Daesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 kapalı ama FAQ ta yazıyor acceleration fix henüz gelmemiş harbi. normalde fps oynadıgımdan cok garip geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Oyunda şuan tek amaç adam vurmak, Ama oyunda aim almak bile sıkıntı, deveye sormuşlar boynun neden eğri, nerem doğru ki demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Adam vuracak silahı nerden buluyorsunuz abi ben sadece bir iki sneakers bulabildim. O da başkalarının eskisi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Askeri binalarda hopla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 askeri bina bulamadim ben ya, tufekten tut sniper mermisine kadar cephane biriktirdim silahim yok ahah elimde insaat kuregiyle dolasiyorum en sonunda ceketimin ceplerini yana acip seyyar mermici gibi ticarete baslicam dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 havalanı filanda olur.. ok ok hemen yardımcı oluyorum şimdi size http://dayzdb.com/map#5.022.123 bu mape baktığında pavlovo ya giderken military base var. birazcık hoplayın orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 war z ye o kadar laf edildi bu oyunda da mı hop var lan ahahha paraya yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Su oyunu war z yle kiyaslamak küfür gibi olur. Onuda oynadık. Scam direk o zaten. Hopping için şu an 270 saniye bekletiyor hemen server degistirirseniz. Bu baya azaltti. Insan useniyor artik. Yine yakında server reset beklemeden loot spawn olacak. O zaman iyice azalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 her hop arası 260 saniye mi ne bekletiyo, zırt pırt yapamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 bunu oynamak için sadece 29 dolarmı vermem gerek,yoksa arma falanda almak zorundamıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Standalone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 AAAAYYY SITENDELOOOONN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 çok cahilim keşke biri cevap verse asffsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 tek bu yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ulan şu oyunu çok alasım var. fakat tatar'ın o mesajdan sonra vazgeçtim sdfs war z yi bile başlarda beğendim. konsepti seviyorum ama eksiklikler soğutuyor beni.şimdi betası bile çıkmamış oyuna 60 lira verip iki saat oynayıp silmek istemiyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 neyse aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Red said: neyse ohhhh salaklık oranımız düştü, bi salak daha aldı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 optimasyon inanılmaz kötüymüş her şey low yine kasıyor sdfsd ultra da bf4 oynuyoruz lan 64 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 ambient occlusion kapat dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 neyse biraz düzeldi. da 1 bucuk saattir bi parça ekmek bulamadım lan. 850 tane ev gezdim. resmen zaman kaybı yemin ederim. bi de sorgusuz sualsiz hedşat atan mallar var. sırtımda çanta yok adam uzaktan mermi saydırıyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Yanlış yerlere bakiyorsundur. Dayzdb den ogren Nerde ne spawn oluyor. Bilince yarım saatte topluyorsun herseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 benim msı hd6870 çalıştırmazmı bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 yanlış yer derken. ne bileyim spawn olduğum noktadan başlıyorum bütün evleri gezmeye. her evde loot yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Spawn oldugun yere bagli. Komishovo da yemek çanta falan bulabilirsin çok rahat lootlanmadiysa eğer. Daha geride spawn olduysan oralarda pek birsey bulunmuyor. Elektro zaten lootlanmadiysa herşeyi buluyorsun. Binalarin layout larini bilmek gerek hangi eve binaya bakacagini bileceksin yani yoksa bos bos vakit harcayıp durursun. Biyerlerde vardı fotoları google dan biraz arat bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 GONDARCENGIZ said: benim msı hd6870 çalıştırmazmı bunu ya çalıştırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar