pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 This. http://www.caydukkani.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/500x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/a/caykur_organik_hem_in_5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=JBPctMcJX2w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 mahmut çay içiyorum bu ara. cidden iyi çay. ne öyle çok ağır bir tadı var bazı kaçak çaylar gibi ne de çaykur kadar yavan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bulgaristanda kürt çayı içmiştim herifler çok kral çay yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 siz cidden tek tür çayı direk demleyip mi içiyorsunuz ben esas çay (2/3 tiryaki falan), 1/6 tadını sertleştirsin diye arap çayı, 1/6 koku çayı (earl grey vs) karıştırmazsam meh diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 erkek oldugumuz icin, direk caykuru basiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 eskiden ben de harman yapıyordum da bu mahmutu tek demledim bi. baya hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 çay budur, gerisi tırt http://www.itusozluk.com/image/tirebolu-42_431150.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 aferin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 aquila said: erkek oldugumuz icin, direk caykuru basiyoruz. http://i.imgur.com/AKX2BBx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 KuddusiMavra said: her gün istanbuldan çerkezköye geldiğim için erken çıkmak zorunda olduğumdan genellikle kahvaltı yapamadan çıkıyorum evden.işe geldiğimde saat 10a çeyrek kala falan oluyor.çaycımız saat 09:10-09:15 gibi koyuyor çayı ocağa. benim damak zevkime uygun çay saat 10:00da hazır oluyor ve o saatten itibaren çaycı ablamız bardağımı boş bırakmıyor. açık çayı ya da çiğ çayı(henüz demlenmemiş)kesinlikle içemiyorum. son 3 aydır da şekeri bıraktıktan sonra şunu farkettim; daha önce çay yüzünden şekeri bırakamadığımı sanıyordum oysa yanılmışım.şekersiz çay kesinlikle çok daha lezzetli.halen çayı şekerle içen çay tiryakisi patidaşlarıma öneririm,şekersiz içmeye alışsınlar.çok daha lezzet alacaklar,çayın kokusunu taa iliklerinde hissedecekler-ki güzel bir kokudur-. Şekersiz çayı yeni keşfettiysen yıllarca 6 litre çaylan çuval çuval şeker içmişsindir sen lol Çok koyu çay mideyi mahvediyor, ben de tiryakiyim şekersiz içerim, çok içerim ama midede yanma yapıyor diye ara veriyorum bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Laorx said: DarKRideR said: Yeni zelanda da çay tüketimi olduğunu da bilmiyordum. Çok garip, kim götürüp alıştırdıysa merak ediyorum. http://www.historytoday.com/keith-sinclair/new-zealand-declared-british-colony asf açtığım konuyu unutmuşum.gece gece hiç aklıma gelmedi bu ya asdfsad Yine de Avustralya'ya nazaran daha fazla içmeleri halen garip, hayat. Bir de bizde harmanlıyoruz başka çaylar ile, alıştım. Suriye'den kaçak çay ekliyorlar işte bizimkilerde buradan aldığımız çaya, Lipton sarı alıyoruz. Çaykur falan hiç hoşumuza gitmiyor. Bizim evde günde 3 kere mutlaka çay demleniyor. Haftasonları babam vs. evdeyken 4, misafir vs. olursa 5'e bile çıktığı oluyor. Deli gibi tüketiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 @tatar Gerçekten de öyle.şeker hastası olursam tamamen benim suçum. Ağır reflu sıkıntım olduğunda bile vaz gecmedim çaydan.eşim yıllardır hep bu tiryakilik durumum nedeniyle bana kizarken "bir çay firması bari seni kesfetse de reklamlarda oynatsa" diye takılır hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 KuddusiMavra said: @tatar Gerçekten de öyle.şeker hastası olursam tamamen benim suçum. Ağır reflu sıkıntım olduğunda bile vaz gecmedim çaydan. Reflün varsa 1 hafta çaya ara ver, veya paşa çayı gibi 1-2 bardak iç sadece, bak nasıl yanman azalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 sallama ingiliz çayı bile bizim demlemeden güzel be. çay değil bence çayımsı satıyorlar bizim ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 KuddusiMavra said: @tatar Gerçekten de öyle.şeker hastası olursam tamamen benim suçum. Ağır reflu sıkıntım olduğunda bile vaz gecmedim çaydan.eşim yıllardır hep bu tiryakilik durumum nedeniyle bana kizarken "bir çay firması bari seni kesfetse de reklamlarda oynatsa" diye takılır hep. Fabrikadaki ablamızın muhteşem türk kahvesini ve mükemmel çayını reflü yüzünden içemiyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Cayi sekersiz ic cetintas . Ben hayatta icemiyorum sekerli cay ve kahve. Reflu oldurmez surundurur ama seker oldurur Edit: birakmisin zaten abiii pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 AtlaraFisildayan said: sallama ingiliz çayı bile bizim demlemeden güzel be. çay değil bence çayımsı satıyorlar bizim ülkede. Sen nerede içiyorsun çayı çok merak ettim ya, iğrenç poşet çayı bile daha güzel bulduğuna göre sdgjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bi tavşan kanı çay, bir de nane aromalı tea latte'nin hastasıyım usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 çayı demlerken demliğe soğuk su koyun öyle koyun ateşe. daha yavaş olur ama daha güzel olur. içinde et olmadan güzel olan nadir şeylerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Demlemişim çayımı içiyorum. oh mis. Hasta hasta sıcak sıcak ne iyi geldi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Çinliler deli gibi içiyor aslında enteresan olmuş sıralama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Bizimkiler yazıyı anca çevirebilmiş http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/en-cok-turkiyede-tuketiliyor.html?position=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bizim çaylar bi de sıcak tüketiliyo uzakdoğudakiler falan baya bi ılık içiyolar, demsiz oluyor, şeker zaten kullanılmıyo. ne anlıyolar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 AtlaraFisildayan said: sallama ingiliz çayı bile bizim demlemeden güzel be. çay değil bence çayımsı satıyorlar bizim ülkede. ulan şu ülkedeki 1 şeyi de beğenin be.. herşeye türkiyede çok kötü demekten bıkmadınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar