Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ikea kargo soygun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PAX serisi gardropların hepsi 10 yıl garantili.
Koltuğuna, otuna, bokuna püsürüne eğer senden kaynaklı olmayan bişey olduysa, kalitesi bozulduysa, ara gelsin eksper baksın. Ya da götürebileceğin bişey ise götür. Ben ordan mutsuz ayrılan görmedim.
Mesaj tarihi:
Rotweiler said:

Ha bir de şu var, o aldığın mobilyacı 30 gün koşulsuz şartsız iade alıyor mu senden genç?(Hatta ben sırf müşteri memnuniyeti için 8 ay önce alınan gardrobu geri alındığını biliyorum)
Ya da bi koltuğa 25, bir gardıroba 10, bir yatağa 35 yıl garanti veriyor mu?

Eğer bir sorun oluşması durumunda 1 sene içerisinde ücretsiz değiştiriyorlar.

Müşyeri memnuniyeti adına iade alması ayrı bir hizmet, burdaki konu kargo.

Gidip 30 gün koşulsuz iade alacağı ürün için 500tl kargo parası istermiki acaba :)

Koltuğa 25 gardıroba 10 yatağa 35 yıl garanti mi? Bu saydığın ürünlerin kalitesi ne yazık ki düşük ve 10 sene sonra en fazla horozlara kafes yaparsın. Bu saydığın garanti üretim hatasınadır, kullanıcı hatası olamaz.
Mesaj tarihi:
ikeadan gidip dolap alınmaz
yada yatak alınmaz
ama ufak tefek seleri almak icin mukemmel
bi ufak ahsap merdiven bi ayakkabılık aldık
canavar gibi kullanıyoruz
birde direk gidip yerinden alırsan sanırım nakliye cok daha ucuza cıkar
hatta belirli bi paranın ustune bedava mı ne nakliye galba

bide ıvır zıvır cok ucuz ve yeterli
6 kişilik yemek takımı aldık 49 tl mi ne
hemde severek aldık dümdüz sadece seramik mis gibi yiyoruz
Mesaj tarihi:
Eskisi gibi üretseler 30 yıl garantinin anlamı var. Annemlerin bütün yatak-yemek odası takımları 40 yasını doldurdu hepsi sapasağlam duruyor. 40 yıllık buzdolabı bile çalışıyor.
Mesaj tarihi:
dolap karyola alınır da gerçekten yatak alınmaz ya.. yatak alan ne akdar tanıdığım varsa şikayetçi

ama henüz belirli bir fiyatın üstündeki dolap karyolaları alanlardan şikayet gelmedi

en kral serisi stockholm bu arada, karyolası 1500 tl idi ve çok şık geldi bana.. param olsa bastırıp alırdım
Mesaj tarihi:
koltukları yatakları kaliteli gözüken karyolaları pahalı.

daha yeni ev düzdüm ordan biliyorum.

istanbuldaysan git modokoya, izmirdeysen git karabağlara.

ankaradaysada git şeyimin..

ankaradaysan öl.
Mesaj tarihi:
tambjk said:

Rotweiler said:

Ha bir de şu var, o aldığın mobilyacı 30 gün koşulsuz şartsız iade alıyor mu senden genç?(Hatta ben sırf müşteri memnuniyeti için 8 ay önce alınan gardrobu geri alındığını biliyorum)
Ya da bi koltuğa 25, bir gardıroba 10, bir yatağa 35 yıl garanti veriyor mu?

Eğer bir sorun oluşması durumunda 1 sene içerisinde ücretsiz değiştiriyorlar.

Müşyeri memnuniyeti adına iade alması ayrı bir hizmet, burdaki konu kargo.

Gidip 30 gün koşulsuz iade alacağı ürün için 500tl kargo parası istermiki acaba :)

Koltuğa 25 gardıroba 10 yatağa 35 yıl garanti mi? Bu saydığın ürünlerin kalitesi ne yazık ki düşük ve 10 sene sonra en fazla horozlara kafes yaparsın. Bu saydığın garanti üretim hatasınadır, kullanıcı hatası olamaz.

Hayır yani merak ediyorum benim bir sonraki mesajımı okumadın mı?
35 yıl kırın dökün getirin biz garantiden sayarız diyen yer varsa zaten ordan alalım. Fanboyluk yapmıyorum, IKEA'da her çeşit ve klasman ürün var. Bkz: Arkadaşın da belirttiği gibi Stockholm srisi sehpadan tut, koltuğa, yataktan tut çalışma masasına kadar herşey taş gibidir ve çoğu masif ahşaptır zaten.
Ha burda halen PAx gardıroba bok atan olur mu onu bilemeyecem.
Yatak =/= şilte.
Şilteleri piyasaya göre pahalı evet, ama 30 yıl sonra getirip de %40ını iade alan çok insan hikayesi var. %leri var yataklarda(o da işte hijyenden dolayı), yıl geçtikçe iade yüzdesi düşüyor.
Mesaj tarihi:
abi demin LARS IKEASTRÖM aradı.

"Rotweilere isimli kullanıcıya, bizi anamızdan babamızdan daha iyi savunduğu için PÖANG model sehpa hediye edin" dedi.

Ama "yeşil, satmayan rengi verin de zarar etmeyelim fazla" da dedi
Mesaj tarihi:
kermit said:

BonePART said:

hemde severek aldık dümdüz sadece seramik mis gibi yiyoruz

sermamikmi yiyosunuz lan evde açlıktan

hatun seramik yiyo
bende görtke cam sarap baradgı aldım onnarı yiyom
Mesaj tarihi:
Bir konu ile; saçmaladığı tezi savunmak adına kişinin ne kadar alçalabileceğini görmüş oldum.
Saz arkadaşını çağırıp, birbirlerinden alıntı yaparak sözde dalga geçtiğini sanma son noktaydı.

deadwoll gerekini söylemiş zaten.
  • Yeni Oluştur...