Exodous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Bence üçüncüye haksızlık etmişler. B)- mmorpg,com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 2013'te güzel mmo çıkmışmıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 2013'te mmo çıkmış mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 My life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 listeyi üşeneyip bi copy paste yapaydınız bari. görseydik iş yerinden filtreyle falan nete girenler olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 üşengeçlere: 10.) Wizardry Online 9.) City of Steam 8.) Ragnarok Online 2 7.) Wings of Destiny 6.) Asura Force 5.) Eternal Saga 4.) Yitien 3.) Scarlet Blade 2.) DUST 514 1.) Infestation: Survivor Stories (war-z) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 imamizer said: listeyi üşeneyip bi copy paste yapaydınız bari. görseydik iş yerinden filtreyle falan nete girenler olarak. Valla düşünemedim. Kusura bakma. Kek halletmiş o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 o kadar kötülerki hepsi hiçbirini duymamışım bile lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Ulan şu DUST ne umutlarla başlamıştı ya. CCP'nin büyük faili oldu. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 vayyy ibne war-z isim değiştirmiş lan akshdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 öyle bile yırtamamışlar listeye girmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 anketli biz seçseydik kötüleyerek ferahlayacaktım ama böyle hiç etkisi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 kermit said: vayyy ibne war-z isim değiştirmiş lan akshdgasd http://www.imdb.com/title/tt0816711/ çıktığı dönemde copyright'tan enselerine bindiler diye biliyorum, değiştirmeye zorladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 burada scarlet blade'in hakkı yenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 2013 te çıkmadı, hatta hiç çıkmadı. ama galaksinin en kötü mmo su dark and light tır. emeği geçen herkese kucak dolusu sövgüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Bu en kötüler listesindekiler bile kendi paralarını çıkartıp ceplerine çoğunu koymuşlardır bile. Sapık gibi para var şu sektörde. Yok mu cinyus pati üyeleri yapsınlar bi f2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 varligindan haberimiz olmayan oyunlar listesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 daha dogrusu hepsi cop cunku oynamiyoruz. mmo dedigin min 3-5 ay oynatmiyorsa coptur. ff14-secret world-gw2 liste disina alayim hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 dust a yazık oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Kanuni said: daha dogrusu hepsi cop cunku oynamiyoruz. mmo dedigin min 3-5 ay oynatmiyorsa coptur. ff14-secret world-gw2 liste disina alayim hadi. Paticik ve özellikle Kanuni'nin bir oyunu 2 aydan fazla oynaması zaten kıyamet alameti. Böyle bir durumda ben işi gücü bırakır beş vakit namaza başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 hay senin paticik le baslayan orneklerine be ya. patiyi sevmeyip burada durman neden onu bi anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Yani Kanuni bunu buraya bağladın ya, ne diyeyim sana. Paticik diyorum, ben hariç paticik demiyorum. Ulan önyargılı olun da bu kadarı da körün gözüm parmağına yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 iyi oyun ciktida biz mi oynamadik ? elbet cikar, ama cikmasada olur aslinda. dert degil artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 imamizer said: burada scarlet blade'in hakkı yenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Onu ilk ben dedim. 3.'nün hakkı yenmiş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar