Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 3 yıl dayanacağından emin değilim gerçi sonucta dandik ikea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 beyler ikeanın sahibi gelmiş kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 benim kanepenin kenarında leke oldu biraz çıkmıyo vereyim iadesini o zaman ya 2.5 sene oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 PAX serisi gardropların hepsi 10 yıl garantili. Koltuğuna, otuna, bokuna püsürüne eğer senden kaynaklı olmayan bişey olduysa, kalitesi bozulduysa, ara gelsin eksper baksın. Ya da götürebileceğin bişey ise götür. Ben ordan mutsuz ayrılan görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 en kötü köfte ikram edip gönlünü alıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Rotweiler said: Ha bir de şu var, o aldığın mobilyacı 30 gün koşulsuz şartsız iade alıyor mu senden genç?(Hatta ben sırf müşteri memnuniyeti için 8 ay önce alınan gardrobu geri alındığını biliyorum) Ya da bi koltuğa 25, bir gardıroba 10, bir yatağa 35 yıl garanti veriyor mu? Eğer bir sorun oluşması durumunda 1 sene içerisinde ücretsiz değiştiriyorlar. Müşyeri memnuniyeti adına iade alması ayrı bir hizmet, burdaki konu kargo. Gidip 30 gün koşulsuz iade alacağı ürün için 500tl kargo parası istermiki acaba :) Koltuğa 25 gardıroba 10 yatağa 35 yıl garanti mi? Bu saydığın ürünlerin kalitesi ne yazık ki düşük ve 10 sene sonra en fazla horozlara kafes yaparsın. Bu saydığın garanti üretim hatasınadır, kullanıcı hatası olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 35 yil ayni yataga yatabilme ihtimalini sevdim. tipik musteri dudukleme yontemi. on yuz bin milyon kontrast verdigi soylenen tvler gibi. sana kullanmayacagin biseyi satiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ikeadan gidip dolap alınmaz yada yatak alınmaz ama ufak tefek seleri almak icin mukemmel bi ufak ahsap merdiven bi ayakkabılık aldık canavar gibi kullanıyoruz birde direk gidip yerinden alırsan sanırım nakliye cok daha ucuza cıkar hatta belirli bi paranın ustune bedava mı ne nakliye galba bide ıvır zıvır cok ucuz ve yeterli 6 kişilik yemek takımı aldık 49 tl mi ne hemde severek aldık dümdüz sadece seramik mis gibi yiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Eskisi gibi üretseler 30 yıl garantinin anlamı var. Annemlerin bütün yatak-yemek odası takımları 40 yasını doldurdu hepsi sapasağlam duruyor. 40 yıllık buzdolabı bile çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 dolap karyola alınır da gerçekten yatak alınmaz ya.. yatak alan ne akdar tanıdığım varsa şikayetçi ama henüz belirli bir fiyatın üstündeki dolap karyolaları alanlardan şikayet gelmedi en kral serisi stockholm bu arada, karyolası 1500 tl idi ve çok şık geldi bana.. param olsa bastırıp alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 koltukları yatakları kaliteli gözüken karyolaları pahalı. daha yeni ev düzdüm ordan biliyorum. istanbuldaysan git modokoya, izmirdeysen git karabağlara. ankaradaysada git şeyimin.. ankaradaysan öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 BonePART said: hemde severek aldık dümdüz sadece seramik mis gibi yiyoruz sermamikmi yiyosunuz lan evde açlıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 sağlam olmuyo ürünler ya kırılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 tambjk said: Rotweiler said: Ha bir de şu var, o aldığın mobilyacı 30 gün koşulsuz şartsız iade alıyor mu senden genç?(Hatta ben sırf müşteri memnuniyeti için 8 ay önce alınan gardrobu geri alındığını biliyorum) Ya da bi koltuğa 25, bir gardıroba 10, bir yatağa 35 yıl garanti veriyor mu? Eğer bir sorun oluşması durumunda 1 sene içerisinde ücretsiz değiştiriyorlar. Müşyeri memnuniyeti adına iade alması ayrı bir hizmet, burdaki konu kargo. Gidip 30 gün koşulsuz iade alacağı ürün için 500tl kargo parası istermiki acaba :) Koltuğa 25 gardıroba 10 yatağa 35 yıl garanti mi? Bu saydığın ürünlerin kalitesi ne yazık ki düşük ve 10 sene sonra en fazla horozlara kafes yaparsın. Bu saydığın garanti üretim hatasınadır, kullanıcı hatası olamaz. Hayır yani merak ediyorum benim bir sonraki mesajımı okumadın mı? 35 yıl kırın dökün getirin biz garantiden sayarız diyen yer varsa zaten ordan alalım. Fanboyluk yapmıyorum, IKEA'da her çeşit ve klasman ürün var. Bkz: Arkadaşın da belirttiği gibi Stockholm srisi sehpadan tut, koltuğa, yataktan tut çalışma masasına kadar herşey taş gibidir ve çoğu masif ahşaptır zaten. Ha burda halen PAx gardıroba bok atan olur mu onu bilemeyecem. Yatak =/= şilte. Şilteleri piyasaya göre pahalı evet, ama 30 yıl sonra getirip de %40ını iade alan çok insan hikayesi var. %leri var yataklarda(o da işte hijyenden dolayı), yıl geçtikçe iade yüzdesi düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Ha bir de, ben zaten kargodan bahsettim orda. Niye 500 istediklerini yazdım, okumak istemeyen zaten göremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 abi demin LARS IKEASTRÖM aradı. "Rotweilere isimli kullanıcıya, bizi anamızdan babamızdan daha iyi savunduğu için PÖANG model sehpa hediye edin" dedi. Ama "yeşil, satmayan rengi verin de zarar etmeyelim fazla" da dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 LACK olacak hacım o. POÄNG koltuk sdfgdfsg Ha bu arada, Ingvar Kamprad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Rotweiler Ljungberg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 12.99 luk olan lack tı di mi? sert mukavva üzeri lake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 12,99 olan beyaz mat renki. Lake 34,99 sdfgfdsg Board on Frame teknolojisi, petekli yapı üzeri sert sunta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 sunta falan deil olm o, sinirlenince bi koyuyosun elin içine giriyo. gücünden korkmayan kadın kalmıyo sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Ben ayağımı uzatacam diye deldim. Olabiliyor öle. Türk milletine fazla öle mobilyalar. Hassas İsveç sarıları için o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 kermit said: BonePART said: hemde severek aldık dümdüz sadece seramik mis gibi yiyoruz sermamikmi yiyosunuz lan evde açlıktan hatun seramik yiyo bende görtke cam sarap baradgı aldım onnarı yiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 İkeanın malları çürük ya naaptınız, tek olayı dizayn. Ha sağlam serileri de vardır 10 katına onu bilmem. Gidip kameraya çekecen, ölçüleri fikiri alacan, sonra marangoza yaptıracan sapasağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Bir konu ile; saçmaladığı tezi savunmak adına kişinin ne kadar alçalabileceğini görmüş oldum. Saz arkadaşını çağırıp, birbirlerinden alıntı yaparak sözde dalga geçtiğini sanma son noktaydı. deadwoll gerekini söylemiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar