Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone" #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
askeri bina bulamadim ben ya, tufekten tut sniper mermisine kadar cephane biriktirdim silahim yok ahah

elimde insaat kuregiyle dolasiyorum

en sonunda ceketimin ceplerini yana acip seyyar mermici gibi ticarete baslicam dsfsdf
Mesaj tarihi:
havalanı filanda olur.. ok ok hemen yardımcı oluyorum şimdi size

http://dayzdb.com/map#5.022.123

bu mape baktığında pavlovo ya giderken military base var. birazcık hoplayın orada
Mesaj tarihi:
Su oyunu war z yle kiyaslamak küfür gibi olur. Onuda oynadık. Scam direk o zaten.

Hopping için şu an 270 saniye bekletiyor hemen server degistirirseniz. Bu baya azaltti. Insan useniyor artik.

Yine yakında server reset beklemeden loot spawn olacak. O zaman iyice azalir.
Mesaj tarihi:
ulan şu oyunu çok alasım var. fakat tatar'ın o mesajdan sonra vazgeçtim sdfs

war z yi bile başlarda beğendim. konsepti seviyorum ama eksiklikler soğutuyor beni.şimdi betası bile çıkmamış oyuna 60 lira verip iki saat oynayıp silmek istemiyorum sdfs
Mesaj tarihi:
neyse biraz düzeldi. da 1 bucuk saattir bi parça ekmek bulamadım lan. 850 tane ev gezdim. resmen zaman kaybı yemin ederim. bi de sorgusuz sualsiz hedşat atan mallar var. sırtımda çanta yok adam uzaktan mermi saydırıyor sdfs
Mesaj tarihi:
Spawn oldugun yere bagli. Komishovo da yemek çanta falan bulabilirsin çok rahat lootlanmadiysa eğer. Daha geride spawn olduysan oralarda pek birsey bulunmuyor. Elektro zaten lootlanmadiysa herşeyi buluyorsun.

Binalarin layout larini bilmek gerek hangi eve binaya bakacagini bileceksin yani yoksa bos bos vakit harcayıp durursun.

Biyerlerde vardı fotoları google dan biraz arat bulursun
  • Yeni Oluştur...