Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ikea kargo soygun

stormeagle

Öne çıkan mesajlar

Rotweiler said:

Ha bir de şu var, o aldığın mobilyacı 30 gün koşulsuz şartsız iade alıyor mu senden genç?(Hatta ben sırf müşteri memnuniyeti için 8 ay önce alınan gardrobu geri alındığını biliyorum)
Ya da bi koltuğa 25, bir gardıroba 10, bir yatağa 35 yıl garanti veriyor mu?

Eğer bir sorun oluşması durumunda 1 sene içerisinde ücretsiz değiştiriyorlar.

Müşyeri memnuniyeti adına iade alması ayrı bir hizmet, burdaki konu kargo.

Gidip 30 gün koşulsuz iade alacağı ürün için 500tl kargo parası istermiki acaba :)

Koltuğa 25 gardıroba 10 yatağa 35 yıl garanti mi? Bu saydığın ürünlerin kalitesi ne yazık ki düşük ve 10 sene sonra en fazla horozlara kafes yaparsın. Bu saydığın garanti üretim hatasınadır, kullanıcı hatası olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

ikeadan gidip dolap alınmaz
yada yatak alınmaz
ama ufak tefek seleri almak icin mukemmel
bi ufak ahsap merdiven bi ayakkabılık aldık
canavar gibi kullanıyoruz
birde direk gidip yerinden alırsan sanırım nakliye cok daha ucuza cıkar
hatta belirli bi paranın ustune bedava mı ne nakliye galba

bide ıvır zıvır cok ucuz ve yeterli
6 kişilik yemek takımı aldık 49 tl mi ne
hemde severek aldık dümdüz sadece seramik mis gibi yiyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

tambjk said:

Rotweiler said:

Ha bir de şu var, o aldığın mobilyacı 30 gün koşulsuz şartsız iade alıyor mu senden genç?(Hatta ben sırf müşteri memnuniyeti için 8 ay önce alınan gardrobu geri alındığını biliyorum)
Ya da bi koltuğa 25, bir gardıroba 10, bir yatağa 35 yıl garanti veriyor mu?

Eğer bir sorun oluşması durumunda 1 sene içerisinde ücretsiz değiştiriyorlar.

Müşyeri memnuniyeti adına iade alması ayrı bir hizmet, burdaki konu kargo.

Gidip 30 gün koşulsuz iade alacağı ürün için 500tl kargo parası istermiki acaba :)

Koltuğa 25 gardıroba 10 yatağa 35 yıl garanti mi? Bu saydığın ürünlerin kalitesi ne yazık ki düşük ve 10 sene sonra en fazla horozlara kafes yaparsın. Bu saydığın garanti üretim hatasınadır, kullanıcı hatası olamaz.

Hayır yani merak ediyorum benim bir sonraki mesajımı okumadın mı?
35 yıl kırın dökün getirin biz garantiden sayarız diyen yer varsa zaten ordan alalım. Fanboyluk yapmıyorum, IKEA'da her çeşit ve klasman ürün var. Bkz: Arkadaşın da belirttiği gibi Stockholm srisi sehpadan tut, koltuğa, yataktan tut çalışma masasına kadar herşey taş gibidir ve çoğu masif ahşaptır zaten.
Ha burda halen PAx gardıroba bok atan olur mu onu bilemeyecem.
Yatak =/= şilte.
Şilteleri piyasaya göre pahalı evet, ama 30 yıl sonra getirip de %40ını iade alan çok insan hikayesi var. %leri var yataklarda(o da işte hijyenden dolayı), yıl geçtikçe iade yüzdesi düşüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...