Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 said: -New events (helicopter crashes, vehicle spawns etc.) araç spawnı baslamış ama kullanılabilir araç değiller sanırım şu anda. ama haritaya araç spawnına başladılarsa yakında gelir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 bir kez daha ırzına geçeyim şu oyunun. silahımı almışım, 2 saat balta aradım baltamı da bulmuşum, silahla bi zoom yaptım bir fps drop oldu, grafikler bi sapıttı falan, stabil 7 fps'ye düştü. tam o anda da 2 zombi takıldı peşime, kaç kaç kaç kaç bırakmadılar. döneyim vurayım dedim, vurmadı kanama başladı, kaç kaç kaç bayıldım. ya böyle dev.lerin kafalarını alıp duvarlara sürtesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 yine bi uptade gelmiş silkelediğim oyununa steam bişeyler indiriyor şimdi nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 arada giren var mı dayz'e? oyunsuzluktan yükledim biraz takiliim diorum arada oynayan varsa birlitke takılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 şuna verdiğim 30 dolara acıyorum ya. state of decay daha iyi şu oyundan resmen. bir de multisi olsa tamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bende zomboid de var yeminlen 10 basar buna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 verdiğiniz paralar helal olsun. Siz bu kadar almasaydınız düzgün bir yer (soe :P) başka bir oyuna (h1z1 e) başlamazdı :D böyle avutabiliriz kendimizi, h1z1 in iyi olacağını düşünerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 kendi stüdyosunu kurmuş bile dean hall hazretleri umarım fbi cia falan basar o stüdyoyu pezemenk herif.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 onun h'sine 1 z'sine 2 giderim, abv hırsız herif sürekli yarım bırakıyor başka oyuna başka scame geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 /dzg/'yle streamsnipe playlistimiz. 10 snipedan 1ini falan kaydediyoruz ama geyik meyik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Playlist olarak çıkmıyormuş, yapacak birşey yok. http://www.youtube.com/watch?v=aZn_IG88yxE&list=PLKnPoLuC33zQt6gecib6GXt-dVhrJ1a0a&index=43 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 dayz ugraşcagınıza arma3 + breaking point herşey var işte içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Bu yok. Streamerlar breaking point oynamıyor. We need the dank memes. http://i.imgur.com/rtQvYck.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Dayz Blog'da 2015 yol haritasını çıkardı. Tahmini Release Date 2016 son çeyreği, çıkış fiyatı ise 50$ olacak. http://dayz.com/blog/dayz-moving-into-2015 Q1 2015 - Basic vehicles - Central economy (advanced loot distribution) - New renderer - New Zombie AI - Basic stealth system (zombies, animals, ...) - Diseases (Burda bir zam daha gelicek) Q2 2015 - Advanced vehicles (repair, modifications, ...) - Advanced animals - life cycle, group behavior - Player statistics - New UI Stamina / fatigue - Dynamic events Q3 2015 - Traps - Barricading - Character life span + soft skills - Animal predators + birds - Aerial transport - Console prototype Q4 2015 - BETA version - Animal companions (dog, horse) - Steam community integration (Achievements, Steamworks modding, etc) - Construction (building shelters / walls / ...) (Bir zam daha) Aynı kararsızlığı birde Minecraft Alpha'da yaşamıştım ve almamıştım sonradan oyun 2-3 katı pahalılaşınca pişman olmuştum. Acaba bunda da aynısını yaşarmıyım diyerek geçen hafta satın aldım ama şu yol haritasını ve oyunun hala mevcut gidişatını görünce hayal kırıklığına uğradım. Almayın, aldırmayın. Vurgun olma ihtimali bile var. Steam'de geliştiriliyor diye bir yaptırım uygulamıyor. Halbu ki Bohemia Dayz ekibini dağıttı gibi birşey. Oldukça az kişi kaldılar. Steam oyunu refund edebilir. "Tatar Ramazan" said: Deacon said: Ya bu "IT IS ALPHA" argumani da inanilmaz yanlis kullaniliyor. Oyunun cok temel seyleri bozuk. Collision detection calismiyo, path finding sifir, sesler allahlik vsvs... Yani bugli silah var mermi takamiosunuz. Bunun tek bi anlami var: hayvan gibi kotu programcilik yapilmis. Evet buglar beta'da temizlenir de boyle oyunun en temel seyleri bozuksa onlari beta'da temizleyemezsin. Boyle sorunlar 'patch patch' mantigiyla cozulurse spagetti kod olur, ilerde yeni bir sey ekleyemezler. Bir suru seyin bastan yazilmasi lazim ki yaziolar sanirim. O yuzden daha cok alpha kalir bu oyun lol. Bundan daha bi b.k olmaz çünkü temeli olan ARMA serisi zaten böyle deli gibi buglı hem de 10 küsür yıldır. Simülasyon olunca herşeyi birarada yapmaya çalışınca hiçbir şey tam olmuyor yani. Arma melee için veya böyle evlere girip çıkıp yakın dövüş için dizayn edilmedi, büyük muharebe sahasında uçakla tankla helikopterle infantryle savaş ortamını hissettirmek için dizayn edildi, o yüzden bu iş baştan yaştı, biz de salak gibi parayı kaptırdık. Yine yarıda bırakır başka projeye geçerlerse şaşmam bu ekip. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 ileriye yatırım için sakın satın alma. Fiyat yükselteceğiz diyip milleti korkutup oyun satmaya çalışmakta ayrı bir kafaymış. Adamlar şuanki fiyatı bile kaç kez indirime soktu. Oyunun ne olacağı bile belli değil. "Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz" diye bir söz var. Aç herifler parayı kırdıklarında oyunu ne kadar geliştirmiş bir bak. Daha sonra almak istiyorsan alırsın. Bir ihtimal ellerindeki para biter ve prestij sağlamak isterlerse o zaman adam ederler bu oyunu. Aksi halde yalan... edik: eee bu kadar değiştirince, benim cevap alakasız olmuş tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 2017nin sonunda winter salela alırsınız, acele etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Yol haritasına uyabilirlerse ben gayet okeyim. Zaten bu tarihlerde gelmesini bekliyorduk, adamlar da her gamecon'da bu tarihleri verdiler zaten. Sırf oyuncunun inputu olsun diye bu kadar erken cıkmış birşey DayZ. ve çıktıgı günle alakası yok su an. Oyunun su an şikayet edilmesi haklı olunan tek sıkıntısı hackerlar. Şu an herhangi bir 30+ servera girdiginizde en az 2 tane hacker oluyor. /dzg/ sırf snipe sırasında hackerlarla başa çıkmak için hack satın aldı, ESP'yle hacker'ın geldigini 1 km'den görüp direk serverı terkediyoruz. Çok vahim şu an hacklerin hali. Ve benim arkadasım olan hackerları steam'e reportladım aylar önce hala aynı hacki kullanıyorlar 6 aydır. Güvenlik açıkları su an oyunu oynanamaz yapan tek şey. Yoksa ben gayet büyük bir keyifli 1000 saattir oynuyorum yani. Ha ama ben elimde bitmiş oyun istiyorum, gelemem öyle production stage'deki ürüne diyorsanız kesinlikle alıp kendinizi kudurtmayın. Bı sırada developer'lardan Hicks'i streamsnipelıyoruz ve 3 kişi ban yiyor instantly. Reddit'e thread açılıyor, streamsnipe bannable offense değil diyen Rocket developerların ban yetkisi olmadıgını söylüyor. Snipelayanlar hacker olarak ilan ediliyor, ve öyle birşey yok yani. http://www.youtube.com/watch?v=Q3MTJMT-A70&list=UUg3wHRSNvV8qxWGPUlcf93Q RIP Memer Lemur, Britbong, Fruitnari. http://www.youtube.com/watch?v=EHiMlPJQJdc&list=UUg3wHRSNvV8qxWGPUlcf93Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Alayımız alıp kudurduk zaten kaç sene oldu, giren girdi yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Abi bundan bi 3 ay önce şikayetler çok geçerliydi çünkü Yapacak hiçbirşey yoktu. da şu an değil yani. Ben paramın karsılıgını eglence ve gerilim olarak 20 kere almışımdır. 25 dolara mı ne aldım releasede. Ve oyun o kadar canon ki batması mümkün değil şu an. Vaporware değil yani. Tek şikayetim artan hackerlar. Eskiden ub kadar yoktu su an kanser kalabalık serverlarda. Adamlar gearlanmak için adam hackledikleri için mid ve low pop serverlarda oynamaktan baska care yok. Hele hele full gearla kesinlikle girmeyin high poplara. Yapmaları gereken şey çok basit. Rusyada oyunun fiyatlarını arttır, çünkü adamlar 5 dolara mı ne alıyorlar, bu da hack alıp abuselamalarını kolaylaştırıyor tekrar ve tekrar. Ve bütün productionı durdur gerekirse ve güvenligini oturt artık su oyunun. Mod döneminden beri hacker riddled oyun ve artık baygınlık geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 ruslar ciddi sıkıntılı ya bizim türklerden beterler girdikleri her oyunu bok ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Ve hayvan gibi 20 kişiyle dupe dagımız olmasına ragmen baydım. Oturup 48 saat sevdigi gearı toplayıp hackera ölenleri düşünemiyorum. Hardcore'da kıyasla daha azlar, anca mid pop hardcoreda legit oynayabiliyorum ben sıkıntısız. Lootluyorum efendi efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 xunn said: Bu yok. Streamerlar breaking point oynamıyor. We need the dank memes. Lütfen yukarıdaki yazdığımda ciddi değildim, dalga geçtim de. Yoksa durum çok fena çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Daesu said: dayz ugraşcagınıza arma3 + breaking point herşey var işte içinde. arma 3 breaking pointin zombileri çok kötü ya. player kılıklı hepsi. kamuflajlı recon kılığında zombiler falan yürüyor etrafta. ayrıca saldırmıyorlar bi de. yanından geçiyorlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Gluskap said: xunn said: Bu yok. Streamerlar breaking point oynamıyor. We need the dank memes. Lütfen yukarıdaki yazdığımda ciddi değildim, dalga geçtim de. Yoksa durum çok fena çünkü. Yok ciddiyim, eglence için streamer snipelıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 çocukken almıştım bu oyunu. güzel trollüyorlar hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar