Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 daha kfc diyorlar ya.. abiler istinasız en ufağından tutda en büyük holdingleşmiş devlerin hepsi soya küspesi kullanılıyor kanatlı hayvanlarda(büyükbaşda da kullanılır ama fayda maliyeti düşük kanatlıda daha fazla enerji veriyor) oda direk GDO.. daha bunun mısırı var nişastası var.. he ben ne yapacam öğlen siparişi mudurnudan söyleyecem fuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Frostbite said: ya harbi anlamıyorum bazı paticikleri.. abi zibilyon gibi özellikle istanbul ve ankarada burger yapan yerler var çoğuda uygun fiyata mc ye king e vereceğiniz paraya (belki 1-2 tl fazla) çok daha kaliteli burger yiyin.. 6 7 aydır yem ve ham madde işleri ile uğraşıyorum her öğün et yiyen ben kırmızı özellikle beyaz etden tiksinir oldum.. gidin araştırın ne yapın edin free range takılan hayvanları bulun yiyin.. Ben de şöyle yapıyorum ya 15-17 lira aralığında süper 200 gr etli hamburgerler oluyor, patates kola da almıyorum onun yerine meyvesuyu falan içiyorum süper oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Döner lobisi iş başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 döner iyidir iyi istanbulda olsam ilk yapacağım şey franco soslu dönerini denemem olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 kermit said: mcdonaldsta big macin içine koydukları sos neyse onun yüzünden sürekli mcdonalds yiyoyrum lan. bir ara her akşam yiyordum en son "size biz bir kapta verelim evde de yersiniz" demişlerdi. niyeyse evdeki köftenin yanında o lezzet o lezzet değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Selam, Cogu ayni olmakla birlitke en pisi en yenmeyecek olani Burger King galiba. O kofteler yenilebilen bir et cesidi degil orasi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 zaten keyif aldığım için yiyorum karnım doysun veya zararı dokunmasın diye yemiyorum niye burger yemeyecekmişim tadı güzel yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 tadı güzel bişey yememişsin onlar güzel geldiğine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 türkiyede whopper falan yiyen gerizekalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Sadece bir ay yeme, bir ay sonra yediğinde kokusuna bile dayanamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 caydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Arbys hakkında ne düşünüyosunuz pek bi leziz geliyo 2. seferden itibaren ama o da heryerde yok belki ondan tadı iyi geliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Flassh said: şeyi merak ediyorum ben avrupada, amerika da falan burger king e gidenler oralarda kola turkiyede ki gibi rezil asitsiz şekerli leş bir şey mi? yoksa turkiye diye mi mikiyorlar bizi? avrupadaki mc donaldsın mc nuggetı aşırı iyi buraya göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 şimdi reklamlarda gördüm. burger king smoke house. en son üstüne cips gibi bişey koydu. güzel görünüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Köftesi hariç bayağı lezzetli o. Yalnız bbq sosunu söyleyin az sıksınlar. Ha bir de 2-3 ay sonra insanlar yemeye alışınca kalitesini düşürecekler. Bkz. steakhouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Fiyat performans oranına bakıyoruz bi de bulunulabilirliğe bakıyoruz ondan hep mcdonalds burger king falan yiyoruz. Normal şartlar altında o kadar güzel değil ama atıyorum burger house hem daha pahalı hemde her yere yakın değil. Sebep benim için bu , başkası başka sebeple sever bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 texassmoke house o dediğin yenir ama dendiği gibi barbekü şart ve tuz atıyorum birazda tam oturuyor tadı. ahım şahım değil ama 1 steakhouse 1 texas söleyip geçiriyorum öğünü :D arbys bayıyor beni sürekli yiyemiyorum burger gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Threadi hiç okumadım kısacık bişey soracağım; chicken whopper var mı burger kinglerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 King Chicken var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 lan olm öğlen oldu mu uplamayın şu konuyu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Smokehouse'da is tadından köftenin tadını alamadım. Benim pek hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Az önce smokehouse yedim geldim, güzel olmuş ben beğendim, kaliteyi bozmazlarsa yenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Bide BK de her yediğinde lezzet aynı olmuyor. Bu adamların bi standartı yok mu? Bazen bayat gibi garip bi tadı oluyor köftenin bazende gayet lezzetli oluyor. Özellikle steakhouseda çok karşılaştım bunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 BK larda o etler hani ızgarada yapılmış gibi görünüo ya siyah çizgiler fln, bir arkadaşım o etlerin öyle siyah çizgili geldiğini söylemişti. Var mı bunu bilip onaylayabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 BK da yenilcek tek şey var chicken royal. Oda tepsiye gelene kadar soğuyor nası başarıyorlar anlamıyorum cidden. Et kalitesi her yıl 1 tık aşağı gider, şuan ankara olgunlardaki saç kavurma kıvamına geldi etin kalitesi. 1 yıl sonra kapının önündeki mendilci çocukları kesip verecekler diye korkuyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar