Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King etc.

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

daha kfc diyorlar ya..

abiler istinasız en ufağından tutda en büyük holdingleşmiş devlerin hepsi soya küspesi kullanılıyor kanatlı hayvanlarda(büyükbaşda da kullanılır ama fayda maliyeti düşük kanatlıda daha fazla enerji veriyor) oda direk GDO..

daha bunun mısırı var nişastası var..

he ben ne yapacam öğlen siparişi mudurnudan söyleyecem fuk..
Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite said:

ya harbi anlamıyorum bazı paticikleri..

abi zibilyon gibi özellikle istanbul ve ankarada burger yapan yerler var çoğuda uygun fiyata mc ye king e vereceğiniz paraya (belki 1-2 tl fazla) çok daha kaliteli burger yiyin..

6 7 aydır yem ve ham madde işleri ile uğraşıyorum her öğün et yiyen ben kırmızı özellikle beyaz etden tiksinir oldum..
gidin araştırın ne yapın edin free range takılan hayvanları bulun yiyin..

Ben de şöyle yapıyorum ya 15-17 lira aralığında süper 200 gr etli hamburgerler oluyor, patates kola da almıyorum onun yerine meyvesuyu falan içiyorum süper oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Fiyat performans oranına bakıyoruz bi de bulunulabilirliğe bakıyoruz ondan hep mcdonalds burger king falan yiyoruz. Normal şartlar altında o kadar güzel değil ama atıyorum burger house hem daha pahalı hemde her yere yakın değil.

Sebep benim için bu , başkası başka sebeple sever bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

BK da yenilcek tek şey var chicken royal. Oda tepsiye gelene kadar soğuyor nası başarıyorlar anlamıyorum cidden. Et kalitesi her yıl 1 tık aşağı gider, şuan ankara olgunlardaki saç kavurma kıvamına geldi etin kalitesi. 1 yıl sonra kapının önündeki mendilci çocukları kesip verecekler diye korkuyorum sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...