stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Haber doğruysa daha büyük magandalık görmedim ahah Buna izin veren hastane yönetimide ayrı http://sampiy10.gazetevatan.com/haber/hastane-kapatti/601738/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 of tipsizlikten 6 ay yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 HASTANE KAPATTIĞI İDDİALARI Basında yer alan hamile eşi için hastane katı kapattığı yönündeki haberlerle dalga geçtiğinin altını çizen milli kaleci, "Bu konuyla ilgili dalga geçmek istiyorum. Aslında hastaneyi değil, yolları, üst geçitleri de kapattım. Böyle saçma sapan haber olmaz. Kafadan yazılan bir haberdir. Ben de gülüp geçiyorum. Yazılanlara inanan insanlar da var. Onlara da ayrıca gülüyorum" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 volkan gülüyor İHİEHE HE gülme lan volkaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Bu adam futbolu bırakınca yorumcu falan olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 sostizm said: Bu adam futbolu bırakınca yorumcu falan olur mu? ümit özat gibi arka arkaya 2 cümle kuramayan bi adam bile yorumcu oluyorsa herkes olabilir bence.(2 cümle bile çok oldu galiba) haber kesin doğru mu bilmiyorum ama hastane kapatmak nedir ya,ulan hastane bi kere nasıl kabul edebilir böyle bişeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 bende gidip çayın altını kapatayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 kodumun davarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Abi hic amerikan hastanesine gittiniz mi? Dogum katinda zaten insanlar agirlansin diye odalar salonlar falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 sostizm said: Bu adam futbolu bırakınca yorumcu falan olur mu? önce konuşmayı öğrensin sonra yorum yapmayı öğrenir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 abi gözünüzü seviim insanlara vurmadan önce az araştırın, volkan çıktı yalanladı hatta toschak geçti sadece hastaneyi değil hastaneye giden alt geçitleri viyadükleri falan da kapattım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 akp de yolsuzluğu yalanlıyo, inanıyo muyuz hemen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 doğru volkan zaten milyarlarca dolarlık yolsuzluğu yalanladı auehau olm niye yalanlasın doğru olsa ne var bunda utanılacak adam param var magandayım kapattım amuhagorak der geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Hastaneden çok bebek hediyesi diye 750klık cip aldığı da yazıyor haberde, ona röh dedim ben. Karı o kadar mı nadiren veriyor lan. Haber aslında bir görmemişlik, bir böbürlenmeden çok bir dram sfdfdsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 futbolla ne alakası var bunun? bende de olsa o kadar para, kapatırım ben de. gidip eğitim hastanesinde mi yaptırayım eşimin şeyini 15 tane yeni mezun görsün/öğrensin diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 750 lik cip güzelmiş. doğruysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 valla benim deli param olsa gider bi ülkeyi kapatır orda ailemle sessiz sakin yaşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Abi benim bildiğim hastanede kat kapatan tek insan madya babasıydı asdfds. Normalde izin vermez hastaneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 HakkiYendi said: futbolla ne alakası var bunun? bende de olsa o kadar para, kapatırım ben de. gidip eğitim hastanesinde mi yaptırayım eşimin şeyini 15 tane yeni mezun görsün/öğrensin diye? Abov... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 yapma volkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 HakkiYendi said: futbolla ne alakası var bunun? bende de olsa o kadar para, kapatırım ben de. gidip eğitim hastanesinde mi yaptırayım eşimin şeyini 15 tane yeni mezun görsün/öğrensin diye? Abi patiyi kapatıp gidelim ya. Hakkatten. Gidelim yani. Hadi itiraf et. Yenge ile hayırlısı ile çocuk yapacağınız zaman kadın jinekolog olmazsa olmaz şartı da koyacan dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 asdasd bilmiyorum valla evli değilim, ne desem yalan olur. babam doktor normalde çok bağnaz değilimdir aslında. iş kendine gelince insan daha bi tedirgin oluyo nedense.pati de zarar ediyosa kapatalım gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Kadın jinekolog olcak tabi ? Vay arkadaş ya ne genişsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 sanırsın adrina lima ile evlenicek yaprak et döner şeklinde vajina görmeye çok meraklıydı stajerler zten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 HakkiYendi said: futbolla ne alakası var bunun? bende de olsa o kadar para, kapatırım ben de. gidip eğitim hastanesinde mi yaptırayım eşimin şeyini 15 tane yeni mezun görsün/öğrensin diye? al bunu al al al al al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar