Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ilk sayfayı okudum tükndim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 _Rave said: bıçağı arabada unuttuğu kısma kadar okudum.bariz viral.neymiş bıçağı arabada unutmuşmuş.lan götüme sokarım o durumda olsam o bıçağı gene unutmam.anca teen slasherlarda yaparlar o arabada unutmayı gerekli eşyayı sahnesini. ha genede tırstım mı tırstım gece gece. ahaha dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ne kadar salakça bi hikaye. bundan korktuysanız en kısa sürede intihar edin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 işte gerçek erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 cinlerim bulunsuncuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 bilmiyorum abi bi ara bu adamın anlattığı tarzda şeyleri çok gördüğüm için geceleri empatiyle birlikte korktum baya çok net biçimde canlandı kafamda okurken anlattığı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 az kalsın korkuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 çare sarıgül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 huun said: az kalsın korkuyordum peyo, geçen seni andık. seray'da arcanum lansmanı yaptığın günü falan hatırladık, öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Bu arada 480'de falanım da, bokum gibi şu ana kadar. ilginçleşiyorsa okuyayım yoksa yemişim mavi gözlü atakan'ı, yok gökyüzü kızıl yok üniversitedeki odamdayım bu mu korku? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 böyle şeylerden çok korkan biri olarak, tamamını okudum ve hiçbi bi bok olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. işte sonlarında biraz irkiliyorsun, acaba n'olcak diye ama yok başka bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 okumadım ama çok sıkeyri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Çok severim saçma sapan korku filmi hikayesi falan ama cinli olanlara bi ısınamadım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 alın bunu izleyin. daha korkunç. http://youtu.be/XanZHy4y8Gw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 ben tamamını okudum, epey dandik. vaktinize yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 eylülde falan gösterime girmiş bi filmin zımbırtısıymış, ekşisözlük geç kalmış sanki. bu arada 4'te 1'ine falan anca gelebildim. kötü değil ama fazla uzun lan, baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Aslında şunu yazan adama vericen bi bölüm süpernatürel senaryosu çevirecek , o zaman gerçek turnusol kağıdı olur bakalım güzel yazmış mı yazmamış mı. Bunu korkutma amaçlı yazmış olarak düşünmeyin ya , senaryo işte , asıl soru korkutucu mu değilde senaryo olarak güzel mi? Filmini çekmişler , çok tanınır bilinir müthiş bişi çıkmamış , demek ki tırt senaryoymuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 +25'miş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 "roket adam" said: alın bunu izleyin. daha korkunç. http://youtu.be/XanZHy4y8Gw kendimi trollenmiş hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 sonlara doğru bi bebek arabası çıkıyor ya orada bayaa tırsmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 2. sayfanın ortalarındayım fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Kalktı mı hikaye? Linkde göremedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 http://ccc.incisozluk.cc/w/korkun%C3%A7-hikaye-anlat%C4%B1yorum-capslerle-kan%C4%B1tlarla/@quanttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mithat said: Aslında şunu yazan adama vericen bi bölüm süpernatürel senaryosu çevirecek , o zaman gerçek turnusol kağıdı olur bakalım güzel yazmış mı yazmamış mı. Bunu korkutma amaçlı yazmış olarak düşünmeyin ya , senaryo işte , asıl soru korkutucu mu değilde senaryo olarak güzel mi? Filmini çekmişler , çok tanınır bilinir müthiş bişi çıkmamış , demek ki tırt senaryoymuş :D still better than paranormal activity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Abi gayet başarılı ya bence , amatör işi anlatım ben seviyorum böyle şeyleri ; hakkını vermek lazım güzel yazmış.. bence çok zor birşey abi yazarak filan birini korkutmak gerilim sağlamak filan.. yine de iyi iş çıkarış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar