5 alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 abi su topic boyunca koyulan tum botlar ingiliz ergen gencliginin super skinny giyip kotu icine soktugu botlar, lmao bide moda denmis. jeesuz hipster alört Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 89luyum ama 88li hissediyorum yaa diyen bi kız vardı bizim kulüpte. o geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 bizim şirkette de erkeklere 86'lıyım, kızlara 87'liyim diyen biri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 nedir insanların yaşlarıyla alıp veremediği arkadaş. 79 luyum eşşek kadar oldum afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 RaidenXelRu said: abi su topic boyunca koyulan tum botlar ingiliz ergen gencliginin super skinny giyip kotu icine soktugu botlar, lmao bide moda denmis. jeesuz hipster alört yanlış geldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Dworgian said: nedir insanların yaşlarıyla alıp veremediği arkadaş. 79 luyum eşşek kadar oldum afedersin pii sen bildiğin kocamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 35 oluyorum işte 3 gün sonra. bühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 sen istediğim botu giy artık, senden geçmiş asdadsadsdasasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 abi burası bot başlığı mı ben mi yanlış geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Burası Paticik in ilk megathread i, her şeyi konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 quixef said: Yine okumadan etmeden atılmış Fistan postu. En düşük memur maaşı 2.5 dedim. yok öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 hayata dair herşey burada kadım dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 konuyu acan pisman olmustur lan uni yas-bot-memur parasi-kivanc-sirket konusmalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Ren said: abi isterseniz üç milyon dolar kazanın. enine çizgili balıkçı kazağı alırsanız o paraya. bir boka yaramıyor işte. http://www.elitmoda.net/wp-content/uploads/Erkek-bal%C4%B1k%C3%A7%C4%B1-yaka-kazak-modeli.jpg bak adam kıvanç tatlıtuğ. ne olmuş? bayat tulumba tatlısı. adamın babası pastacı bu arada adanada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 bingildak said: http://www.derdinisikeyim.com/ ahah bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 CthuLhu said: 89luyum ama 88li hissediyorum yaa diyen bi kız vardı bizim kulüpte. o geldi aklıma. 24 yaşındayım ama a* yaşım 54 diyen bir kız vardı benimde. 1 hafta "nası ya" modunda gezmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar