Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

inci sözlükteki korkunçlu hikaye -inlerden cinlerden korkan gelmesin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
_Rave said:

bıçağı arabada unuttuğu kısma kadar okudum.bariz viral.neymiş bıçağı arabada unutmuşmuş.lan götüme sokarım o durumda olsam o bıçağı gene unutmam.anca teen slasherlarda yaparlar o arabada unutmayı gerekli eşyayı sahnesini.

ha genede tırstım mı tırstım gece gece.

ahaha dis
Mesaj tarihi:
bilmiyorum abi bi ara bu adamın anlattığı tarzda şeyleri çok gördüğüm için geceleri empatiyle birlikte korktum baya çok net biçimde canlandı kafamda okurken anlattığı şeyler
Mesaj tarihi:
Bu arada 480'de falanım da, bokum gibi şu ana kadar. ilginçleşiyorsa okuyayım yoksa yemişim mavi gözlü atakan'ı, yok gökyüzü kızıl yok üniversitedeki odamdayım bu mu korku?
Mesaj tarihi:
böyle şeylerden çok korkan biri olarak, tamamını okudum ve hiçbi bi bok olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. işte sonlarında biraz irkiliyorsun, acaba n'olcak diye ama yok başka bi şey.
Mesaj tarihi:
eylülde falan gösterime girmiş bi filmin zımbırtısıymış, ekşisözlük geç kalmış sanki.

bu arada 4'te 1'ine falan anca gelebildim. kötü değil ama fazla uzun lan, baydım.
Mesaj tarihi:
Aslında şunu yazan adama vericen bi bölüm süpernatürel senaryosu çevirecek , o zaman gerçek turnusol kağıdı olur bakalım güzel yazmış mı yazmamış mı.

Bunu korkutma amaçlı yazmış olarak düşünmeyin ya , senaryo işte , asıl soru korkutucu mu değilde senaryo olarak güzel mi?

Filmini çekmişler , çok tanınır bilinir müthiş bişi çıkmamış , demek ki tırt senaryoymuş :D
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Aslında şunu yazan adama vericen bi bölüm süpernatürel senaryosu çevirecek , o zaman gerçek turnusol kağıdı olur bakalım güzel yazmış mı yazmamış mı.

Bunu korkutma amaçlı yazmış olarak düşünmeyin ya , senaryo işte , asıl soru korkutucu mu değilde senaryo olarak güzel mi?

Filmini çekmişler , çok tanınır bilinir müthiş bişi çıkmamış , demek ki tırt senaryoymuş :D

still better than paranormal activity
Mesaj tarihi:
Abi gayet başarılı ya bence , amatör işi anlatım ben seviyorum böyle şeyleri ; hakkını vermek lazım güzel yazmış.. bence çok zor birşey abi yazarak filan birini korkutmak gerilim sağlamak filan.. yine de iyi iş çıkarış
  • Yeni Oluştur...