Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 100 olmuş ilk başlık. Yeni yama geliyormuş 24ünde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=lwyArbhxo6I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 yeni yama ile ne geliyor bakabileceğimzi bi yer var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ilk sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 in before Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Yeni thread vatana millete hayırlı olsun, ya alllaaaah, bismilleaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bu hive olayi public server larda da olacak mi? Hopping yalan mi oldu simdi. Nasil olacak peki o kadar insan var loglari saklamak cok yer tutmaz mi? Bilen biri aciklayabilir mi su olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 çok hile varmış diyolar dogrumudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bi ekip var mı gelince beraber girecegimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 yeni military zombie geliyormus. Oldurmesi daha zormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 olorin84 said: çok hile varmış diyolar dogrumudur ? ben daha denk gelmedim.zaten şuan playerlardan çok merdivenlere geberiyorum durup durup. engellesinler abi şu merdiven çıkmayı.hayır bide nası açgözlüyüm illa çıkıcam mınakodmun merdivenine yoksa biyerim şişer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bu supermis fsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Beyler dayz origin 6$ 'a düşmüş satın alınırmı sizce, standalone adam olana kadar onda takılınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 çok bilmiyorum ama arma 2 de alman gerekiyor galiba oynamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Bundle set, armalar da dahilmiş içinde. Steam'de son 1 günü kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 origins'e son peçte gelen NESTler. http://www.youtube.com/watch?v=X4fjWdZ-YlM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Lord_Argos said: Beyler dayz origin 6$ 'a düşmüş satın alınırmı sizce, standalone adam olana kadar onda takılınabilir. 6 dolar çok iyiymiş alınır direk. ama onun alışması çok çok daha zor onu söyleyim. ha ama şu anda standalone motor olarak tabiki daha kötü ama content olarak ev+garaj+tent yapma. arabalar motorlar botlar denizaltı helikopterler falan var. 30-40 silah var sanırım toplamda. ama mesela zombilerine alışmak gerçekten ölüm çünkü zombiler hala buglı zaten bunu çözemedikleri için yeni motorla yeni dayz diye oyun çıkarıyorlar çünkü arma2 motoru izin vermiyor malesef zombi olayına aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Lord_Argos said: Beyler dayz origin 6$ 'a düşmüş satın alınırmı sizce, standalone adam olana kadar onda takılınabilir. Bitti mi ya. Şu an 30$? http://store.steampowered.com/app/221100/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 humble bundle da okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ahahah frankie türklere denk gelmiş. http://www.youtube.com/watch?v=emwviK_KTCg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ahahaha alper cok net kufur yemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 DA2019 said: Lord_Argos said: Beyler dayz origin 6$ 'a düşmüş satın alınırmı sizce, standalone adam olana kadar onda takılınabilir. Bitti mi ya. Şu an 30$? http://store.steampowered.com/app/221100/ https://www.humblebundle.com/weekly Benim dediğim DayzMod(ve arma serileri), Humble Bundle 'imiş aldım ben baya da oyun vermişler yanında. Bu arada Bundle'ın bitmesine 22 saat kalmış alacaklar elini çabuk tutsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Burdan tek tek modları mı alacağız? Arma II ve Operation Arrowhead? Bu ne abi. 6$a 20 tane oyun geldi ya? Hepsini redeem edebiliyorum?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Bundle ı kaçırmayın beyler. 10 saat kalmış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Evet hepsi steam'e bağlanabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar